Cine este Sebi Dascălu de la MasterChef 2024. Și-a cunoscut soția la doar 14 ani! Cum a început pasiunea lui pentru carne

.

Sebi Dascălu se numără printre concurenții de la MasterChef România 2024 care a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați de la Pro TV. Tânărul de doar 25 de ani și-a descoperit pasiunea pentru gătit în Italia.

Cine este Sebi Dascălu de la MasterChef România 2024

Sebi Dascălu s-a născut în satul Ion Creangă de lângă Roman, în județul Neamț, într-o familie modestă. Părinții tânărului de 25 de ani sunt oameni simpli. Tatăl lui a lucrat pe șantier, iar mama într-un depozit de logistică.

Concurentul de la MasterChef 2024 a crescut mâncând legume și fructe din grădina proprie, „la țară”. Fiindcă aveau posibilități financiare modeste, părinții lui Sebi au decis să se mute în Italia pentru o viață mai bună. Acolo, Sebi și-a descoperit o pasiune atipică pentru un copil de 8 ani.

Marea pasiune a lui Sebi Dascălu este carnea. În consecință, Sebi a cumpărat și studiat din scoarță-n scoarță mai multe cărți de specialitate despre carne. Așa a ajuns să știe cele mai specifice lucruri, cu precizia unui doctor.

Sebi crede că pasiunea lui pentru carne a apărut „pentru că nu am avut când eram mic”, iar carnea de vită este sfântă pentru el.

Citește și: Imagini comice cu Florin Dumitrescu de pe ringul de dans. Soția juratului MasterChef i-a interzis să danseze în public: „De aia evit să ieșim în locuri cu muzică” / VIDEO

Citește și: Imagini din casa lui chef Sorin Bontea de la MasterChef 2024. A plantat măslini în curte: „Abia aștept să strâng recolta”

Citește și: Ce spune Gina Pistol, prezentatoarea MasterChef 2024, despre Smiley: „Bărbatul meu e mult mai calm, eu sunt mai agitată” | Exclusiv

Cum i s-a schimbat viața după ce a devenit tată

În prezent, Sebi este măcelar. Tânărul are o măcelărie foarte bine cotată, axată pe maturarea cărnii. Spune că nu există în România nici cărți de specialitate despre cum se maturează corect o carne, nici prea multe bussiness-uri legate de asta. Sebi și-a făcut un scop din a duce carnea la nivel de artă.

Sebi Dascălu și soția lui se cunosc de când aveau 14 ani. Tot de atunci sunt și împreună, așadar au trecut, în ultimii mai bine de 10 ani, prin diverse suișuri și coborâșuri. Cuplul are și un copil, o fetiță de 5 luni, Ginevra. Prenumele Ginevra este versiunea italiană a numelui Guinevere și se traduce prin „spirit/val alb”.

Sebi spune că nașterea fetiței l-a responsabilizat foarte mult. A ajuns la concluzia că nu ar mai trebui să mănânce atât de multă carne crudă, pentru că are fierul mare și asta nu îi face bine.

Emisiunea MasterChef România este prezentată de Gina Pistol și jurizată de chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea. Reality show-ul se difuzează luni și marți de la 20:30, la Pro TV și pe Voyo.

Foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton