Cum a început relația dintre Jador și Oana Ciocan, iubita lui. Unde s-au cunoscut și când s-au mutat împreună: „Nu merit așa fată bună”

.

Jador și Oana Ciocan formează un cuplu de câteva luni. Invitat în emisiunea „La Măruță”, artistul a spus cum s-au cunoscut el și Oana, când s-au mutat împreună și ce planuri de viitor au, după ce s-au logodit în Republica Dominicană, la filmările Survivor All Stars România.

Jador, descalificat de la Survivor All Stars România pentru că a fugit din camp să-și vadă iubita

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars după ce a fugit din camp pentru a se întâlni cu Oana Ciocan. Echipa de producție i-a promis solistului că o va putea vedea pe Oana, dar pentru că acest lucru întârzia să se întâmple, a luat decizia de a încălca regulamentul reality show-ului.

După descalificarea lui Jador și eliminarea lui Cătălin Moroșanu, Faimoșii au rămas cu doi oameni în minus. Atunci, producătorii de la Survivor All Stars au decis să introducă următorii doi concurenți în show, pe Ana Pal la Faimoși și pe Oana Ciocan la Războinici.

Citește și: Survivor All Stars, 29 februarie. Reacția lui Jador după ce a fost descalificat din show: „Ne vedem de drum fiecare”

Unde s-au cunoscut Jador și Oana Ciocan

După intrarea Oanei în competiție, ea și Jador au primit aprobarea echipei să se întâlnească pentru ultima oară înainte ca el să se întoarcă în țară. Atunci, artistul i-a spus iubitei lui că-i este greu să rostească lucruri frumoase, așa că i le-a scris într-o scrisoare. După ce Oana a citit-o, Jador a cerut-o în căsătorie.

Revenit în țară, Jador a vorbit despre relația dintre el și Oana Ciocan în emisiunea „La Măruță”. A povestit unde s-au cunoscut, când s-au mutat împreună și cât crede că va rezista Oana în show-ul de supraviețuire.

„E prima emisiune în care sunt logodit și ultima în care cer pe cineva!”, a spus Jador, zâmbind larg, la Pro TV.

Citește și: Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars: „Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna” / Video

Jador: „Nu merit așa fată bună!”

„M-au sunat colegii de la Survivor să merg să fac analizele. Am făcut vizita cu o parte din Războinici. Când am ajuns, îmi propusesem să nu beau rachiu deloc, să nu supăr. Când am ajuns, era Oana în fața mea! Am zis: «Cine e asta?». Credeam că e o asistentă, ceva. «Nu, că vine și ea la Survivor!» Hai, mă!

Când ne-am văzut, ea era cu fața de super îndrăgostită. A doua zi s-a mutat cu o parte din haine la mine. Eu știam că o să fie cu mine! (…) E o fată super. Eu, jăvrelu de om, nu merit așa fată bună! (…) Dacă nu vine acasă într-o săptămână, hai două, sunt diliu! Pleacă, îți zic!”, a declarat Jador, în emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al lui Jador. Cu cine locuiește concurentul de la Survivor All Stars

Cine este Oana Ciocan de la Survivor All Stars

Oana Ciocan are 26 de ani și a participat la Survivor 2022, în echipa Războinicilor. Atunci, Oana spunea despre ea că este liber profesionist. Ulterior, Oana Ciocan a devenit consultant în vânzări și creatoare de conținut online. De câteva luni, tânăra formează un cuplu cu Jador.

„Am fost singură o perioadă lungă de timp, iar asta m-a ajutat extraordinar pe mai multe planuri, și într-un moment total neașteptat, am întâlnit persoana lângă care vreau să stau o viață”, a declarat Oana Ciocan, în exclusivitate pentru Unica.ro, despre relația cu Jador.

Oana Ciocan consideră un dezavantaj faptul că se alătură reality show-ului după ceilalți colegi. Oana nu crede în coincidențe, însă, și are certitudinea că locul ei este la Survivor All Stars.

„Cu siguranță nu este un avantaj faptul că ajung după colegii mei. Știu asta pentru că am mai fost în această situație. Ei sunt deja uniți, sunt ca o familie, iar eu fiind nouă în competiție sunt cumva o alegere mai ușoară privind nominalizările, dacă este cazul.. ceea ce nu este o problemă pentru mine, pentru că știu unde am venit. Subiectul acesta privind strategiile.. este unul complicat! Îmi doresc doar să iau cele mai bune decizii”, a mai spus Oana Ciocan, pentru Unica.ro.

Foto: Pro TV; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton