Cristina Cioran, reacție dură după ce Alex Dobrescu ar fi spus că ar vrea să ia fata la el. „Acolo sunt petreceri! E un copil!”

.

Scandalul dintre Cristina Cioran și fostul partener de viață continuă, după ce acesta ar fi spus că ar vrea ca fata lor să locuiască la el.

Cristina Cioran, ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu

Cristina Cioran a reacționat după ce Alex Dobrescu și-ar fi exprimat dorința de a o lua pe micuța Ema să locuiască la el. Actrița a devenit mamă în 2021 și s-a despărțit de Alex Dobrescu la scurt timp după nașterea fetei. Cei doi au avut o relație de aproximativ un an și jumătate. Acum, Cristina și Dobrescu sunt într-un conflict de proporții cu privire la creșterea și îngrijirea fetei. Actrița nu își dorește ca fostul partener să se implice în viața fiicei ei și chiar a cerut un ordin de protecție împotriva lui.

„Dacă sunt lucruri de care pot fi acuzată, să fiu acuzată eu. Dar de ce să pui în pericol viața copilului meu? De ce să fie copilul meu în această situație? De ce să asiste la așa ceva? Dacă eu nu vreau o relație cu cineva, asta nu înseamnă că îți dă dreptul ție să devii agresiv, atât fizic, cât și psihic!

Cred că lucrurile trebuie gândite înainte de a fi făcute și știu că acestei persoane îi va părea foarte rău că a făcut așa ceva. Iar denigrarea… deja nu mă mai deranjează nimic, poate să spună orice despre mine” – spunea actrița, în mediul online.

Recent, în emisiunea XtraNight Show, Cristina Cioran a declara că în momentul de față Ema este singura ei prioritate și nu își mai dorește nicio relație nouă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Cred că e și ultima relație pe care mi-o mai fac în viața asta, jur. Adică a fost ultima. Nu mai doresc, eu nu îmi mai doresc, nu mai vreau. Nu mai vreau să aud. Pentru mine, ea e prioritatea (n.r. fiica ei) nici nu m-aș gândi cum ar fi (n.r – înceapă o nouă relație)” – a spus Cristina Cioran.

Reacția Cristinei Cioran după ce Dobrescu a spus că vrea să ia fata la el

Actrița a mai precizat că Alex Dobrescu ar vrea să ia fata la el o vreme, pentru a o crește, dar acest lucru nu poate fi posibil, deoarece el nu ar avea condițiile necesare creșterii unui copil.

Citeşte şi: „A devenit exigentă”. De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Dobrescu și Cristina Cioran. Bărbatul i-a cerut scuze mamei actriței

Citeşte şi: Alex Dobrescu a anunțat că se căsătorește cu o tânără de 25 de ani. Cristina Cioran cere prelungirea ordinului de protecție

Citeşte şi: Cât de des își vede Alex Dobrescu fiica, după despărțirea de Cristina Cioran: „Fetița îi simte lipsa”

Citeşte şi: Cristina Cioran, despre relația cu Alex Dobrescu și cel mai greu moment din viața ei: „Pe ăsta nu l-a învins niciunul”

”Fetița vrea să o ia el un an, să o țină el, că el o crește mai bine (…) Să stea ea acolo între cioburile lor, între mesele lor întinse și farfurii? (…) Este un copil atât de mic și atât de vulnerabil. E un copil, copiii au nevoie de mamă când sunt foarte mici. Acolo sunt petreceri.

Aia nu este o casă în care poate crește un copil. Se face o anchetă socială, într-adevăr, la mine, la el. Dar el nu are forme legale undeva, el nu are casă, el nu are venituri, afacerile nu există. Despre ce vorbim?” – a adăugat Cristina Cioran, într-o intervenție pentru Xtra Night Show.

Cristina Cioran l-a acuzat pe Dobrescu de violență și trafic de droguri

Actrița spune că fostul partener a abuzat-o fizic și psihic în trecut și ar avea probe în acest sens. În urmă cu câteva zile, Cioran a cerut prelungirea ordinului de protecție împotriva lui Dobrescu, dar magistrații au respins cererea, considerând că bărbatul nu este un pericol pentru ea sau fată.

„Iată că, din păcate, cererea mea nu a fost admisă, chiar dacă au fost probe video în dosar. Eu nu sunt sifon, dar pentru că el este, a fost respinsă cererea. E foarte ciudat că, deși au fost probe de agresiune. E foarte greu să înțelegi, nu mai am nimic de zis”, a afirmat ea în mediul online după ce a aflat decizia magistraților.

Cum răspunde Alex Dobrescu acuzațiilor Cristinei Cioran

CONȚINUT VIDEO UNICA

Fostul iubit al actriței este de părere că totul este o înscenare și o încercare de a-l desființa.

„Cristina Cioran a fost lansată, e pe tobogan, e în pantă, nu în rampă. A fost dată pe gheață de către stat. După cum ați văzut, judecătorul a dat o decizie, au fost propuse 30 de zile de arest preventiv și nu mi-au dat nici măcar arest la domiciliu. Doamna judecător a considerat că merit o lună de control judiciar” – a declarat Alexandru Dobrescu.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton