Cum a dat jos Maria Constantin surplusul de kilograme în doar o săptămână. „E un program de 15 zile”

.

Maria Constantin își dorește să facă unele schimbări notabile cu privire la siluetă. Artista a început un regim strict care a dat deja rezultate, în doar câteva zile.

Maria Cosntantin a început o cură drastică de slăbire și de detoxifiere

Maria Constantin spune că nu se simțea bine în propria piele în ultima vreme, iar pentru că dietele clasice nu au funcționat în cazul ei, a decis să apeleze la metode mai draconice pentru a slăbi și a se detoxifia. Vedeta spune că a cerut sfaturile utilizatorilor de pe rețelele de socializare și a dat de o nutriționistă care s-a oferit să o ajute.

“Este foarte bine ca noi să mai facem câte o detoxifiere din când în când, eu luasem şi câteva kilograme în plus. Probabil din cauza dereglărilor şi din cauza faptului că nu dorm nopțile. Mai sunt şi probleme cu ficatul, care este foarte încărcat, probabil din cauza oboselii. Indiferent de ce dietă am ținut, nu am reuşit deloc să dau jos câteva kilograme.

Am făcut o postare pe Tiktok, unde am întâlnit mulți oameni drăguți care mi-au dat tot felul de variante. Însă eu am ales-o pe cea mai bună. Este o fată de la Cluj, nutriționist, care s-a oferit să mă ajute în procesul acesta de detoxifiere. Astăzi este a şaptea zi, am dat deja câteva kilograme jos şi mă simt super ok”, a declarat Maria Constantin pentru Spynews.

Maria Constantin: „Am consumat doar apă, a fost foarte greu!”

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cântăreața a mai spus că regimul pe care a ales să îl urmeze este foarte strict, în primele zile ea având voie să consume doar lichide. Interdicțiile alimentare pentru perioada regimului sunt multe, iar produsele pe care are voie să le consume trebuie să fie gătite cât ami simplu posibil.

„Este un program de 15 zile şi mai am încă 8, în care trebuie să mă mențin. Este foarte strict, în primele 2 zile doar lichide, trebuie să beau foarte multă apă, minim 3 litri pe zi. Nu am voie ulei, nu am voie multe lucruri adăugate, doar salată verde simplă, carne albă slabă sau vită. Nu am voie cafea, ceea ce a fost foarte greu pentru mine, deoarece am avut eveniment, cu obiceiuri, cu absolut tot şi a trebuit să stau până la 5 dimineața. Am consumat doar apă, a fost foarte greu” – a adăugat Maria Constantin pentru aceeași sursă.

Citeşte şi: Maria Constantin, despre cel mai greu moment trăit: “Am lucrat până la epuizare ca să uit ce se întâmplă în viața mea” / Interviu exclusiv

Citeşte şi: De ce a divorțat Maria Constantin de două ori: „Am căutat relația perfectă pe care au avut-o părinții mei și nu am găsit-o” / Exclusiv

Citeşte şi: De ce nu au mers Sebastian Dobrincu, Vica Blochina și Maria Constantin la finala Survivor din Republica Dominicană / Exclusiv

Citeşte şi: Maria Constantin, schimbare radicală de look: „Cât am stat la Survivor, părul meu s-a distrus”

Artista a mai explicat că regimul pe care îl ține ea nu este recomandat persoanelor care au activități zilnice solicitante fizic. Maria Constantin spune că după ce a început să urmeze planl alimentar recomandat de nutriționista de pe TikTok, corpul ei „a intrat într-un fel de sevraj”.

„Nu e deloc simplu, e de preferat să fii acasă şi să nu ai prea multe activități pe perioada detoxifierii. E un întreg proces și la început mi s-a părut cumplit, pentru că organismul nu mai avea zahăr, cafea. Organismul meu a intrat într-un fel de sevraj.

Am avut multe zile în care am spus că vreau să renunț, că nu mai pot. Dar ambiția este mult mai mare, cred că mi-ar fi trebuit nişte şedințe de yoga, să mă liniștesc”, a mai spus artista.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton