Cristina Ich, în brațele lui Alex Pițurcă, Radu Bănică și-a prezentat noua iubită. Cum au intrat vedetele în 2024 / Galerie foto

.

Anul 2024 a început cum nu se poate mai bine pentru câteva dintre vedetele din România. Larisa Iordache și Florin Răducioiu s-au logodit, Radu Ștefan Bănică și Spike și-au confirmat noile relații, iar Cristina Ich și Alex Pițurcă și Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au bifat încă un Revelion împreună!

La rândul ei, Anamaria Prodan a postat primele imagini cu presupusul nou partener. Cu toate că, în noiembrie 2023, declara că nu dorește să ofere detalii despre noua relație, impresara a decis, în cele din urmă, să vorbească deschis despre aceasta.

Cristina Ich și Alex, Revelion în pași de dans

Cristina Ich și Alex Pițurcă – fost fotbalist, fiul lui Victor Pițurcă, au petrecut Revelionul împreună. Modelul și afaceristul s-au despărțit în octombrie 2022 și s-au împăcat în mai 2023. S-au cunoscut în 2018, prin intermediul unui prieten comun, și trei luni mai târziu au aflat că urmau să devină părinți. Împreună au un băiețel, Noah Alexandru, născut în toamna anului 2019.

La momentul împăcării, Cristina Ich declara: „A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”.

Cristina este foarte îndrăgită de tatăl partenerului ei. „Cristina e o femeie cu capul pe umeri. (…) De Cristina s-au scris multe tâmpenii pe care le-am verificat. Trebuie să știi să ai grijă de familia ta. Nu că n-a fost să fie, poate fi. Nu-i văd despărțindu-se. E greu, e dificil. Ei se iubesc în continuare. Ăsta e adevărul. Cel mai important moment al lui în viața asta este acum, cu Cristina”, a declarat Victor Pițurcă în octombrie 2023, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Citește și: Ce părere are Victor Pițurcă despre relația dintre fiul lui, Alexandru Pițurcă, și Cristina Ich: „Ei se iubesc în continuare” / Video

Ronald Gavril, noul iubit al Anamariei Prodan?

Anamaria Prodan ar forma un cuplu cu boxerul român Ronald Gavril din Bacău, stabilit în Las Vegas, SUA. Impresara a petrecut sărbătorile alături de sportivul cu 14 ani mai tânăr decât ea.

„Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris impresara pe Instagram, alături de o fotografie cu Ronald Gavril. Seara trecută, impresara a postat o altă fotografie cu bărbatul, alături de mesajul: „Singurul”.

Citește și: Anamaria Prodan, zi de naștere spectaculoasă! Tortul a avut 7 etaje. Ce cadou de zeci de mii de euro și-a făcut impresara

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au logodit în prima zi din 2024

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au logodit în seara de Revelion, după aproximativ un an de relație. Cristian Chiriţă este campion național la tenis de masă. Larisa și Cristian s-au cunoscut în mediul online și s-au mutat împreună la scurt timp după începerea relației.

„01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriţă”, a scris Larisa Iordache în mediul online.

„Chiar suntem bine. Ne înțelegem, ne susținem reciproc. Fiind din sport amândoi, cumva ne mulăm unul pentru celălalt și ne adaptăm lucrurilor pe care noi trebuie să le facem. Încercăm să lăsăm totul să vină lin și să ne înțelegem, pentru că până la urmă despre asta este vorba într-o relație”, mai mărturisea Larisa Iordache, pentru UNICA.ro.

Citește și: Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță. Ce diferență de vârstă este între cei doi

Spike și Livia Eftimie și-au confirmat relația

Paul Mărăcine, cunoscut publicului drept Spike, formează de mai multe luni un cuplu cu Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Relația dintre Spike și Livia ar fi început înainte ca ea și comediantul să se separe.

Spike și Livia au încheiat anul 2023 îmbrățișați. Rapperul a confirmat relația cu Livia pe 31 decembrie. „Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie sau credeți voi. Vă urăm un an nou fericit, la fel ca noi”, a scris Spike pe Instagram.

În prezent, Livia Eftimie este PR pentru Spike, Andia și alți artiști ai unei case de producție și management muzical. Spike a fost cavaler de onoare la nunta Liviei cu Bordea, care au semnat actele de divorț pe 13 iulie.

Citește și: Cătălin Bordea, mărturisiri neașteptate despre părinții Liviei. Ce s-a întâmplat în familia ei în timpul căsniciei cu actorul

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, încă un Revelion împreună

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu discret de aproximativ 9 ani. Cu ocazia începerii unui nou an, fosta prezentatoarea TV a postat o fotografie alături de cascador în mediul online.

„Un An Nou cu adevărat mai fericit pentru TOȚI! Rămâneți sănătoși, alegeți întotdeauna dragostea și bunătatea, dar luptați pentru visurile voastre și pentru ceea ce este al vostru”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul postării.

Citește și: Cum și-a serbat Mihaela Rădulescu ziua de naștere. Ce surpriză i-a făcut Felix Baumgartner / Video

Florin Răducioiu și Andreea Albăstroiu, logodnă în noaptea dintre ani

În noaptea de Revelion, Florin Răducioiu, fost jucător de fotbal din „Generația de Aur”, și-a cerut partenera în căsătorie, după aproximativ patru ani de relație. Andreea Albăstroiu este cu 10 ani mai tânără decât el. „Am spus DA!”, a scris Andreea în mediul online. Florin și Andreea s-au cunoscut la Milano, unde ea lucra pe postul de secretar economic la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE).

Citește și: Radu Ștefan Bănică a lansat primul single. Ce părere are Ștefan Bănică Junior despre piesa „TU”

Radu Ștefan Bănică și Ioana Valimarescu, tineri și îndrăgostiți

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior, a postat prima fotografie cu iubita lui, Ioana Valimarescu, surprinsă în seara de Revelion. Ioana a urmat Universitatea de Arte din Londra și este o ilustratoare talentată. În descrierea primei imagini cu Ioana, artistul a scris doar „2024”, alături de un emoticon cu o inimă neagră.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton