Cristi Borcea, despre creșterea copiilor: „Nu menajez! Cu drogurile… sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire”

.

Cristi Borcea (53 de ani) a vorbit în cadrul podcastului “Tare de Tot”, moderat de Viorel Grigoroiu, despre felul în care și-a educat copiii. Fostul acționar de la Dinamo are nouă copii cu patru femei diferite și de-a lungul anilor s-a implicat cât de mult a putut în creșterea lor.

În prezent, Cristi Borcea se mândrește că are niște copii cuminți și liniștiți și spune că acest lucru se datorează felului în care au fost crescuți de el și de mamele lor.

„Cu drogurile, eu sunt primul care vă dă în primire”

“Cea mai mare responsabilitate sunt copiii. (…) Am avut șansa să am copii liniștiți, să pot să discut cu ei și am avut șansa, mulțumesc lui Dumnezeu, să nu am nicio problemă cu niciunul. Foarte important. Așa i-am educat, dar să știi că și alți copii au fost educați și crescuți, depinde de ce vrea fiecare copil. Le-am explicat, voi trebuie să învățați” – a povestit Borcea în podcast.

Apoi a explicat ce interdicții le-a impus, pentru a fi sigur că nu o vor lua pe căi greșite. Borcea spune că pentru a fi sigur că nu există probleme își testează copiii să afle dacă au consumat sau nu, voit sau accidental, droguri.

“Cu băutura eu n-am fost, n-aveți voie. Cu drogurile, dacă ați venit, eu sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire și acolo este singurul loc unde puteți să vă faceți bine.

Cristi Borcea: „Eu am copii cuminți!”

Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele. Eu am copii cuminți, dar poate le pune în pahar. Le-am explicat, nu beți, unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-a curățat, v-ați nenorocit. Eu îmi doresc, pe Coco și pe Patric, că ei au permis, toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul, pentru că nu vezi ce se întâmplă peste tot, nu numai în România”, a adăugat el.

Citeşte şi: Cristi Borcea are aceleași ritualuri de înfrumusețare ca soția sa. „Amândoi facem asta. Nu mi-e rușine!”

Citeşte şi: Cristi Borcea, dezvăluiri despre anii de penitenciar. „Eram 12 în cameră. Bine că am rămas întreg fizic!”

Citeşte şi: Valentina Pelinel, despre cum a rămas însărcinată cu Cristi Borcea în timp ce el era după gratii: „Au fost multe scenarii atunci!”

Citeşte şi: Ce tabieturi de cuplu au Valentina Pelinel și Cristi Borcea: „După ce se culcă copiii, rămânem noi doi”

„Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane”

Cristi Borcea are trei copii din prim căsătorie cu Mihaela Borcea, Patrick (24 de ani), Melissa (20 de ani) și Angelo (20 de ani). Din relația cu Alina Vidican au rezultat doi copii – George Alexandru (10 ani) și Gloria (7 ani). În timpul căsniciei cu Alina Vidican, Borcea a avut o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu. Aceasta i-a adus pe lume o fată Andreina Carolyn Christine (14 ani). Cu actuala soție, Valentina Pelinel (42 de ani), Cristi Borcea are trei copii –  gemenele Maria Indira si Maria Raisa (4 ani) și un băiat, Milan (7 ani).

În cadrul unui alt podcast, Borcea mărturisea că are în îngrijire 50 de persoane. Și nu este vorba despre angajați.

Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru 9 copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer șoferi, bone. 

Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanent. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața”, a precizat el în podcast-ul „Fiță cu Adiță”.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton