Cristina Bălan și-a botezat fiica. „Pentru mine e o tragedie!”. Prin ce a trecut artista / Foto

.

Cristina Bălan și-a botezat fetița, pe micuța Nedeea Sofia, în urmă cu câteva zile, în cadrul unui eveniment restrâns și discret, împreună cu familia și câțiva prieteni.

Artista a devenit mamă pentru a doua oară acum aproape cinci luni, pe 30 decembire 2022. Ea a adus-o pe lume pe Nadeea Sofia. Cristina Bălan și soțul ei mai au doi băieți gemeni, Toma și Matei, care suferă de sindromul Down.

„Trăiesc o perioadă atât de frumoasă!”

Invitată în emisiunea „La Măruță”, artista a vorbit despre cum e viața cu trei copii și cum a fost frumosul eveniment de creștinare a fetiței.

„Trăiesc o perioadă atât de frumoasă, zâmbesc mereu. Chiar vorbeam cu soţul meu că dacă nu erau gemenii care să ne solicite atât de mult aveam deja vreo cinci, șase plozi. Treaba merge atât de frumos… Este extraordinar de liniştită și de dragă.

Citește și: Cristina Bălan a născut acasă, în propria baie, fără anestezie. „Cada era dezinfectată!”

Citeşte şi: Cristina Bălan: „Nu ne permiteam să avem încă un copil cu nevoi speciale”. Cum a aflat că va naște o fetiță perfect sănătoasă

Citeşte şi: Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, trag din greu pentru terapiile copiilor cu sindrom Down. „Financiar vorbind, lucrurile nu sunt tocmai roz”

Citeşte şi: Cristina Bălan: „Am fost acuzată că am născut copii defecți. Și că am împovărat societatea!”

Mi se pare așa un copil înţelept, nu ştiu cum să spun. Sofia ne-a schimbat viaţa. Este un copil binecuvântat. Și ceilalți doi sunt la fel de binecuvântați. Acum am și o altă vârstă, percep altfel lucrurile, este o maturitate. Mă bucur mai mult de acest copil, sunt mai conștientă, mai prezentă, apreciez mai mult totul.” – a dezvăluit cântăreața.

„Pentru mine, când plânge copilul, este o tragedie”

Artista a recunoscut că s-a stresat foarte tare pentru că micuța a plâns foarte mult la botez, așa cum nu a mai auzit-o niciodată. Cristina Bălan spune că ori de câte ori își aude copiii plângând, ea se agită și se consumă excesiv.

Sâmbătă (n.r. – la botez) am fost stresată. Pentru mine, când plânge copilul, este o tragedie. Dacă e stresat, obosit copilul, atunci iese la iveală dragonul din mine și mi-e teamă de reacțiile mele, pentru că sunt foarte imprevizibilă. Ea a plâns mai mult ca niciodată. Nu am auzit-o niciodată în cele patru luni și jumătate plângând așa. Dar era obosită. Era ora de somn. Și cu bebelușul nu te poți înțelege să îi spui ‘stai puțin, mai avem de scăldat…’” – a explicat Cristina Bălan.

Vezi în GALERIA FOTO imagini de la botezul Sofiei.

Cântăreața a spus că Toma și Matei se înțeleg de minune cu surioara lor mai mică. Cei doi se implică în îngrijirea ei și sunt foarte încântați de ea.

„Gemenii sunt fascinaţi de ea, vor să se implice foarte mult. Atunci când o schimb, de exemplu, vin să-mi aducă toate cele necesare, scutece, hăinuţe, suntem o echipă și eu îi încurajez. Vor să o ia în braţe, au facut-o să râdă, sunt foarte încântaţi de ea. Este minunat!

Gemenii împlinesc 10 ani pe 11 august. Atunci am decis să facem petrecerea de botez, să îi sărbătorim pe toţi trei la un loc. Căutăm acum pentru ei o școală specială, un centru, unde să exeprimenteze mai mult colectivitatea. La școala de unde i-am retras nu a fost pentru ei benefic mediul, cu 25 și ceva de copii în clasă, nu are nimeni timp de ei. Trebuie să fie mai puțini copii” – a adăugat ea.

„Nu-mi place să fiu rubensiană!”

Cristina Bălan a mai precizat că are în plan să slăbească, dar nu se grăbește pentru că vrea să facă lucrurile treptat și nu vrea să demonstreze nimănui nimic. Momentan, artista nu este mulțumită cu felul în care arată.

„Mi-am propus să slăbesc, să ajung la silueta de dinainte de sarcină, iau lucrurile încetișor. Alăptez la cerere, am pofte culinare, recunosc, fac sport, dar nu mă grăbesc acum să topesc kilogramele pentru a demonstra ceva. Vreau să mă simt bine și chiar mă simt bine. O să topesc și kilogramele, la timpul lor. Și atunci vreau să-mi achiziționez rochia (n.r. – pentru petrecerea de botez). Acum nu are rost, nu-mi place cum arată pe mine mai nimic. Nu-mi place să fiu rubensiană, dar suport acum totul pentru că vreau să fiu liniștită.” – a încheiat artista.

Foto – capturi Youtube / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton