Cine este și cum arată mama lui Codin Maticiuc. „Nu există om mai bun pe această planetă!”

.

Codin Maticiuc și-a sărbătorit mama pe 29 iulie și a profitat de ocazie pentru a-i face o surpriză frumoasă și în mediul online.

Smaranda Maticiuc, mama lui Codin și soția fostului diplomat Ion Maticiuc, este destul de rezervată când vine vorba de expunerea în spațiul public, dar fiul ei publică uneori poze cu ea pe rețelele de socializare, mai ales la ocazii speciale.

Cine este și cum arată mama lui Codin Maticiuc

În vârstă de 42 de ani, actorul și afaceristul i-a transmis mamei sale următorul mesaj:

“La mulți ani, mamă! Ai mai mulți moștenitori, dar purtătoarea numelui tău este fără îndoială după chipul și asemănarea ta” – au fost cuvintele lui Codin. Purtătoarea numelui mamei sale este una dintre fiicele lui, Smaranda, în vârstă de patru ani.

Nu este prima oară când Codin Maticiuc vorbește în spațiul public despre cea care i-a dat viață. Acum trei ani, tot cu prilejul zilei de naștere, actorul a spus că moștenește de la mama lui omenia. Iar orfelinatul pe care Codin l-a construit în 2004 a fost ideea Smarandei Maticiuc.

“Prima mea dragoste și motivul pentru care astăzi sunt om”

“Prima mea dragoste și motivul pentru care astăzi sunt om. Cred ca motivul pentru care mă descurc prin hățișurile vieții și am reușit în anumite domenii e tata dar tot ce înseamnă omenie am de la mama. Nu există om mai bun pe această planetă, sunt convins de asta. Orfelinatul? Ideea ei. Faptul că toată viața am avut câini și pisici în curte dar niciodată n-am avut voie sa cumpărăm? Regula ei. ‘Cât timp există câini și pisici pe stradă care nu au ce mânca, noi salvăm. Nu cumpărăm.

Citeşte şi: Codin Maticiuc, mesaj emoționant pentru fetița lui. Smaranda l-a făcut să vadă lumea cu alți ochi. „Știam că o să te iubesc”

Citeşte şi: Codin Maticiuc, declarație emoționantă de ziua iubitei sale: „Câteodată, prințesele se îndrăgostesc de balauri”

Citeşte și: Codin Maticiuc, despre începutul relației dintre Theo Rose și Anghel Damian: „Îmi tot repeta asta”

Citeşte şi: Codin Maticiuc: „Am avut foarte mult hate de la oamenii care nu au citit cartea despre Nuțu Cămătaru”

Mamă, îți spun rar ca te iubesc și-mi pare rău pentru asta. De cadouri, ce sa mai zic, de mult am terminat ideile. Sper însă că de câte ori te gândești la nepoata ta, Smaranda, tu știi că am numit-o după tine din dragostea și respectul suprem. La multi ani, mamă! Te iubesc și n-am vrut sa te supăr vreodată, deși știu că am făcut-o des” – a transmis Maticiuc, pe pagina sa de Facebook.

Codin Maticiuc are două fiice

Codin Maticiuc formează un cuplu cu actrița Ana Pandeli și împreună au două fete – Smaranda (4 ani) și Ilinca (10 luni). Actorul este mândru foc de familia lui frumoasă și nu ține doar pentru el bucuria pe care o trăiește zilnic alături de fetele lui, ci o împărtășește tuturor, în spațiul virtual, ori de câte ori are ocazia. Partenera lui Codin Maticiuc mai are un fiu, pe nume Mario, dintr-o relație anterioară, pe care actorul îl crește și tratează ca pe propriul copil.

„Fără de sfârșit. În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: „cum a cucerit-o Codin pe Ana”. Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic. Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu. I-aș spune că în viață câteodată prințesele de îndrăgostesc de balauri.

I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar căpcăunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla de căcat că nu contează cum arăți sau câți bani ai. Că doar acțiunile tale te definesc”, a scris Codin Maticiuc, acum ceva timp, pe rețelele de socializare.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton