Cine este Jador de la Survivor All Stars, cum a ajuns celebru și care este numele lui real: ”Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc”

.

Cine este Jador: carieră, vârstă, studii, nume real. Jador, artistul devenit cunoscut publicului larg odată cu participarea la emisiunea matrimonială “Puterea Dragoste”, va avea, iarăși, parte de aventura vieții lui la Survivor All Stars, după ce, în 2021, a participat la “Survivor România” sezonul 2.

Cine este Jador de la Survivor All Stars. Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere și a acceptat provocarea de a face parte din sezonul suprem, Survivor All Stars, în care vor participa 20 de foști concurenți – 10 Faimoși și 10 Războinici.

Cine este Jador de la Survivor All Stars

Cine este Jador de la Survivor All Stars. Remus Ionuț Dumitrache, pe numele real, s-a născut în Bacău, acum 28 de ani, pe 25 martie 1995. Artistul provine dintr-o familie modestă, penticostală, mai are frați, iar copilăria și adolescența lui au fost marcate de multe lipsuri. Părinții lui Jador s-au îmbolnăvit de cancer la colon și au fost nevoiți să treacă prin unele operații costisitoare.

”Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă. A ieșit tată din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici.

Frate-miu făcea figuri, nu știam cum să mă comport, comenta că nu era bună mâncarea, a chemat-o pe mamaia. Eram cu stres. A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemâncat. Eram la studio și m-a întrebat Vali Vijelie: ia zi, ai bani?” – spunea Jador, în urmă cu ceva vreme, potritvit wowbiz.ro.

Ce studii are Jador de la Survivor All Stars. „Eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt”

Citeşte şi: Câți bani primesc vedetele de la Survivor All Stars? Faimosul care a negociat „la sânge” cu PRO TV

Citeşte şi: Daniel Pavel, nerăbdător să înceapă Survivor All Stars: „Avem dreptul la fericire, dar atenție cu mijloacele în a o atinge” / Exclusiv

Citeşte şi: Andreea Bostănică, despre relația cu Jador și operații estetice: „Am 18 ani”

Citeşte şi: Survivor All Stars România – concurenți, premiu, când începe show-ul la Pro TV

Cine este Jador de la Survivor All Stars. Înainte de a se lansa în muzică, Jador a fost elev al Grupului Școlar „G.J. Caniciov” Parincea, a absolvit Facultatea de Relații Internaționale, în 2017 și are și o diplomă de master în „Studii Economice”.

În urmă cu cinci ani, Jador a devenit faimos odată cu participarea la emisiunea de la Kanal D, “Puterea Dragostei”, unde s-a dus pentru a-și găsi marea iubire. Idila lui cu o altă concurentă, Simina Loica, l-a transformat într-unul dintre favoriții publicului. Dar a părăsit show-ul tot singur, fără o parteneră.

Survivor România 2021, o provocare pe care Jador nu a vrut să o rateze

A urmat participarea la Survivor 2021, unde și-a dorit să experimenteze ceva ce nu mai trăise până atunci, dar și să se “redescopere”.

“Mi-am dorit să intru în competitia Survivor Romania pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viața cu alți ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preț pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic și psihic. Va fi ca un post pentru mine aceasta experiența” – a spus Jador în 2021.

A părăsit Survivor România 2021 din cauza unei accidentări

Din nefericire, din cauza unei accidentări la genunchi, Jador a plecat din competiție mai devreme decât și-ar fi dorit.

“Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc.

Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador. Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador după eliminare.

Jador, anunțul cu care și-a speriat fanii: „Cariera mea se încheie aici!”

După Survivor România 2021, artistul a anunțat că are unele probleme grave de sănătate din cauza cărora nu va mai putea cânta. Anunțul îngrijorător al artistului a fost făcut pe pagina sa de Instagram, acolo unde are 1,3 milioane de urmăritori.

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorasii mei! Ultima piesa vă fi în luna Decembrie. Împreuna cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă! Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu, vă dau vouă fanilor mei muzica gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj aveți grija de sănătatea voastră!” – a fost mesajul artistului.

Pe plan muzical, de-a lungul anilor, Jador a avut colaborări de succes cu multe nume sonore din lumea manelelor și a muzicii de petrecere precum Costi Ioniță, Culiță Sterp, Georgiana Lobonț, Vlăduța Lupău sau Antonio Pican.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton