Cu cât își plătește Mihai Trăistariu angajații de pe litoral. „Așa va fi și cu cei cu care vor lucra la hotel”

.

Mihai Trăistariu se gândește serios să-ți extindă afacerile din domeniul imobiliar de pe litoralul românesc și plănuiește să investească într-un hotel.

Artistul deține deja șase garsoniere în Năvodari-Mamaia Nord pe care le-a pus la dispoziția turiștilor în sezonul estival. Iar acum vrea să își cumpere un hotel. Pentru noul imobil, Trăistariu este gata să investească mai bine de 600.000 de euro.

„Mai întâi am vrut să-mi cumpăr un teren în zona litoralului pe care să-mi construiesc un hotel. Dar, după încheierea sezonului, am schimbat strategia. Mi-am căutat un hotel gata funcțional pe care să-l cumpăr. Și am și găsit, spre mirarea mea, câteva oportunități foarte interesante” – a declarat artistul, pentru cancan.ro.

Trăistariu a găsit deja o ofertă care i s-a părut interesantă, mai exact un hotel cu peste 50 de camere, în zona stațiunii Costinești.

„Pe lângă hotelul de la Costinești, am mai văzut și alte resorturi, prin diverse stațiuni. Și la Venus, și la Olimp, spre exemplu. Nu am vreo pretenție anume, legată de o anume stațiune. Doar să-mi placă ceea ce văd și să mă înțeleg cu proprietarul. Fiindcă dacă cineva își închipuie că voi scoate bani fără să mă uit, doar fiindcă mă cheamă cum mă cheamă, atunci se înșală!” – a mai spus el.

„Așa va fi și cu cei care voi lucra și la hotel”

Pentru angajații din viitorul lui hotel, Mihai Trăistariu promite salarii pe măsura efortului pe care îl vor depune. Artistul a mărturisit că salariul cameristei cu care el a colaborat pentru întreținerea garsonierelor a fost de 1.000 de euro.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu, supărat după ce a găsit dezastru în garsonierele închiriate de pe litoral. Ce i-au lăsat turiștii în camere

Citeşte şi: Ce fac turiștii în apartamentele lui Mihai Trăistariu din Mamaia: „Mai intru în camere. Mă deranjează!”

Citeşte şi: Mihai Trăistariu vrea să-și interneze fratele la azil. „M-am certat cu el. Nu pot înțelege filosofia lui de viață!”

Citeşte și: Motivul pentru care Mihai Trăistariu s-a certat cu toate iubitele lui: „Voiai să fac eu?” / Video

„Camerista mea, cea cu care am colaborat până recent, a avut aproape 1.000 de euro salariu net pe lună. Dacă cel cu care lucrez își dă interesul, atunci și eu îmi arăt în felul meu faptul că-i prețuiesc munca. Așa va fi și cu cei care voi lucra și la hotel” – a continuat Trăistariu.

„Totul la mine e o gaură, dar merg înainte!”

Vara aceasta, cântărețul a fost dezamăgit de atitudinea turiștilor care s-au cazat în garsoniere lui. El spune că aceștia i-ar fi stricat diverse lucruri prin camere și cp din această cauză a ieșit în pagubă.

„Totul la mine e o gaură, dar merg înainte! Eu nu le-am cerut niciodată nici un leu turiștilor ăstora! Mi-au rupt canapele, mi-au spart pahare, veselă, au rupt para de la duș, încuietoarea la dulap. Nu le-am zis niciodată nimic, le-am dat filmulețe măcar să se simtă, ca la anul să nu mai vină. O să fac un hotel și atunci o să vând garsonierele că e greu. Aici nu am recepție, la hotel e recepție.

Își fac de cap. La hotel e altceva, predai cu listă tot ce ai primit. Îmi fac un hotel mai mic, cu recepție, administrator, acolo sunt controlați la plecare, nu poți să lași ca aici în ultimul hal” – a precizat Trăistariu, pentru click, acum câteva luni.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton