Cum a reacționat Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, când a aflat că bucătarul revine la MasterChef România: „De aici a început tot” / Exclusiv

.

Cătălin Scărlătescu se simte ca acasă din nou pe platourile de filmare ale emisiunii MasterChef România. La finalul primei zile pe set, chef Scărlătescu ne-a spus cum a resimțit pauza de un an de la televiziune, dar și cum a reacționat iubita lui, actrița Doina Teodoru, la aflarea veștii despre întoarcerea lui la Pro TV. Totodată, Cătălin Scărlătescu ne-a spus ce îi gătește partenerei lui, dar și care este felul de mâncare cu care Doina îl impresionează de fiecare dată.

Cum a reacționat actrița Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, când a aflat că bucătarul revine la MasterChef

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au întors după 12 ani la MasterChef România, locul în care s-au cunoscut. În exclusivitate pentru Unica.ro, cei trei chefi au dezvăluit cum au primit cei dragi vestea întoarcerii lor la Pro TV, ce mănâncă un MasterChef într-o zi obișnuită, dar și cum a decurs prima zi de filmări.

„Mai bine ca niciodată, spectaculos, incredibil și… degajat. Mă simt ca acasă. Toată lumea se bucură de un an frumos, un an și ceva de… concediu. A fost extraordinar pentru că am avut și eu o pauză mai lungă”, a spus Cătălin Scărlătescu, pentru Unica.ro.

Citește și: Gina Pistol dezvăluie de ce a acceptat să revină în televiziune și să prezinte MasterChef România, la Pro TV: „Aveam nevoie de mine sănătoasă” / Exclusiv

Citește și: Motivul pentru care Sorin Bontea și soția lui nu gătesc împreună: „Lucrurile nu stau chiar pe roze” / Exclusiv

„A rămas puțin mască”

Chef Cătălin Scărlătescu formează de aproximativ trei ani un cuplu cu actrița Doina Teodoru. Juratul de la MasterChef ne-a dezvăluit cum a primit iubita lui vestea întoarcerii sale la Pro TV, dar și ce îi gătește acesteia.

„Șoc și groază. Acasă, când i-am spus Doinei, a rămas așa puțin mască. Bineînțeles că a fost o bucurie mare de tot, știind ce s-a întâmplat în trecut. Toată lumea se bucură. Eu nu știu dacă există cineva care să nu se bucure de reîntoarcerea noastră la MasterChef. Gândiți-vă, cu noi a început MasterChef. De aici a început tot”, ne-a spus.

Citește și: Florin Dumitrescu, despre întoarcerea Ginei Pistol pe micul ecran, la MasterChef: „E mână de fier” / Exclusiv

Ce îi gătește Cătălin Scărlătescu iubitei

Cătălin Scărlătescu are alături o femeie frumoasă și talentată care are un singur „defect”. Cătălin nu-i poate găti toate rețetele spectaculoase pe care știe să le prepare. Doina Teodoru este vegetariană, așadar juratul MasterChef trebuie să fie inventiv în bucătărie. Deși pentru alți chefi asta ar putea fi o provocare, bucătarul este cât se poate de relaxat. La urma urmei, unul dintre preparatele preferate ale Doinei se gătește foarte simplu și rapid.

„Iubita mea este vegetariană. Nu mâncă carne, mâncă pește, dar rar, și este fan Ceviche. Așa că e foarte ușor. Pac am curățat peștele, un pic de lămâie. 2-3 ingrediente și am scăpat”, ne-a spus bucătarul.

Citește și: Cum arătau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef România

Preparatul cu care Doina Teodoru îl impresionează de fiecare dată pe Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru rareori gătesc împreună, însă este o activitate care le face plăcere amândurora în aproape aceeași măsură.

„Măi, surprinzător. Împreună mai rar, dar când ea, când eu. Adică se bagă în bucătărie. Nu spală vase. Dar în rest…”, a povestit juratul de la MasterChef, pentru Unica.ro.

Citește și: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, interviu transparent cu Andreea Esca. „Revenirea la Pro TV înseamnă liniște și relaxare”. Dezvăluirile juraților de la MasterChef

„Este spectaculoasă”

Deși este bucătar chef și, în teorie, experimentează mai mult decât majoritatea din punct de vedere culinar, Cătălin Scărlătescu este în continuare impresionat de salatele pregătite de iubita lui.

„Este spectaculoasă. Ea face spectaculoase niște salate. Foarte mișto. Mă tot sperie așa cu tot felul de… Ea mănâncă foarte picant și cumva mult mai acru decât aș reuși eu să înțeleg. Dar de multe ori mă surprinde”, a mai dezvăluit juratul MasterChef, pentru Unica.ro.

Foto: Instagram/@chef_catalin_scarlatescu

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Vezi Rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton