Cum a rămas Adi Sînă fără banii de pe card. „Am fost prădat de 1.250 dolari. Până m-am prins eu…”

.

Adi Sînă a vorbit în mediul online despre o situație neplăcută prin care a trecut, după ce a rămas fără o sumă importantă de bani pe card. Partenerul Ancăi Serea susține că banii i-au fost sustrași fără voia lui.

Artistul a făcut o postare pe rețeaua socială Threads și a explicat acolo că a rămas fără 1.250 de dolari în urma unor tranzacții cu probleme, pe care nu și le poate explica. Adi Sînă spune că, până să reușească blocarea cardului, banii i-au fost sustrași.

„Tocmai am fost prădat de vreo 1.250 USD de pe card, în 7 tranzacții – 5 reușite, 2 refuzate. Companiile par din USA. Ciudat că aceste tranzacții n-au avut nevoie de 3DS. Ați avut experiențe similare? Ce mă sfătuiți… doamna din Call Center nu prea m-a ajutat… Până m-am prins eu ce se întâmplă și am blocat cardul au reușit aceste tranzacții” – a fost mesajul cântărețului.

Adi Sînă se umple de bani la nunțile din India și Pakistan

Cântărețul are succes nu doar în România, dar și pe plan international și este adesea invitat să cânte împreună cu formația “The weddind crashers” la diverse evenimente. Pentru momentele artistice live pe care le face, în fața a sute de invitați se spune că ajunge să încaseze undeva la peste 5.000 de euro.

“Cântăm în India! E incredibil cum e nunta la ei, pe bogăție. Ține trei zile și trei nopți! Au niște costume deosebit de spectaculoase, peste 1000 de persoane vin la nuntă, e ceva impresionant, e exact ca la un film de la Bollywood! Avem mare succes acolo cu proiectul nostru The Wedding Crashers!”, a declarat Adrian Sînă, acum câteva săptămâni.

„Avem foarte multe solicitări să cântăm la nunți”

Adi Sînă a reușit să intre în atenția publicului internațional, după mai multe colaborări cu diverși producători din India, care i-au cerut să le producă o coloană sonoră pentru un film.

„Avem foarte multe solicitări să cântăm la nunți. Avem cam două-trei nunți la care trebuie să ajungem pe săptămână. Ne pare rău dacă nu putem ajunge la toți cei care ne vor la nunta lor. Mi-aș dori să putem să ajungem la toți. Dar trebuie să înțeleagă că mai apar lucruri imprevizibile. Plus probleme de ordin personal” – a mai spus Sînă.

Citeşte şi: Motivul pentru care Anca Serea nu bea niciodată alcool. Ce spune despre soţul ei, Adi Sînă

Citeşte şi: Adrian Sînă, primele declarații după ce a fost acuzat de o mireasă că i-a stricat nunta: „Înțeleg supărarea” / Exclusiv

Citeşte şi: Anca Serea s-a pozat topless și a publicat imaginea în online. Soția lui Adi Sînă e în vacanță

Citeşte şi: Anca Serea, despre viața intimă cu Adi Sînă: „Nu e simplu. Mai închidem ușa la dormitor!”

„Primesc foarte mule cereri pentru evenimente și nu pot să le onorez pe toate”

Tot legat de evenimentele pe care Sînă le onorează, în urmă cu câteva luni, artistul a fost acuzat că și-ar fi anulat participarea la o nuntă, pentru a merge la alta. O femeie din Dej a povestit în online cu Sînă a anulat cântarea la nunta ei cu doar câteva săptămâni înainte de marele eveniment. Artistul a dezmințit acuzele care i s-au adus.

„Au apărut tot felul de știri care sunt total false, că aș da țeapă sau așa mai departe. Eu înțeleg supărarea domnilor din Dej, pentru că sunt din Dej, nu din Cluj. Într-adevăr, am avut o înțelegere cu ei la un moment dat, dar din păcate chiar nu pot să onorez toate evenimentele.

Primesc foarte mule cereri pentru evenimente și nu pot să le onorez pe toate. Mi-am cerut scuze că nu pot să ajung la evenimentul lor. Le-am înapoiat avansul pe care mi l-au dat. Le-am oferit șansa să îi ajut să își găsească o altă formație pentru nuntă. Dar nu cu trei săptămâni înainte, cu mult mai mult timp”, a declarat Adrian Sînă pentru Unica.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton