Cine este Ștefania Stănilă de la Survivor All Stars. Cum arată iubitul ei și drama care i-a marcat copilăria: „Nu aveam nici 9 ani împliniți”

.

Cine este Ștefania Stănilă: vârstă, studii, carieră, viață personală. Ștefania Stănilă s-a întors în Republica Dominicană, în echipa Faimoșilor, la Survivor All Stars România.

Ștefania Stănilă a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor România 2023, reușind să ajungă până aproape de semifinala concursului. Momentul eliminării sale din reality show a fost unul emoționant, deoarece a fost admirată atât de telespectatori, cât și de colegii de trib. 

Cine este Ștefania Stănilă de la Survivor All Stars – vârstă, studii și carieră

„Sincer, cred că Survivor îmi curge prin vene și mi-am dorit foarte mult să particip la acest concurs. Consider că mă reprezintă și motivul principal pentru care vreau să mă reîntorc este faptul că simt că Survivor nu este un capitol încheiat pentru mine și vreau să-l continui și să fiu mult mai bună decât sezonul trecut”, a declarat Ștefania Stănilă înainte de a se întoarce în jungla Dominicană.

Ștefania Stănilă s-a născut pe 27 decembrie 1997, în Aninoasa, Hunedoara, și este o fostă gimnastă devenită antrenoare. În 2014, tânăra în vârstă de 26 de ani a câștigat medalia de aur la Campionatul European din 2014, la proba pe echipe, și a primit titlul de cetățean de onoare al comunei Aninoasa.

Citește și: Daniel Pavel, veste surprinzătoare pentru concurenții Survivor All Stars România: „Tribul care pierde va avea de suferit” / Update

A plecat la 6 ani de acasă

După Campionatele Mondiale din 2014, la care a participat alături de Larisa Iordache, Silvia Zarzu, Andreea Munteanu, Anamaria Ocolișan și Paula Tudorache, Ștefania Stănilă s-a retras. În prezent, Ștefania este de antrenoare de gimnastică artistică pentru un club sportiv din Cluj-Napoca.

Pentru a face performanță în gimnastică, Ștefania Stănilă a crescut departe de părinți. La doar 6 ani a pășit în sala școlii de la Deva, mai apoi devenind parte din Lotul Național al României, alături de gimnastele Larisa Iordache și Sandra Izbașa.

Concurenta de la Survivor All Stars este absolventă a Centrului Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor din București. În prezent, Ștefania este la master la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca, specializare în sport și performanță motrică în gimnastică.

Citește și: Câți bani a câștigat Elena Ionescu la Survivor All Stars. Artista a fost eliminată după două săptămâni

Ștefania Stănilă – viață personală. Și-a pierdut tatăl când avea doar 8 ani

La Survivor România 2023, Ștefania Stănilă a legat o prietenie specială cu una dintre colegele sale de trib, Carmen Grebenișan. Într-una dintre ediții, Ștefania i-a povestit lui Carmen cât de mult a suferit când și-a pierdut tatăl, căruia i-a dedicat toate punctele obținute în competiție.

„Multă lume nu știe prin ce am trecut. Eu vin dintr-o familie modestă, tatăl meu a lucrat în mină, de-aia s-a și îmbolnăvit. Lucra în subteran și de acolo a apărut și cancerul lui. El oricum avea probleme dinainte, tot făcea drumuri la Constanța, la sanatoriu”, a povestit Ștefania Stănilă, vizibil emoționată.

Citește și: Elena Ionescu, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Acest joc m-a învățat să nu subestimez pe nimeni” / Exclusiv

Care au fost ultimele cuvinte ale tatălui ei

Tatăl fostei gimnaste s-a stins din viață când ea avea doar 8 ani. Bărbatul a descoperit cancerul la ficat în urma unei febre. A fost dus cu ambulanța la spital, unde a fost operat, însă nu a putut fi salvat.

„Nu realizam la momentul ăla foarte multe, pentru că eram foarte micuță, nu aveam nici 9 ani împliniți. Ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să fiu o campioană. Îmi amintesc absolut tot, parcă a fost ieri”, a mai spus Ștefania Stănilă, la Survivor România 2023.

Cine este iubitul Ștefaniei Stănilă de la Survivor All Stars

Ștefania Stănilă formează de mai mult timp un cuplu cu Lucas Trestian. Tânărul din Cluj spune, în dreptul uneia dintre postările sale de pe Instagram, că s-a născut pentru a o iubi pe Ștefania.

Lucas Trestian a fost elev la Școala Gimnazială Alexandru Vaida Voievod din Cluj, apoi a urmat studiile în străinătate, la o instituție de învățământ din Belgia. Lucas este o prezență discretă pe social media.

Foto: Instagram/Ștefania Stănilă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton