Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar de la “Chefi la cuțite” arestat pentru 30 de zile

.

Călin Donca, afaceristul milionar care a fost la “Chefi la cuțite” în ediția 6 din sezonul 11, împreună cu soția sa, Orianda, pentru a-și demonstra talentul culinar, a fost reținut de DIICOT marți, 19 septembrie.

Călin Donca a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, împreună cu alte două persoane, fiind acuzați de evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital, informează News.ro.

Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar Călin Donca. „Întotdeauna am știut că voi fi bogat”

Călin Donca și soția sa, Orianda, ar fi pus bazele unui grup infracțional împreună cu alte două persoane, în 2021, creând o criptomonedă și încercând să convingă urmăritorii din mediul online să investească în ea, potrivit brașov.net.

În vârstă de 38 de ani, Călin Donca vine din Brașov și este un om de afaceri influent, acționând în domeniul energiei fotovoltaice. Donca se află în top 500 cei mai bogați oameni din România și a ajuns în atenția publicului odată cu participarea împreună cu soția sa la “Chefi la cuțite”.

„Pentru mine a fi milionar înseamnă să ai un milion de euro pe lună, profit curat, pe care mai departe să îl investești în ce vrei tu. Întotdeauna am știut că voi fi bogat. Am considerat că diferența dintre atunci și acum este doar o chestiune de timp și cu cât muncesc mai mult, cu atât timpul va fi mai scurt. Eu am fost născut în Reșița, într-o garsonieră de 20 de metri pătrați.

„Suntem părinții a 5 copii. Am considerat că este mai bine să-i educăm noi după gândirea noastră”

Citeşte şi: Cine este Harnaam Kaur, femeia cu barbă de la „Chefi la cuțite”. „Mă uit în oglindă și mă sperii câteodată”

Citeşte şi: Cine este Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume. Măsoară 62,8 centimetri și a uimit jurații Chefi la Cuțite

Citeşte şi: De ce concurenții de la “Chefi la cuțite” pregătesc patru porții de mâncare, când doar trei jurați degustă preparatele?

Citeşte şi: Chef Sorin Bontea, surpriză de proporții în prima ediție „Chefi la Cuțite”: ”Suntem veri, nu știți?!”

Vin de la o condiție normală, iar lucrul acesta a fost și o bucurie și mi-a creat foamea să reușesc. Eram sătul de sărăcie, mâncam în fiecare zi pâine și ulei. Treptat, am făcut totul cu mâinile noastre, a fost o bucurie că am putut să facem” – a dezvăluit Călin Donca, acum câteva luni.

Cum și-a cunoscut Călin Donca soția

Orianda Donca are 34 de ani și este mama a cinci copii, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani: trei fete doi băieți – Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea. Orianda și-a cunoscut soțul în urmă cu mai bine de 14 ani, la Timișoara, cu ocazia unui curs de dezvoltare personală, iar acum locuiește în Brașov, unde duce o viață de lux cu familia. Prezenți în emisiunea „Chefi la cuțite”, cei doi s-au lăudat cu vila în care trăiesc și multele mașini de lux pe care le posedă.

„Au anumite task-uri, iar dacă și le îndeplinesc primesc 100 de lei”

„Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație. În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică. Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează, ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față.” – a mărturisit Orianda Donca, la Chefi la cuțite.

Milionarul Călin Donca și soția sa povesteau că și-au retras copiii de la școală

Orianda este cea care se ocupă exclusiv de creșterea copiilor, pe care i-au retras de la școală pentru a-i educa personal, după “gândirea lor”, povestea Călin Donca, la Antena 1: „Suntem părinții a 5 copii. Soția se ocupă în întregime de micuții noștri pentru că am decis să-i creștem noi. I-am scos de la școală. Am considerat că este mai bine să-i educăm noi după gândirea noastră. Ei primesc anumite task-uri, iar dacă și le îndeplinesc primesc 100 de lei sau 50 de lei.”

Deși a trecut prin cinci nașteri, Orianda se mândrește cu o siluetă de invidiat. Și pune acest aspect pe seama stilului de viață ordonat pe care îl are. Soția milionarului face sport în propria sală de fitness, practică pilates și este foarte atentă la alimentație, alegând, de cele mai multe ori, să gătească vegan.

„Feminitatea trebuie hrănită chiar dacă ești mamă. Îngrijește-ți corpul fizic prin sport, alimentație cât mai aproape de natură și o gândire care să te îndrepte către conectarea ta cu Divinitate. Fii bună cu tine, înainte să o faci cu alții. Dacă mama este bine, toată casa este bine”, a transmis ea în mediul online, în urmă cu ceva timp.

Foto – capturi Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton