Cu cât este Oana Matache mai în vârstă ca Radu Siffredi. Sora Deliei are 33 de ani

.

Oana Matache și Radu Siffredi fac parte dintre cele nouă cupluri de celebrități prezente în emisiunea “Power Couple România”.

Deși la început relația lor nu a fost văzută cu ochi buni de public, pentru că sora Deliei era căsătorită cu Răzvan Miheț, cu care are doi copii, când l-a cunoscut pe Radu, cei doi formează acum un cuplu sudat și foarte simpatic.

Oana Matache și Radu Siffredi și-au dat întâlnire la crematoriu

Oana a divorțat de Miheț în 2022 și a confirmat relația cu Radu la începutul lui 2023. La început nici mama Oanei, Gina Matache, nu a fost de a cord cu relația fiicei ei, considerând că Radu Siffredi nu este un exemplu bun de bărbat pentru nepoții ei și nici suficient de matur.

“Copiii au un tată exemplu de eleganță, cu principii sănătoase. Vine freza în vânt și se duce naibii ce au construit părinții. E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Nu trebuia să despartă familia asta! Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit!” – a spus Gina Matache, despre Radu Siffredi.

Citeşte şi: Cum arată casa în care Oana Matache locuiește cu iubitul, Radu Siffredi, și cei doi copii. „Este destul de mare”

Citeşte şi: Ce ar schimba Oana Matache la iubitul ei, Radu Siffredi, și viceversa: „Eu greșesc mai mult” / Exclusiv

Citeşte şi: Am fost să-mi ridic cățelul de la crematoriu și a fost super romantic”. Cum a început relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi

Citeşte şi: Delia, confundată pe stradă cu sora ei, Oana Matache: „Ce micuță ești” / Video

Ce diferență de vârstă este între Oana Matache și Radu Siffredi

La începutul relației, cei doi au fost aspru criticați de mulți, spunându-se despre ei că nu sunt potriviți unul pentru celălalt din mai multe motive. Dar Oana și Radu au dovedit că nimic nu poate sta în fața iubirii lor. Nici măcar diferența de vârstă. Oana este mai mare ca Radu cu patru ani, ea având 33 de ani, iar el 29.

Cum s-au cunoscut Radu și Oana

Cei doi s-au văzut prima dată în timpul filmărilor pentru un videoclip, pe acoperițil unei clădiri din centru Bucureștiului. Au ajuns amândoi acolo prin intermediul unui pritene comun, dar la prima vedere nu au ieșit scântei.

„Ne-am intersectat privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic ceva timp, o lună și jumătate, două. Nu am vorbit deloc. La un moment dat m-am băgat eu în seamă. I-am zis să-mi dea share pe Instagram că ea are mai mulți followeri. ‘Poți să mă ajuți și pe mine?’ / ‘Da, da, da.’ / ‘Și ce mai faci?’

La început nu-mi răspundea. Îmi răspundea o dată la două zile” a declarat Radu Siffredi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

“Mi s-a părut foarte sexy. A fost inițiativa ei”

La vremea respectivă, Oana Matache nu a realizat că Radu o simpatizează.

„Unul dintre primele noastre date-uri a fost la crematoriul de căței, la cimitirul de animale. Am fost să-mi ridic cățelul de la crematoriul de căței și a fost super romantic” –  a dezvăluit sora Deliei.

Siffredi a recunoscut că atunci a fost momentul în care s-a îndrăgostit de Oana:

“Mi s-a părut foarte sexy. A fost inițiativa ei. Acolo m-am îndrăgostit. Am stat în mașină cu câinele în cutie, am văzut apusul, a fost foarte drăguț.”

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton