Cine este Lilia Crudu (Lola) de la Survivor All Stars România. „La 18 ani am plecat în Coreea de Sud”

.

Cine este Lola Lilia Crudu de la Survivor All Stars România. S-a remarcat cu un parcurs fenomenal în “Survivor România 2020”, ajungând atunci pe locul 4 printre finaliști, iar acum revine pentru a-și testa din nou limitele.

Lola, pe numele din buletin Lilia Crudu, a acceptat provocarea de a face parte din echipa Războinicilor în cadrul competiției Survivor All Stars România. Dar cine este Lola Crudu, ce vârstă are și cu ce se ocupă?

Cine este Lola Lilia Crudu de la Survivor All Stars România

Lola Lilia Crudu are 35 de ani, este originară din Chișinău și trăiește în București de mai bine de 10 ani. Marea ei pasiune este sportul. Lola de la Survivor All Stars activează ca manager operațional și antrenor personal de fitness, dar în trecut a lucrat și ca agent de vânzări pentru asigurări de viață și este atrasă și de domeniul muzical.

Lola povestea în urmă cu ceva vreme că a avut o copilărie frumoasă, deși familia ei s-a confruntat cu unele probleme financiare.

“Am avut o copilărie frumoasă, am făcut teatru de mică și am fost încurajată de oameni frumoși. A fost o perioadă grea din punct de vedere financiar, dar am avut parte de tot sprijinul părinților mei. Mama a fost bucătar-șef și tata muncea la Academia de Poliție, la departamentul armament. Am petrecut mult timp în această instituție, mergeam cu tatăl meu, de aici și firea mai băiețoasă. Tot de la tata am luat și principiile, sunt punctuală, corectă cu cei din jur” – a declarat concurenta Lola de la Survivor All Stars, citată de Libertatea.

Ce legătură este între Lola Lilia Crudu și Daniela Crudu?

Deși mulți se pot gândi că există un grad de rudenie între cele două, realitatea este cu totul alta. Lola și Daniela Crudu sunt rude, fiind vorba doar despre o coincidență de nume în cazul lor. Dar ambele au în comun pasiunea pentru dans.

Concurenta din echipa Războinicilor de la Survivor All Stars a fost, în trecut, dansatoare într-un parc de distracții asiatic. Lola Crudu a făcut primii bani din dans, la 18 ani, când a câștigat un casting ca dansatoare într-un parc din Coreea de Sud. A fost coregraf timp de trei ani în Thailanda, iar apoi, manager într-un club de noapte.

Citeşte şi: Cine este Cătălin Moroșanu de la Survivor All Stars. Are doi copii și s-a apucat de sport după ce a fost victima bullyingului

Citeşte şi: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars România. Cu ce se ocupă soțul ei și cum arăta înaintea operațiilor estetice

Citeşte şi: Cine este Jador de la Survivor All Stars, cum a ajuns celebru și care este numele lui real: ”Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc”

Citeşte şi: Cine este Jorge de la Survivor All Stars. Cum a obținut iertarea soției după ce a înșelat-o

„La 15 ani am început să lucrez cu mama la un restaurant. Îmi place să muncesc, nu fug de muncă. La 18 ani am plecat în Coreea de Sud, mi-am luat inima în dinți.

Nici nu știam unde este pe hartă această țară. Am câștigat un casting ca dansator pentru un parc de distracții. Am locuit trei ani și în Thailanda, am fost coregraf și apoi manager la un club de noapte.

A fost greu, pentru că ei nu vorbesc engleza, dar m-am descurcat. Când m-am întors în țară am avut o mică afacere, făceam brelocuri personalizate” – a mai povestit ea.

Cine este soțul războinicei Lola de la Survivor All Stars România

Lola este căsătorită cu un bărbat pe nume George Cișmașu din 2021. Cei doi au un băiețel.

“Încerc să-mi găsesc cuvintele, dar nu prea-mi iese. Am in cap un singur gând „Totul a fost perfect!”

A fost minunat totul pana în cele mai mici detalii. Totul a fost peste așteptările mele, de la cununia civila, religioasa, la petrecere, absolut totul Perfect! Țin sa le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături în aceasta zi.

Doamne, ce oameni extraordinari avem în jurul nostru. Ce familie minunata! Iar soțului meu ii spun ca îl iubesc” – a transmis actuala concurentă din echipa Războinicilor de la Survivor România All Stars pe rețelele de socializare, în ziua nunții.

El este mai liniștit, eu mai vulcanică, dar iubirea este puternică”

George a cerut-o în căsătorie pe Lola la întoarcerea ei din Republica Dominicană, după Survivor 2020.

”Este minunat totul! Noi ne completăm unul pe celălalt, el este mai liniștit, eu mai vulcanică, dar iubirea este puternică. Este adevărat, nu prea dezvălui lucruri din intimitatea noastră, fiindcă preferăm să fie doar ale noastre. De pildă, atunci când m-am întors în țară și mi-a dat inelul, a făcut-o așa cum mi-am dorit. Acasă, numai eu și el, iar ce a continuat ne privește pe noi doi.

Pot spune doar atât! Sunt foarte fericită!” – a spus ea, în cadrul unei emisiuni.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton