Cine este soția lui Mihai Leu. Fostul campion mondial la box este căsătorit de peste 30 de ani cu o italiancă

.

Mihai Leu, primul campion mondial de box profesionist al României, și soția sa, Anna, sunt căsătoriți de mai bine de trei decenii și împreună cu fiul lor, Marco (30 de ani) formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul autohton.

Mihai Leu (54 de ani) a debutat ca sportiv în 1977, iar în 1997 a atins culmile succesului, cucerind centura mondială la categoria semi-mijlocie a versiunii World Box Organization (WBO). A fost nevoit să se retragă din box în urma unei accidentări, dar s-a relansat în raliuri, excelând și acolo, când a devenit campion național în 2003. În 2014, marele sportiv a fost diagnosticat cu cancer la colon, dar în urma tratamentelor de specialitate a reușit să învingă boala.

„A trebuit să muncesc foarte mult ca să o cuceresc”

Mihai Leu a întâlnit-o pe Anna, italiancă la origine, în Germania, în timp ce era la apogeul carierei lui de pugilist. S-au căsătorit în anii ’90 și l-au adus pe lume pe Marco, unicul lor copil.

”Soţia mea, Anna, este italiancă, dar casa ei este în Hunedoara. Am cunoscut-o în Germania. Se afla în vizită la nişte prieteni de-ai mei de acolo, mai exact la o prietenă care lucra la un bistro din Leverkusen. Am văzut-o acolo, într-o seară, şi pot să spun că m-am îndrăgostit de ea pe loc. A trebuit să muncesc foarte mult ca să o cuceresc, dar am fost convins că vom rămâne împreună.” – a precizat fostul sportiv, în urmă cu câțiva ani, pentru Adevărul.ro.

Citeşte şi: Ce familie frumoasă are Mihai Leu!

Citeşte şi: S-a vindecat miraculos de cea mai cumplită boală, iar acum spune tuturor cum a reuşit! Dieta minune care l-a scăpat pe Mihai Leu de cancer!

Citeşte şi: Principiile de campion ale lui Mihai Leu valabile și în promovare

Citeşte şi: EXCLUSIV! Mihai Leu, dincolo de lumea sportului: „În dragoste să nu faci niciodată ambiții”

Mihai și Anna sunt căsătoriți de 32 de ani și relația lor este la fel de frumoasă ca la început. Cei doi s-au declarat norocoși că s-au întâlnit unul pe altul, iar în familia lor armonia, liniștea și înțelegerea sunt cuvintele de ordine.

“Şi eu am fost la fel de norocoasă ca şi Mihai”

„Noi avem o viață foarte normală, nu ne formalizăm, facem și ce ne simțim bine și ce se poate. Dacă nu vrem să ieșim din casă, ne simțim bine. Sunt 30 de ani frumoși care au trecut foarte repede. Cred că am avut foarte mult noroc. Pentru că este, câteodată, foarte greu să găsești persoană potrivită. Am avut noroc să ne potrivim unul cu altul” – a declarat Mihai Leu, acum doi ani, în emisiunea “Exclusiv VIP”, prezentată de Cristi Brancu.

“Şi eu am fost la fel de norocoasă ca şi Mihai. Eu cred că fiecare om trebuie să facă ce doreşte în viaţă până la urmă. Să îşi urmeze visul şi nu cred că ar fi fost frumos să îl opresc de la ceva. Ideea este că fiecare trebuie să îşi menţină şi libertatea lui, să facă ce îi place şi cred că asta e secretul în sine” – a mărturisit, la rândul ei, Anna.

Soția fostului campion îl susține pe acesta în toate competițiile sportive la care participă și este mereu prezentă când Mihai Leu este la curse.

Despre Anna Leu s-a spus în trecut că ar fi recurs la unele intervenții estetice și că și-ar fi făcut unele schimbări de look. Vezi în GALERIA FOTO cum arată soția lui Mihai Leu.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton