Cine este soția lui Edi Iordănescu. Cum arată și ce studii are Arabella. Cuplul s-a căsătorit în secret și are trei copii / Galerie foto

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 27 iunie 2024, 11:25

Edi Iordănescu (46 de ani), Selecționerul României, și soția lui, Arabella Kapitany (36 de ani), formează un cuplu de aproximativ 17 ani și împreună au trei copii.

Cine este Arabella, soția lui Edi Iordănescu. Cum arată și ce studii are

În 2010, Edi Iordănescu dezvăluia că el și Arabella, originară din Satu Mare, s-au căsătorit religios în secret, familia fiind singura care a știut.

„Ne-am cununat religios în secret, dar bineînțeles că familiile noastre au știut. Ne cunoșteam de patru-cinci ani, dar împreună suntem de vreo trei ani”, dezvăluia Edi Iordănescu în 2010, conform GSP.ro.

Potrivit aceleiași publicații, nunta lui Edi Iordănescu și a Arabellei Kapitany ar fi avut loc în anul 2020, după 13 ani de relație.

Arabella Kapitany este cu 10 ani mai tânără decât soțul ei și a fost fotomodel. Ulterior, Arabella ar fi urmat Facultatea de Medicină.

Citește și: De ce l-a sfătuit Maria Iordănescu pe Edi Iordănescu să se retragă din fotbal. „Domeniul în care activează este consumator de suflet” / Exclusiv

Edi și Arabella Iordănescu, un cuplu extrem de discret

Edi Iordănescu este un bărbat foarte discret în ceea ce privește viața de familie. Antrenorul Naționalei nu a postat, până la acest moment, nicio fotografie cu soția lui în mediul online. Are, în schimb, câteva imagini cu băieții lui pe contul de Instagram.

În mai 2024, la lansarea filmului „În Inima Naționalei”, Edi Iordănescu a fost însoțit de cei trei fii, tatăl Anghel Iordănescu, sora Maria Iordănescu și unul dintre frații mai mici, Alex Iordănescu.

Potrivit As.ro, soția lui Edi Iordănescu ar fi o prezență nelipsită de la meciurile Naționalei, însă își ține cu succes viața privată departe de ochii lumii, așa cum face și antrenorul.

Edi Iordănescu i-a ajutat pe tricolori să obțină prima victorie după o pauză de 24 de ani la un Campionat European. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au marcat în meciul România – Ucraina încheiat 3 – 0.

Citește și: Cum a depășit Maria Iordănescu momentele de cumpănă din viața ei. „Puterea este în noi, nu în cel de lângă” / Exclusiv

Copiii lui Edi Iordănescu, impresionați de rezultatele tatălui lor la Campionatul European de Fotbal 2024

România a avut un start impresionant la turneul final din Germania. Echipa Națională are șanse uriașe de a obține calificarea în fazele eliminatorii. Mai are de jucat cu Belgia și Slovacia. Următorul meci, cel cu Belgia, are loc sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00. Celălalt, Slovacia – România, va avea loc miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00.

După victoria României în fața Ucrainei, frații și băieții lui Edi au oferit câteva declarații pentru Antena 1.

„(n.red. – Victoria) înseamnă Dumnezeu, înseamnă credință, înseamnă speranță și suporteri!”, a spus Maria Iordănescu, pentru Antena 1.

„Suntem extrem de fericiți, bineînțeles, nu ne așteptam. Sunt extrem de mândru, bravo jucătorilor!”, a spus și fiul cel mare al Selecționerului, Luca.

„Ne-a ajutat Dumnezeu, bravo! Să continue munca și să se concentreze. Îi urăm mult succes!”, i-a mai transmis adolescentul tatălui său.

Citește și: Maria Iordănescu a spus cum este Anghel Iordănescu, tatăl ei, ca bunic. „Îl văd că este împlinit și fericit” / Exclusiv

Înainte să o cunoască pe Arabella, Edi Iordănescu a format un cuplu cu Delia Matache

Între anii 2005 și 2006, Edi Iordănescu a format un cuplu cu Delia Matache. După despărțire, selecționerul a spus că, în ceea ce-l privește, niciodată nu s-a pus problema unei căsătorii cu artista din cauza carierei sale foarte solicitante de artist.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani, dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem“, a spus Edi la acea vreme, potrivit Libertatea.ro.

Foto: Instagram/@ediiordanescu; GSP.ro; Libertatea.ro

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la româna la Evaluare Națională 2024 și de la ora 13.00 rezolvarea subiectelor la romana- Evaluarea Nationala 2024

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton