Cu ce se ocupă Dana Războiu de când nu mai apare la TV. „Aveam mare nevoie să fiu independentă financiar!”

.

Dana Războiu (46 de ani) s-a reprofilat către un alt domeniu, după cariera în media și jurnalism ce s-a întins pe mai bine de un deceniu și jumătate.

În trecut a fost una dintre cele mai îndrăgite știriste de la TVR, dar de câțiva ani, viața i s-a schimbat complet și își împarte timpul între creșterea copiilor și domeniul investițiilor.

Dana Războiu: „Aveam mare nevoie să fiu independentă financiar!”

Jurnalista a lucrat timp de 17 ani în televiziune și povestea la începutul lui 2023 că plecarea de la postul național de televiziune a ajutat-o să scape de stresul excesiv.

“[Dana Războiu] Face foarte bine. Trăiește cu mai puțin stres decât era în televiziune, sincer, și cu mai puțin mercur! Trebuie să zic de subiectul „Mercurul în corpurile noastre”, pentru că mi-am propus să îl promovez, după ce termin cu Campionatul Național de Robotică. Și cred că e foarte mult mercur, în televiziune. Mulți colegi, din TVR, care au făcut boli grave, nici nu vreau să le rostesc.

Și boli metabolice sau de imunitate. E foarte mult mercur în aparatură și, mai ales, în fostele becuri. Sunt neoane, în care e mercur. Dacă e funcțional, nu e o problemă, dar dacă se sparge și rămâne, acolo, nu e înlocuit, atunci devine o mare problemă.” – a dezvăluit ea pentru click.ro.

În prezent, Dana Războiu câștigă bani frumoși din investițiile în marile burse ale lumii. Într-un interviu recent. Fosta jurnalistă a mărturisit că există o legătură între experiența jurnalistică și noul domeniu în care s-a aventurat.

„Având în vedere că am fost jurnalist de TV timp de 17 ani, sunt foarte obişnuită să citesc şi să adun informaţii despre tot ce mişcă, de la companii la antreprenori, astfel am descoperit că îmi place foarte mult partea aceasta de cercetare din domeniul investițiilor.

„Poţi fi investitor la Bursă indiferent de background-ul tău profesional”

Citeşte şi: Dana Războiu confirmă despărțirea de soț printr-o postare: “Sunt o mamă singură”

Citeşte și: Dana Războiu, primele declarații după divorțul de Bogdan Enoiu

Citeşte şi: Dana Războiu, despre anii petrecuți în televiziune. „E foarte mult mercur acolo. Mulți colegi din TVR au făcut boli grave!”

Citeşte şi: Dana Războiu a vorbit despre traumele pe care le-a trăit în copilărie: “Îmi luam palme și lovituri”

Bursa înseamnă să fii la curent cu tot ce se întâmplă, de fapt. Dacă vrei să vezi cum merge o ţară, arunci o privire asupra Bursei şi vezi ce se întâmplă cu adevărat în culise.

Deci pentru mine a fost cumva naturală această tranziție. În plus, aveam mare nevoie să fiu independentă financiar și să îmi pot crește copiii. Poţi fi investitor la Bursă indiferent de background-ul tău profesional. Poți investi chiar dacă nu îţi place domeniul acesta, însă atunci eşti investitor pe termen lung şi, de obicei, se ocupă altcineva de portofoliul tău”, a declarat Dana Războiu, potrivit protv.ro.

Dana Războiu are doi băieți – Mark, din fosta căsnicie cu Bogdan Enoiu și Victor, din actualul mariaj cu Ovidiu Brânzan.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton