Cine este și cum arată Mirabela Grădinaru, partenera de viață a lui Nicușor Dan. „Ne-am cunoscut în 2005. În Club A”

.

Nicușor Dan a câștigat al doilea mandat pentru Primăria Capitalei duminică, 9 iunie 2024, cu un scor de 46,9% (248.811 de voturi). În vârstă de 54 de ani, edilul Bucureștiului are o parteneră de viață de aproape două decenii și doi copii.

Cine este Mirabela Grădinaru, partenera de viață a lui Nicușor Dan

Nicușor Dan locuiește cu chirie împreună cu familia sa la etajul unei vile din zona Viilor, în Sectorul 5 al Capitalei. Pentru apartament, Nicușor Dan spunea, într-o emisiune televizată, că plătește o chirie de aproximativ 600 de euro.

Nicuțor Dan și Mirabela Grădinaru s-au cunoscut în 2005, pe când ea era studentă la Facultatea de Geografie de la Universitatea din București. În 2016, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, când a venit pe lume fiica lor, Aheea. Câțiva ani mai târziu, în 2022, s-a născut și fiul cuplului, Antim.

Citeşte şi: Ce fel de tată este Daniel Pavel. Prezentatorul Survivor are un fiu de 19 ani, student la Drept în Viena: „Simt că vorbesc cu mai mult decât un prieten” / Exclusiv

Citeşte şi: Cât costă rochia purtată de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

Citeşte şi: Cum a apărut Ianca, fiica lui Răzvan Simion, la nunta prezentatorului de la Neatza cu Daliana Răducan. Imagini spectaculoase de la eveniment

Citeşte şi: Mirela Vaida are o colecție impresionantă de costume populare: “Multe sunt mai vechi de 100 de ani. Nu mai spun ce valoare financiară au”/ Exclusiv

Deși sunt împreună de 19 ani, Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru nu sunt căsătoriți.

„Este foarte bine așa cum suntem în momentul de față. Suntem bine cu copiii, totul e foarte bine. În momentul în care vom avea timp să refelctăm că alergăm pe lângă copii și pe lângă primărie… e bine. Tot timpul am fost un om liber și responsabil” – a declarat Nicușor Dan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cum s-au cunoscut Mirabela Grădinaru și Nicușor Dan

Despre Mirabela Grădinaru se știe că este din Vaslui și a venit în București pentru a-și face studiile. Ea l-a cunoscut pe edilul Capitelei în Club A, un local din Centrul Vechi. Mirabela Grădinaru este membru co-fondator al asociației „Salvați Bucureștiul” și s-a implicat activ și în campaniile electorale ale partenerului său.

„Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentă în București, la Geografie. Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franța.

Am renunțat să mă mai întorc acasă și am ieșit cu mai mulți prieteni. Am zis să mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de după zilele în care aveam proiecte. Atunci l-am întâlnit pe Nicușor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a declarat acum câţiva ani Mirabela, potrivit presei locale.

Cum arată pentru Nicușor Dan „matematica iubirii”

Nicușor Dan a explicat tot în cadrul emisiunii de la Kanal D pe care am amintit-o mai devreme cum arată, din punctul său de vedere, matematica iubirii.

„Iubirea e un fel de deschidere către sinele tău și către sinele celuilalt. Și, atunci, ca să ai deschiderea asta, trebuie să ai încredere. Exită și multe paliere pe care le-am experimentat. Pe măsură ce trece timpul, lucrurile devin mai adânci, mai serioase, mai simple și mai fundamentate.

Și copiii ajută foarte mult. A fost un moment foarte important, în special la primul copil. Cumva, noi ne obișnuim cu noi înșine, inclusiv să ridicăm mâna, să vorbim… și când vezi viața cum se naște și cum face toți pașii ăștia care nouă ni se par evidenți, pentru mine, cel puțin , a fost un mare moment de bucurie” – i-a mai spus Nicușor Dan Denisei Rifai.

După ce a aflat că a câștigat pentru a doua oară alegerile pentrru Primăria Capitalei, Nicușor Dan a declarat că va rămâne independent și că va urma o negociere pentru Consiliul General al Capitalei.

„Eu îmi doresc să rămân independent, pentru că asta îți oferă un echilibru față de partidele din majoritate. Niciodată politicienii nu câștigă alegeri, sunt câștigate de comunități. Azi am avut în București o comunitate care și-a dorit onestitate în funcția publică” – a declarat Nicușor Dan la Digi24.

Foto – Facebook


Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton