Constantin Enceanu a început anul 2025 cu dreptul și și-a deschis o pizzerie la Craiova. Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu, i-a dat o mână de ajutor interpretului de muzică populară. Cătălin, care deține propria pizzerie la București, i-a învățat pe angajații artistului să prepare „celebrul blat italienesc, pufos și gustos”. Citește în continuare pentru a afla cât costă o astfel de pizza.
Cuprins
- 1 Cât costă o pizza la pizzeria lui Constantin Enceanu din Craiova
- 2 A apelat la ajutorul lui Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu
Cuprins
Cât costă o pizza la pizzeria lui Constantin Enceanu din Craiova
Constantin Enceanu (60 de ani), care deține, de câțiva ani, un restaurant în Filiași, Jud. Dolj, și-a deschis recent și o pizzerie, la Craiova.
„Această pizzerie este deschisă într-un spațiu pe care l-am avut închiriat cuiva. Cum expirase contractul, ginerele și fiica mea, cei care de altfel se ocupă și de localul din Filiași, m-au rugat să facem aici o pizzerie. Am fost de acord. L-au și decorat foarte frumos, cu ajutorul unor specialiști în domeniu.
Ei se ocupă mai mult, dar este o afacere de familie. Eu i-am mai ajutat cu bani. Sunt tare mândru de ei. Sunt foarte serioși în tot ceea ce fac și s-au ocupat enorm și de promovarea afacerii, dar și de angajați”, a spus Constantin Enceanu, pentru Click!.
Citește și: Câți bani cere Constantin Enceanu pentru a cânta o oră la o nuntă: „Nu am un tarif negociabil”
Constantin Enceanu: „Sunt foarte gustoase.”
Constantin Enceanu a dezvăluit și între ce sume se încadrează prețul unei pizza la restaurantul pe care îl deține în Craiova. Prețurile depind de tipul de preparat.
„Prețurile pornesc de la 24 de lei și sunt undeva până spre 40 de lei. Depinde cu ce sunt preparate, dar sunt foarte gustoase. Mie cel mai mult îmi plac pizza Porchetta și pizza Quattro formaggi, cu mai multe feluri de brânză”, a mai spus artistul.
Meniul pizzeriei include și câteva sendvișuri, dar și o pizza dulce, cu cremă de ciocolată, banane și căpșuni. Vezi preparatele în galeria foto de mai sus!
A apelat la ajutorul lui Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu
Interpretul de muzică populară a dezvăluit că i-a cerut ajutorul lui Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu, la deschiderea pizzeriei din Craiova. Solistul l-a remarcat pe Cătălin la „Chefi la cuțite” și îl consideră „unul dintre cei mai talentați specialiști în pizza”.
„Și Cătălin și-a deschis anul trecut o pizzerie, în București, așa că am apelat la ajutorul lui pentru afacerea noastră. Îl plătim ca să învețe angajații să prepare celebrul blat italienesc, pufos și gustos. Cătălin este, de fapt, unul dintre cei mai talentați specialiști în pizza, din București. A fost și la „Chefi la cuțite”, la Antena 1. Dar el și tatăl lui au afacerea lor, iar eu o am pe a mea”, a mai spus Constantin Enceanu, pentru sursa citată.
La rândul lui, Cătălin Țociu deține o pizzerie în Capitală, iar prețurile unei pizza variază între 28 de lei (pizza vegană) și 47 de lei. Pizzeria s-a deschis în iulie 2024.
Foto: Facebook
Ultima modificare ianuarie 17, 2025 4:43 pm