Cristina Șișcanu, apariție incendiară, la duș, pe Instagram. Cum s-a filmat soția lui Mădălin Ionescu

.

Cristina Șișcanu și-a uimit fanii cu o postare recent făcută pe rețelele de socializare. Soția lui Mădălin Ionescu, în vârstă de 38 de ani, a făcut o filmare în baie, sub duș, în timp ce își spăla părul și a postat-o într-o sesiune de InstaStories.

Cristina Șișcanu este mereu activă pe rețelele de socializare, chiar și atunci când este în vacanță, și le arată fanilor fel de fel de poze sau clipuri video legate ce lucrurile pe care le face zi de zi.

Cristina Șișcanu, apariție incendiară, la duș, pe rețelele de socializare

Dar până acum nu a mai făcut public un asemenea moment. Soția lui Mădălin Ionescu a făcut clipul respectiv în cadrul unui episod în care le explică fanilor ce produse pentru îngrijirea părului folosește.

Vezi în GALERIA FOTO imagini cu Cristina Șișcanu la duș, în timp ce-și spală părul.

„Da, am o vânătaie la ochi!”

Într-o altă postare, în urmă cu câteva săptămâni, Cristina Șișcanu le-a arătat internauților un clip video cu ea vânătă la un ochi. Ea a povestit atunci că s-a lovit de colțul unei mese și nu a reușit să pună gheață în zona respectivă ca să grăbească vindecarea, din cauza durerii. Incidentul s-a petrecut într-un moment de neatenție, în timp ce s-a aplecat și nu și-a dat seama că există pericolul de a se lovi și de a se trezi cu o vânătaie la ochi. În timpul clipului, Cristina Șișcanu s-a prezentat fără machiaj, pentru ca vânătaia să se vadă mai clar, dar ulterior a precizat că atunci când au loc filmările pentru emisiunea online pe care o moderează se fardează pentru a ascunde lovitura.

Citeşte şi: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, jigniți public. Reacția dură a prezentatorului TV: „Nu există țară în care haterii să fie mai hateri”

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, aventuri la înălțime: „Am inima cât un purice”

Citeşte şi: „Să vă fie rușine! Nu sunteți oameni!” Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a fost jignit în online

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, despre secretul relației de 13 ani cu Mădălin Ionescu. „Și acum simt aceiași fiori ca la început!”

„Am simțit că îmi explodează capul”

„Iubitele mele, nu am avut o zi prea bună astăzi, nu m-am simțit prea bine, recunosc. Da, am o vânătaie la ochi, este de acum două zile, cred. Încă nu a trecut pentru că nu mi-am pus gheață imediat după incident.

M-am aplecat și m-am oprit cu zona asta într-un colț de masă. Nu știu dacă vi s-a întâmplat vreodată, dar nu vă imaginați ce durere a fost atunci, am simțit că îmi explodează capul. Nu mi-am pus gheață imediat fiindcă mă durea atât de tare locul acela, încât nu suportam nimic.

La filmări am acoperit cu fard, iar acum, fiind nemachiată se vede. Nu m-am simțit prea bine astăzi, am stat așa și mi-am făcut treburile pe laptop, de pe canapea cam toată ziua. Mai sunt și situații de genul acesta, dar parcă acum, spre seară, mă simt mai bine” – a explicat Cristina Șișcanu, acum câteva săptămâni.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton