Cine sunt concurenții Survivor Romania All Stars 2024? S-a aflat numele vedetelor care au bătut palma cu PRO TV

.

Pro TV vine cu o nouă surpriză pentru publicul telespectator însetat de aventură și situații neașteptate în Republica Dominicană.

Survivor România All Stars 2024 va apărea pe micile ecrane anul viitor, iar participanții la show vor fi cei mai buni concurenți din toate sezoanele emisiunii de până acum.

Cine sunt concurenții Survivor Romania All Stars 2024

Plecarea spre Republica Dominicană se va face pe 1 ianuarie 2024, iar listele cu concurenți sunt deja făcute. Publicul telespectator va avea ocazia să-și revadă concurenții preferați din sezoanele anterioare luptându-se pentru a supraviețui în jungla dominicană și pentru a câștiga marele premiu.

S-a aflat numele vedetelor care au bătut palma cu PRO TV

Printre cei care vor face parte din Survivor România All Stars 2024 se numără Culiță Sterp, Jador, Andreea Tonciu, Zannidache, Cătălin Moroșanu, Simona Hapciuc, Iancu Sterp, Mihai și Cătălin Zmărăndescu, Alex Delea și Elena Ionescu, potrivit fanatik.ro.

Cine sunt cei patru câștigători ai Survivor România din sezoanele anterioare

Survivor România 2020 – Elena Ionescu

Primul sezon Survivor România 2020 a fost câștigat de Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga. Despre întreaga experiență, artista a spus că a fost o “lecție de viață”, pe care nu o înveți în altă parte.

„Nu-mi amintesc decât momentele frumoase, pentru că de acolo iei lecții. Lecții de viață pe care nu le înveți la nicio altă competite sau școală. Îmi place să cred că am evoluat acolo, m-am redescoperit și am luat tot ce-i mai bun.

Citeşte şi: Crina Abrudan, dezvăluiri inedite din culisele Survivor înainte de finală. Ce se întâmplă cu concurenții după eliminare și nu s-a văzut la TV / Video exclusiv

Citeşte şi: Carmen Grebenișan, noi probleme de sănătate după întoarcerea din Survivor: „Am descoperit un ganglion”

Citeşte şi: De ce nu au mers Sebastian Dobrincu, Vica Blochina și Maria Constantin la finala Survivor din Republica Dominicană / Exclusiv

Citeşte şi: Andrei Krișan: „Am început să plâng ca o fetiță”. Prin ce a trecut războinicul la Survivor / Exclusiv

Am învățat că pot tolera mai mult decât m-am gândit vreodată. Am descoperit că am o capacitate de toleranță foarte mare atunci când am obiectiv, și nu numai. Mi-am dat seama că pot fi mai mult decât de a ‘călca pe cadavre’ pentru a ajunge la final. Cred că asta a empatizat foarte mult cu mine și de aceea am ajuns la final” – a mărturisit artista pentru Unica.

Survivor România 2021 – Zanni

Sezonul cu numărul doi Survivor România 2021 a fost câștigat de Zanni, pe numele real Edmond Hubert Zannidache. Fostul Faimos a reușit să-și îndeplinească un vis după câștigarea show-ului și și-a luat prima lui casă din premiul de 50.000 de euro.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Pot să zic că am găsit cheia… pentru cei care au grăit contrariul despre mine și nu au crezut în momentul acesta… Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a transmis Zanni într-un clip video pe pagina sa de Instagram.

Survivor România 2022 – Alexandru Delea

În Survivor România 2022, sezonul cu numărul trei, a fost desemnat câștigător Alex Delea, un tânăr din Constanța, pasionat de sport și tatuaje, care a locuit mai mulți ani în Spania. Delea a avut o copilărie cu multe lipsuri și crescut fără tată.

”De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușă-mea au plecat, ca să am ce să mănânc, pentru că până la 4 ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om. Tata a ales să nu participe în viața mea.

Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare, eram cu toată familia în casă, eu plângeam și chiar nu aveau ce să îmi dea. Când aveam 4 ani, a venit tragedia, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putut să facă asta și a decis să își ia viața, din păcate”, a povestit Alex Delea, la ”Survivor România 2022”.

Survivor România 2023 – Dan Ursa

Survivor România 2023 a fost câștigat de Dan Ursa, care a primit la finalul competiției premiul cel mare de 100.000 de euro. Războinicul locuiește în Cluj, unde deține funcția de director al unei companii de vânzări, este căsătorit și are o familie frumoasă.

Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză. Întotdeauna am pornit cu frica de a nu dezamăgi. Mă refer la familia de acasă. Și pentru ei am să lupt cât am să pot de mult” – a spus ela înainte de a începe Aventura în Republica Dominicană.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton