Cornel de la „Insula Iubirii” a avut „un moment de slăbiciune” la începutul relației cu Iustina. Cum a fost prins: „Plângea ca o nebună”

.

Cornel Luchian și Iustina Loghin și-au supus relația unei noi provocări după „Insula Iubirii”. Cuplul a acceptat fără rețineri invitația vloggerului Selly la Testul Poligraf. Detectorul de minciuni a scos la iveală adevăruri mai puțin cunoscute despre pereche.

Ce îi ascunde Cornel de la „Insula Iubirii” soției lui, Iustina

Cornel Luchian și Iustina Loghin formează unul dintre cele mai discutate cupluri din sezonul 8 „Insula Iubirii”. După încheierea show-ului de la Antena 1, deși mulți ar fi crezut că se vor despărți, Cornel și Iustina s-au căsătorit, iar în curând vor deveni părinții unei fetițe. Fiica perechii va fi primul copil al Iustinei și al cincilea al lui Cornel.

Recent, Cornel și Iustina au acceptat invitația lui Selly la detectorul de minciuni. Așa au ieșit la iveală adevăruri mai puțin cunoscute despre relația lor, cum ar fi faptul că, la începutul relației, Iustina l-a prins pe Cornel vorbind cu alte femei.

„Am vorbit cu niște foste la telefon. Pentru ea, asta era înșelat. S-a întâmplat doar la telefon, nimic altceva. Cam după 6 luni. Am avut un moment de slăbiciune. Înainte vorbeam cu multe femei. Eram o dată singur și am zis ia să văd ce face fosta”, a povestit Cornel Luchian, la Testul Poligraf.

Citește și: Cornel Luchian de la „Insula Iubirii” a contactat-o pe ispita Loredana, după ce a aflat că va deveni tată din nou: „Nu am acceptat din respect pentru Iustina”

Cum l-a prins Iustina pe Cornel vorbind cu alte femei

Iustina i-a verificat telefonul și a găsit astfel de discuții de două ori. Ulterior, cât timp ea era plecată din țară, Cornel a avut o altă tentativă de a înșela.

„Mi-am dat seama că face ceva dubios. L-am sunat și mi-a zis că nu, nu. Până la urmă am aflat. Mi-a scris o tipă. Mi-a trimis toată conversația”, a povestit Iustina Loghin, pe YouTube.

După reacția Iustinei la acel incident, Cornel susține că „s-a lecuit”.

„A fost o reacție din partea ei la care nu mă așteptam. Că ne-am certat nu era problema. Problema a fost reacția pe care a avut-o ea. Plângea ca o nebună și am zis: «Băi, e serioasă treaba, ce dracu fac?». Ea chiar simte, ei chiar îi pasă. Aia m-a marcat pe mine mai mult”, a mai spus.

Citește și: Cum ar fi arătat bonfire-ul final, dacă Iustina şi Cornel de la „Insula Iubirii” nu ar fi aflat că vor deveni părinți: „Nu am ajuns la un numitor comun”

Cornel, dezvăluiri despre atingerile intime dintre el și ispita Loredana

Cornel a admis că încă îi mai ascunde lucruri Iustinei. Fostul concurent de la Insula Iubirii primește o mulțime de mesaje de la femei pe Instagram.

„Mesaje pe care le-am primit de la femei pe Instagram. Nu le arăt pentru că, deși sunt mesaje curate, se enervează la fel. Nu răspund la ele. Azi am blocat pe cineva. Ieri îmi scrisese fata aia niște chestii și azi-noaptea mi-a trimis poze goală și azi am blocat-o”, a mai povestit fostul concurent de la „Insula Iubirii”.

„Nu, nu mă deranjează asta (că îi scriu femeile – n.red.). Mă deranjează că șterge mesajele. Îmi arată, dar nu-mi arată tot. Cele pe care le șterge voiam să le văd”, a spus Iustina.

Cornel a recunoscut și că a atins-o pe ispita Loredana pe fund, când se aflau în mare. „Ce-a făcut ea nu pot să spun. Au pus și ele mâna pe undeva. Una, atâta. Dar nu spunem cine că nu-i frumos”, a completat. Cornel a mai fost surprins în ipostaze intime cu ispitele Maria și Larisa.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton