Claudia Pătrășcanu, despre procesul cu Bianca Drăgușanu. De ce nu mai are voie să îi pronunțe numele: „Încontinuu am fost provocată”

.

Claudia Pătrășcanu a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre procesul pe care l-a avut cu Bianca Dragușanu, dar și despre relația cu Liviu Vârciu. Artista în vârstă de 45 de ani a dezvăluit că tatăl ei și-a dorit ca Vârciu să îi fie ginere și și-o imagina pe fiica sa măritată până la sfârșitul vieții cu acesta.

Claudia Pătrășcanu, despre adevăratul motiv al divorțului de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit pe 14 februarie 2015, însă căsnicia lor a luat sfârșit, din cauza infidelității bărbatului. Acum, artista a dezvăluit care au fost, de fapt, motivul care a dus la destrămarea mariajului lor.

Întrebată de Denise Rifai dacă „banii familiei Bădălău” i-au distrus căsnicia, artista a spus: „Nu știu dacă, neapărat, banii, în general, distrug vieți, dar ține de om foarte mult, ține de ceea ce vrei tu. Poți să-i întorci banii așa, să ai să cumperi case pe tot globul, important e să ai caracter, să ai educație. Fiecare percepe într-un anumit fel viața asta cu bani mulți. Poți să ai bani mulți și chiar să știi ce vrei de la viață, poți să n-ai deloc și să știi ce vrei de la viață”.

„Nu știu dacă, neapărat, banii ne-au distrus căsnicia, cât faptul că nu mai era nimic între noi. Nu mai comunicam, nu mai petreceam timp împreună. Probabil da, când ai și bani mulți se întâmplă lucrul acesta”, a precizat ea.

Citește și: Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe mama lui că a dat foc la casă cu copiii în ea: „Are o doză de ură și răutate”

Citește și: Mesajele primite de Gabi Bădălău de la Claudia Pătrășcanu care au făcut-o pe Bianca să-l “lase pe liber”. „Ea a luat foc!”

Artista, despre procesul cu Bianca Drăgușanu

Anul trecut, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au ajuns în fața magistraților, după ce iubita lui Gabi Bădălău a dat-o în judecată pentru defăimare. Vedeta a câștigat procesul, iar Claudia nu mai are voie să îi rostească numele.

Fără a-i pomeni numele, Claudia Pătrășcanu a explicat că niciodată nu și-a dorit să intre în niciun conflict, însă a reacționat după ce Bianca ar fi provocat-o în repetate rânduri, prin intermediul presei.

„Eu nu am nimic cu absolut nimeni. Așa cum nu am avut nici cu amanta fostului soț, nu am nimic cu nimeni din viața fostului meu soț. Cu absolut nimeni, Până la urmă fiecare își trăiește viața cum vrea și cum simte, în ce fel vrea. S-au creat niște discuții, s-a mers foarte foarte departe, dar în momentul în care cineva se leagă de mine ca persoană, de copiii mei, de familia mea, atunci sunt ca un leu care iese din cușcă. Am și eu dreptul să mă apăr. Vreo doi ani, încontinuu am fost provocată în presă. Și mi se pare normal ca în public că am dreptul la replică”, a precizat Claudia Pătrășcanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

De asemenea, artista crede că a ajuns la un conflict cu Bianca, tot din cauza celui care i-a fost soț.

„În plus, în 20 și ceva de ani de carieră, eu niciodată nu am avut certuri cu nimeni, m-am înțeles bine cu toată lumea. Nimeni nu poate să vină să spună acum, „Claudia nu știu ce mi-a făcut”. Cu toată lumea am fost într-o relație firească de omenie, de respect. Aici cred că a fost tot prin conjuctura aceasta, cu fostul meu soț, au fost niște provocări, niște ambiții. Nu am nimic cu nimeni. Atâta timp cât mă respecți, te respect, cât timp nu mă jignești și nu îmi jignești familia și ce ține de copii, sunt cel mai bun om”, a mai spus ea.

Citește și: Alina Sorescu, replică dură după ce Alexandru Ciucu a spus că nu și-a văzut fetele o vreme. „Aș avea multe de spus!”

Citește și: Acasă la Chef Florin Dumitrescu. Imagini din spectaculoasa locuință a fostului jurat „Chefi la cuțite”

Claudia Pătrășcanu a fost iubita lui Liviu Vârciu

Claudia Pătrășcanu a mărturisit, în cadrul aceleiași emisiuni, că Liviu Vârciu a fost primul ei iubit. Mai mult, se pare că tatăl artistei îl plăcea foarte mult pe acesta și și-a dorit ca solistul să îi fie ginere.

„Da, așa este. A fost primul prieten, să zic, pentru că părinții noștri au fost prieteni de familie, erau foarte aproape, am fost și vecini de bloc. Părinții noștri își făceau vacanțele împreună, iar pe noi ne lăsau la bunicii lui Liviu. Am copilărit împreună, atât cu el, cât și cu fratele lui, Ionuț și s-a întâmplat să fim și iubiți, la vârsta de 19 ani”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

Tatăl cântăreței l-a încățat pe Liviu Vârciu să cânte la un instrument muzical și era foarte atașat de el.

„Tatăl meu l-a iubit foarte mult pe Liviu și îi spunea Sucă. L-a învățat să cânte la acordeon și își dorea să fim împreună pe viață”, a mărturisit ea.

Însă, potrivit Claudiei Pătrășcanu, acea relație este de domeniul trecutului: „Este de domeniul trecutului, am un respect deosebit pentru Liviu și pentru soție. Fiecare și-a întemeiat o familie”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Claudia Pătrășcanu

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton