Cu ce se ocupă și cine este Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu. Juratul de la „Vocea României” a cunoscut-o la TVR

.

Cine este Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu de la “Vocea României”? Pe el îl știm cu toții din aparițiile sale televizate spumoase și pline de energie și optimism. Dar Horia Brenciu nu este împlinit doar pe plan profesional, ci are și o familie superbă cu care se mândrește ori de câte ori găsește ocazia.

În vârstă de 51 de ani, celebrul om de televiziune este căsătorit și are doi copii, o fată, Mina (11 ani) și un băiat, Toma (9 ani).

Soția lui Horia Brenciu, Alice Dumitrescu, are 54 de ani, lucrează tot în lumea media și a showbiz-ului precum Horia, fiind producător de televiziune. Alice mai are două fete din fosta căsnicie, Andreea (31 de ani) și Maria (23 de ani). Horia și Alice sunt împreună din 2006.

„Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă”

Cei doi s-au cunoscut la TVR, iar la început au fost doar buni prieteni. Treptat, Alice și Horia au început să se apropie și au realizat că între ei este ceva mai mult decât o amiciție.

„Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi mulți până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire” – spunea Horia Brenciu, acum ceva timp, potrivit okmagazine.ro, despre relația cu Alice.

Alice Dumitrescu a intrat în lumea televiziunii din tinerețe, s-a retras o vreme din această industrie, iar apoi a revenit. La început a fost prezentatoare TV, însă ulterior s-a făcut producător. În urmă cu 15 ani, Alice a fost producătorul executiv al serialului “Om sărac, om bogat”, în care Horia Brenciu îl interpreta pe Titi Prodan. Alice Dumitrescu a cochetat și cu radioul, fiind prima voce a postului Romantic.

„E destul de dificil cu atâţia copii de vârste atât de diferite”

Legat de începuturile relației cu Horia, Alice Dumitrescu povestea în urmă cu ceva timp că a fost atrasă instant de energia și optimismul juratului de la “Vocea României”.

Citeşte şi: Horia Brenciu, accident pe scenă: „N-am crezut când am căzut” / Video

Citeşte şi: Care este numele complet al lui Horia Brenciu? Reacția avută de Theo Rose când a aflat: „Vorbești serios?” / Video

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă este între Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu. „Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă”

Citeşte şi: Horia Brenciu și Alice Dumitrescu își sărbătoresc fiul. Cum au ajuns cei doi să îl adopte pe Toma

”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) şi l-am rugat să-i ţină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind şi acum gândind acelaşi lucru”, a declarat Alice Dumitrescu într-un interviu pentru revista Femeia.

”Am fost prieteni mulţi ani”

După mulți ani de prietenie, Alice și Brenciu au devenit un cuplu solid și și-au întemeiat o familie superbă.

”Am fost prieteni mulţi ani şi am găsit umărul lui gata tot timpul pentru nişte lacrimi din iubire, profesie, copii ş.a.m.d. Acum nu mai plâng pe umărul lui, dar de multe ori râd cu lacrimi. La concerte e exploziv, n-are limite, nu are bariere, nu există ceva ce nu şi-ar da voie să facă. Acasă e controlat, gândeşte mult, analizează situaţii, încearcă să nu rănească pe nimeni cu vreo afirmaţie.

E destul de dificil cu atâţia copii de vârste atât de diferite. Horia Brenciu e un tip complex, ultrasensibil, ultracreativ şi, când ai nevoie, bun de pus pe rană. Cu cei mici se comportă ca şi cum ar avea între 3 şi 5 ani, cu Maria vorbeşte ca şi cum ar avea 18 ani, iar cu noi, astea mari, ca şi cum ar avea 2, 3, 5, 18 şi, destul de rar, chiar 45 de ani” – a mai spus ea.

Horia și Alice au înfiat un copil

La doi ani după venierea pe lume a fetiței lor, Mina, cei doi au decis să adopte un copil. În 2016 a ajuns Toma în viețile lor. Impresionați de povestea unei tinere însărcinate care voia să scape de bebelușul ce urma să se nască, Alice și Horia au decis că înfiază copilul.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a mărturisit Horia Brenciu, la ”Profesioniştii”.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton