Cine i-a pus inima pe jar lui Zanni? „Am cunoscut o fată!” Câștigătorul Survivor România își dorește o relație serioasă

.

Zanni, dublu câștigător Survivor România, are o iubită despre care vorbește cu foarte multă discreție. Tânărul artist a declarat recent că există cineva în viața lui la care ține, dar lucurile între ei au loc treptat, fără grabă.

Zanni își dorește o parteneră cu care să-și întemeieze o familie

Zanni, câștigător Survivor România 2021 și Survivor All Stars 2024, a mărturisit că este pregătit să-și întemeieze o familie și există o prezență feminină în viața lui, dar consideră că este încă devreme să dea detalii despre aceasta.

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, e de modă veche. Și asta mi-a plăcut la ea. Dar nu vorbesc despre asta acum. Permiteți-mi să glumesc, dragi femei din viața mea. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi” – a spus Zanni în podcastul „Un podcast misto By Bursucu”.

Întrebat de Bursucu dacă s-a gândit vreodată cum va face pasul cel mare să ceară mâna unei femei, Zanni a spsu că se va baza pe creativitatea debordantă pe care spune că o posedă.

„Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor, care simte foarte multe, am o imaginație… Când o să fie momentul acela (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc. Fac niște glume uneori, am niște răspunsuri de mă surprind eu pe mine. nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc.

Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată” – i-a mai spus Zanni lui Bursucu.

Citeşte şi: Cum arată casa verde full smart în care locuiește Zanni, dublu câștigător Survivor România. „A fost visul meu!”

Citeşte şi: Zanni spune că a rămas fără zeci de mii de euro: „Mi s-au furat!”. Ce a pățit câștigătorul “Survivor România 2021”

Citeşte și: Ce poveste dureroasă de viață are Zanni de la „Survivor All Stars”. Dramele care l-au marcat. „Îmi rupeau picioarele!”

Citeşte şi: Zanni: „Au fost momente în care voiam să mă sinucid!” Prin ce a trecut câștigătorul „Survivor România 2021



Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars 2024

Tânărul a devenit posesorul unui premiu de 100.000 de euro după ce a ieșit învingător în competiția din Republica Dominicană. Zanni are de gând să investească banii într-un complex turistic într-o zonă montană din România

Vreau să îmi fac niște cabane la munte unde să vină toată lumea care m-a iubit și toată lumea care vrea o vacanță. Undeva în munți voi face cabanele, asta voi face cu premiul câștigat la Survivor. Nu sunt dispus să pierd banii, vreau să-i investesc. Prima data mi-am cumpărat un apartament din banii câștigați la Survivor” – a declarat el, potrivit cancan.ro.

Foto – Facebook / captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton