Cu cine se plimbă Irina Columbeanu prin Europa. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, sesiune foto de colecție

.

Irina Columbeanu se bucură din plin de ultimele săptămâni de vacanță. După escapada în România din iunie, tânăra nu s-a întors direct în SUA unde locuiește cu mama ei, ci s-a mai plimbat prin Europa.

Cu cine se plimbă Irina Columbeanu prin Europa

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a avut o vară plină. Adolescenta, în vârstă de 17 ani, a venit în țara natală în urmă cu câteva săptămâni pentru a-și revedea tatăl și mătușile, iar apoi a urmat o vacanță cu nașii de cununie ai tatălui ei, Matei Miko, om de afaceri și organizator de evenimente, soția sa, Monica Ioana Miko și fiul lor, care este de-o vârstă cu Irina.

Soții Miko au postat în mediul online o serie de fotografii din frumoasa lor călătoria împreună cu Irina Columbeanu, prin Italia și Franța., ce a avut loc în a doua parte a lunii iulie. Ei s-au fotografiat în timp ce au vizitat diverse obiective turistice de neratat, dar și în timpul popasurilor culinare făcute în restaurante de lux.

Citeşte şi: Irina Columbeanu, virală pe TikTok cu ținute elegante și genți de mii de euro. Cum s-a filmat tânăra

Citeşte şi: Ce este chalazionul, afecțiunea cu care a fost diagnosticată Irina Columbeanu. „Medicul nu a vrut să o opereze fără procură din partea tatălui”

Citeşte şi: Irina Columbeanu, schimbată total după ce s-a tuns scurt. Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor la 17 ani

Citeşte şi: Irina Columbeanu i-a trimis bani tatălui ei la azil. Cum a reacționat Irinel Columbeanu

Vezi ÎN GALERIA FOTO mai multe imagini cu Irina Columbeanu și familia Miko în vacanță.

Irina Columbeanu, în vizită în România, după o absență de șase ani

În iunie, Irina Columbeanu a fost în Bucovina cu mătușile ei, surorile Monicăi Gabor, Ramona și Alina după ce și-a vizitat tatăl.

Irina Columbeanu locuiește de mai bine de șase ani în Statele Unite ale Americii cu mama ei, Monica Gabor, dar și cu iubitul acesteia, Mr. Pink și fiul său. Pentru a se reîntoarce în țara natală, fata Monicăi Gabor și a fostului afacerist Irinel Columbeanu a avut nevoie de o procură din partea tatălui.

Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat acum ceva timp tatăl Irinei pentru click.ro.

Fata Monicăi Gabor are carnet de conducere și își câștigă deja banii ei.

„Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4. (…) Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei. S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză”, spunea în urmă cu ceva timp Irinel Columbeanu, despre fiica lui.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton