Cine este Olga Guțanu, presupusa iubită a lui CRBL după divorțul de Elena Viscu. Este cu 22 de ani mai tânără decât el

.

CRBL ar avea o nouă iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul și Olga Guțanu au fost surprinși de către paparazzi în oraș, precum și intrând și părăsind locuința lui din cartierul Pantelimon.

CRBL ar forma un nou cuplu după divorțul de Elena Viscu

CRBL (45 de ani) ar forma un cuplu cu Olga Guțanu, un fotomodel de 23 de ani din Republica Moldova, la o lună de la anunțul divorțului de Elena Viscu (38 de ani). Artistul și coregrafa au fost căsătoriți timp de 16 ani și împreună au o fiică, Alessia, în vârstă de 13 ani.

Conform Cancan.ro, marți seara, 14 mai, CRBL și presupusa lui nouă iubită, Olga Guțanu, s-ar fi întâlnit în oraș și ar fi petrecut câteva ore împreună. Ulterior, cei doi s-ar fi retras în apartamentul din Pantelimon în care CRBL s-a mutat după divorțul de Elena Viscu, unde ar fi rămas tot restul nopții. A doua zi, CRBL și Olga Guțanu au ieșit împreună din imobilul în care locuiește cântărețul. În plus, Olga ar fi fost îmbrăcată cu hanoracul artistului. Cei doi s-au urcat într-un taxi și au mers împreună în centrul Bucureștiului.

Citește și: În ce relaţii este CRBL cu fiica sa, după divorţul de mama ei: „Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”

Cine este Olga Guțanu, presupusa iubită a lui CRBL

Olga Guțanu este un model internațional născut în anul 2000 în Republica Moldova. Olga a defilat pe podiumul de la Milan Fashion Week în 2023 și pe cel de la Fashion Week Greece în 2022. Tânăra a urmat o facultate din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pe care a absolvit-o în iunie 2023. De-a lungul liceului și facultății, Olga a participat și la mai multe concursuri de miss și modelling.

Pe 1 mai, Olga Guțanu a postat pe TikTok două imagini, ca parte a unui trend popular. Pe prima a scris: „Singură”, iar pe a doua: „Tot singură că nu las niciun fraier să-mi rănească sentimentele din nou”.

De ce au divorțat CRBL și Elena Viscu

Elena Viscu și Eduard Andreianu, alias CRBL, s-au cunoscut la emisiunea „Dansez pentru tine” și s-au căsătorit în anul 2008. Vestea despărțirii lor a surprins întreaga lume, după ce, cu doar câteva luni înainte să-și anunțe divorțul, CRBL și Elena au participat împreună la emisiunea „Power Couple”.

După ce au fost eliminați, artistul a mărturisit că întreaga experiență i-a făcut să realizeze că nimic nu îi poate despărți. Cu toate acestea, sursele Click! susțin că problemele din relația lor au apărut din momentul în care au revenit de la filmările „Power Couple”.

Citește și: Unde s-au mutat Elena Viscu și fiica Alessia, după despărțirea de CRBL. Când ar fi început problemele dintre artist și soția sa

„Această hotărâre nu a fost ușoară”

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alessiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț”, a scris cuplul în mediul online, în aprilie 2024.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton