Cine îi ajută pe Gina Pistol și Smiley în creșterea fetiței lor, Josephine, după începerea filmărilor pentru MasterChef România: „Am avut câteva experiențe neplăcute” / Exclusiv

.

Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România după o pauză de un an și jumătate de la televiziune. Până să revină pe micul ecran, Gina s-a dedicat vieții de familie și carierei sale online. În exclusivitate pentru Unica.ro, prezentatoarea de la Pro TV a spus că a remarcat cât de importantă a fost prezența ei în primii ani de viață ai lui Josephine, fetița ei în vârstă de 3 ani, dar și cine îi ajută pe ea și pe Smiley în creșterea ei, acum că s-a reîntors pe platourile de filmare.

Cine îi ajută pe Gina Pistol și Smiley în creșterea fetiței lor și ce fel de copil este Josephine

Gina Pistol s-a întors pe micul ecran ca gazdă a sezonului 9 MasterChef România, după o pauză de un an și jumătate de la televiziune. La rândul lor, chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întors în scaunele juraților după aproximativ un deceniu de la retragerea de la Pro TV. Anterior, „cei 4 fantastici”, ca să o cităm pe Gina, au făcut echipă în show-ul culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Într-un interviu pentru Unica.ro, prezentatoarea de la Pro TV a spus cine o ajută în creșterea fetiței sale, Josephine, de când s-a întors la muncă, dar și cât de importantă a fost atenția pe care i-a oferit-o micuței în primii săi ani de viață.

„Avem o bonă, o fată tânără care ne ajută și cu casa și cu Josephine. Au o relație foarte faină. Mie îmi place foarte mult de ea pentru că este exact cum suntem noi, adică un om simplu cu principii sănătoase de viață. Și noi, bunicii, când au și ei timp și pot, unchii, adică fratele meu și fratele lui Andrei. Știi că e vorba aia, ca să crești un copil ai nevoie de un sat întreg. Avem satul. (zâmbește)”, a spus Gina Pistol, pentru Unica.ro.

Citește și: Gina Pistol dezvăluie de ce a acceptat să revină în televiziune și să prezinte MasterChef România, la Pro TV. „Aveam nevoie de mine sănătoasă” / Exclusiv

Gina și Smiley, emoții înainte de a angaja o bonă pentru Josephine

Înainte să facă acest pas, să angajeze o bonă, Smiley și Gina Pistol au trecut prin emoțiile prin care trece orice părinte. Prezentatoarea TV și-a dorit foarte mult ca omul cu care fiica ei va petrece o mare parte din timp să nu fie o influență negativă pentru ea, având în vedere cât de receptivi sunt copiii la vârste fragede.

„E atât de importantă bona, pentru că își pune amprenta în viața copilului. Nu e doar o persoană care îi dă să mănânce. Copilul, până la o anumită vârstă, imită. E ca un burete. Ia de la fiecare și lucruri bune și lucruri mai puțin bune. Este foarte importantă. Am avut câteva experiențe neplăcute și e cam ca la ruleta rusească. Ai glonțul sau nu ai glonțul pe țeavă. Așa-i și la noi. Și am găsit o fată foarte echilibrată și exact ce trebuie”, a mai spus Gina Pistol, pentru Unica.ro.

Citește și: Gina Pistol, sfat pentru mămicile care călătoresc alături de copii. „Am descoperit cu bărbată-miu” / Exclusiv

Cum o descrie Gina Pistol pe fetița ei și a lui Smiley: „Toată lumea îmi spune”

Josephine este în prezent în vacanța de vară, o perioadă pe care o adoră, fiindcă iubește apa. De aceea, Smiley și Gina încearcă să-și facă timp cât mai des să meargă cu ea la piscină, pentru că știu cât de mult îi place. Totodată, perechea își dorește să ajungă și pe litoral anul acesta, fie în România, fie în afara țării, fie, dacă le permite timpul, în ambele locuri. Prezentatoarea MasterChef România ne-a dezvăluit și cum a realizat cât de benefică a fost pentru Josephine perioada pe care a petrecut-o acasă cu ea.

„Îmi dau seama cât de importantă a fost prezența noastră în primii ani din viața ei. Bine, o să fie și de acum încolo, dar mi se pare că e un copil… Nu mi se pare mie, toată lumea îmi spune că e un copil foarte bine echilibrat emoțional, din toate punctele de vedere. Și se pare că da, sacrificiul cum ar veni, a fost de bun augur”, a mai declarat Gina Pistol, în exclusivitate pentru Unica.ro.

În acest moment din viața ei, Gina Pistol ne-a mărturisit că este recunoscătoare pentru absolut tot ce are și pentru cum s-au așezat toate lucrurile pentru ea.

Citește și: Ce le gătește Gina Pistol lui Smiley și fiicei lor, Josephine: „Fac varianta mai sănătoasă” / Exclusiv

Gina Pistol a participat la MasterChef în 2013, la ediția „Proba celebrității”

Gina Pistol s-a întors pe micul ecran după o pauză de un an și jumătate, ca gazdă a sezonului 9 MasterChef România.

Gina Pistol a debutat în televiziune la Național TV, ca prezentatoare a emisiunii „Nu suntem blonde”, alături de Catrinel Sandu. Ulterior a prezentat show-ul „Campionatul suporterilor” alături de Bogdan Talașman, la Prima TV, proiect după care a apărut în mai multe producții Pro TV.

A participat la „Dansez pentru tine”, „MasterChef – Proba celebrității”, „Ferma vedetelor” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Apoi, între anii 2016 și 2022, Gina Pistol a găzduit mai multe emisiuni de la Antena 1, printre care s-au numărat și show-urile „Chefi la cuțite” și „Asia Express”.

Foto: Instagram/@ginapistol

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton