Cum a început relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. „Două luni am stat zilnic pe prima pagină a ziarelor”

.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu din anul 2010. Cu ocazia aniversării de 39 de ani a Cristinei, de pe 3 noiembrie 2023, ea și Mădălin s-au reîntors în orașul pe care l-au vizitat în prima lor vacanță împreună, Viena. De acolo, prezentatorul TV a publicat o fotografie cu soția lui, alături de o descriere în care vorbește despre cum a început relația lor.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au cunoscut la Antena 1. Au făcut parte din echipa emisiunii „Acces Direct”, Mădălin în rolul de moderator, iar Cristina în cel de reporter. La acea vreme, fiecare forma un alt cuplu, Mădălin cu prima soție, Mihaela Coșerariu, iar Cristina cu omul de afaceri George Papari.

Mădălin Ionescu, declarații rare despre începutul relației dintre el și Cristina Șișcanu: „Nu a avut niciun fundament de tip tabloid”

În vara anului 2010, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au încheiat colaborările cu postul Antena 1, din cauza relației lor. „Pe mine m-au dat afară, dar nu am înțeles de ce, pentru că nu mi s-a spus. Și la scurt timp și pe Mădălin. Foarte multe persoane s-au mai despărțit tot din cadrul aceluiași trust și nu s-a întâmplat nimic. Și noi am luat-o de la capăt”, a declarat Cristina Șișcanu în februarie 2023, în emisiunea „EGO Life”.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au căsătorit civil în aprilie 2011, în Republica Moldova, iar religios în iunie 2011, pe domeniul Știrbey. Împreună au o fiică, Petra, născută în aprilie 2017. Din prima căsnicie, prezentatorul TV mai are doi copii, Ștefania și Filip.

Citește și: Mădălin Ionescu, acuzat că face diferențe între copii. Cum a reacționat jurnalistul: „E ușor să emiți mizerii”

Mădălin Ionescu: „Era «doar» o poveste de iubire… adevărată, nefardată, sinceră și smerită, fără nimic reprobabil…”

„Acum 13 ani și un pic am invitat-o pe Cristina la Viena. Eram de șase zile împreună. Fix. În orașul împărătesei Maria Theresa povestea noastră a devenit un iureș mediatic… Țin minte că ne-am deplasat la Schonbrunn (ca și astăzi), dar ne sunau telefoanele întruna și nu ne-am putut bucura de măreția locului… De aici a pornit totul. Două luni am stat zilnic pe prima pagină a ziarelor, fapt fără precedent… O nebunie care nu a avut niciun fundament de tip tabloid. Era «doar» o poveste de iubire… adevărată, nefardată, sinceră și smerită, fără nimic reprobabil… Noi și Dumnezeu știm asta. Ne-a fost și ne este de ajuns. La mulți ani, baby!!! Te iubesc enorm!”, a scris Mădălin Ionescu în mediul online.

În ciuda începutului anevoios al poveștii lor de iubire, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu solid după 13 ani de relație. Între ei este o diferență de vârstă de 14 ani. Mădălin Ionescu a împlinit 53 de ani în august 2023, iar Cristina 39 luna aceasta.

Citește și: Cristina Șișcanu vrea să se mute cu familia în străinătate: „Am înțeles cât de bine ar fi pentru Filip”

Cristina Șișcanu, confruntată de fostul iubit despre Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu și prima lui soție, Mihaela Coșerariu, s-au separat la începutul anului 2010. Prezentatorul TV a înaintat actele de divorț în luna mai aceluiași an. Inițial s-a speculat că motivul divorțului ar fi fost Cristina, lucru pe care Mădălin l-a negat.

La rândul ei, Cristina Șișcanu forma atunci un cuplu cu omul de afaceri George Papari, de care s-a despărțit după 3 ani de relație. În aprilie 2010, George declara că a fost trădat de Cristina și de Mădălin.

Citește și: De ce își scot Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu casa la vânzare: „Luăm doar lucrurile personale”

George Papari: „Am scăpat de doi trădători!”

„Am fost la petreceri, am făcut concedii împreună, spuneam că sunt prietenii mei, Mădălin și Mihaela, iar pe Cristina am iubit-o și a locuit la mine, la vila din Pipera, doi ani. După ce am văzut niște mesaje între cei doi, întâmplări și alte semne, acum un an mi-am dat seama că sunt trădat. Ce a aflat acum toată lumea nu este o surpriză pentru mine, știam de un an. Din respect pentru copiii lui și pentru Mihaela, o doamnă care s-a sacrificat pentru ca Mădălin să își facă o carieră, nu am spus nimic. Mihaela a renunțat la tot – la studii, la o profesie – pentru a crește copiii”, a declarat George Papari în aprilie 2010, pentru Click!.

Confruntată de George, Cristina a admis că ea și Mădălin aveau sentimente reciproce puternice, însă că acestea erau doar platonice. „Din toată această afacere, eu sunt cel mai câștigat: am scăpat de doi trădători!”, a mai declarat George Papari.

Foto: Instagram/Mădălin Ionescu; Cristina Șișcanu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton