Claudia Florescu, de la „Insula iubirii” sezonul 7, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul. Cum s-a fotografiat

.

Claudia Florescu, fostă concurentă de la „Insula iubirii”, sezonul 7, și-a surprins fanii din mediul online cu o serie de fotografii incendiare în care apare în costum de baie.

Claudia Florescu, apariție incediară în costum de baie

Vă mai aduceți aminte de Claudia Florescu, fostă concurentă de la Insula Iubirii care a fost la emsiunea matrimonială împreună cu Bogdan Cîrlan? Ea a rămas și după emisiune foarte activă în mediul online, unde postează adesea fel de fel de fotografii cu momentele interesante din viața ei. Printre acestea se numără și câteva în care apare în costum de baie. Luna trecută ea a participat în show-ul „Splash, vedete la apă!” într-un costum de baie auriu, dintr-o bucată, cu spatele gol. Dar și-a dat pe spate fanii acum câteva săptămâni când a îmbrăcat un costum de baie minuscul, din două piese. Vezi imagini incendiare cu ea în GALERIA FOTO din articol.

Cu ce se ocupă Claudia Florescu de la „Insula Iubirii”

Fosta concurentă de la “Insula Iubirii”, sezonul 7, va împlini pe 9 iulie 37 de ani. Claudia este de profesie antrenor de fitness. A locuit de la 18 ani în Italia, dar după ce l-a cunoscut pe Bogdan Cîrlan pe Instagram, a decis să se reîntoarcă în România o vreme, pentru a pune bazele unui business propriu.

La Insula Iubirii a participat pentru a-și testa relația.

„Vreau să văd dacă este obișnuință sau este dragoste adevărată din partea amândurora! Am să descopăr și parte din el pe care eu nu o știam. Sunt foarte tensionată. Am mari palpitații. El pentru mine înseamnă totul. Este bărbatul cu care pot să întemeiez o familie. Vrem să facem un copil, să ne căsătorim. Sper să ieșim exact așa cum am venit: împreună, dar mult mai uniți!”  – a spus Claudia, despre partenerul ei, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Cum a fost Ema Oprișan de la “Insula Iubirii” păcălită de o firmă de curățenie. „Am dat 1.400 lei. Nu mi se pare normal!”

Citeşte şi: Cu ce se ocupă și cum mai arată acum Diana Constantin, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”. S-a schimbat total!

Citeşte şi: Ce mai fac Alexandra Diaconescu şi Aurel Deacanu de la „Insula Iubirii” sezonul 3? Fosta concurentă s-a căsătorit şi a devenit mamă

Citeşte şi: Adrian Boţoc de la „Insula Iubirii”, de nerecunoscut după ce s-a căsătorit! Fostul iubit al Denisei Jurcan a fost la un pas de închisoare

Deși toată lumea credea că cei doi vor rămâne împreună și își vor întemeia o familie, după ieșirea din show-ul matrimonial, Claudia și Bogdan s-au despărțit.

„După revenirea noastră în România a fost o perioadă frumosă, o perioadă cu ambiții, după care lucrurile s-au schimbat. La distanță de vreo 3 luni am decis să ne despărțim. Îi place să trăiască în confortul lui și asta niciodată nu mi-a plăcut la el, că nu a făcut măcar un pas mai mult decât putea”, a declarat anul trecut Claudia Florescu.

„Am avut o cădere, nu aveam chef să muncesc, nu aveam chef să fac absolut nimic. Și în momentul de față mă întreb de ce am căzut, de ce m-am lăsat. Cred că a fost relaxarea aia data de faptul că nu pot să o pierd”, a spus, la rândul său, Bogdan.

Bogdan Cîrlan și-a făcut altă iubită după separarea de Claudia

În vara anului trecut, după despărțirea de Claudia, Bogdan Cîrlan spunea că iubește din nou. Tânărul nu a vrut să-i dezvăluie identitatea celei care i-a furat inima.

„Noua mea iubită mă susține din toate punctele de vedere, dar nu financiar, așa cum poate crede foarte multă lume. Noua mea iubită mă acceptă fix așa cum sunt eu.

A spus că ea nu vrea să mă schimbe cu absolut nimic, că ea s-a îndrăgostit de mine fix așa cum sunt, așa cum mă vedeți voi mă vede și ea și mă respectă și mă acceptă așa. Nu am voie să pun încă poze cu iubita mea pentru că este persoană publică și când vom putea să ne afișăm sau să punem pozele respective, atunci o vom face fără nicio problemă, fără regrete”, a declarat Bogdan într-un live pe TikTok.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton