Cine este iubita lui Alex Bogdan. Actorul din „Tati part-time”, care a fost cuplat cu Grațiela Duban, are o parteneră mai tânără cu 11 ani

.

Cine este iubita actorului Alex Bogdan și cu ce se ocupă. Alex Bogdan a început în forță anul 2024, cu filmul “Tati part-time”, o comedie savuroasă în care și-a făcut debutul actoricesc și Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță.

Cine este iubita actorului Alex Bogdan și cu ce se ocupă. Alex, care va împlini 38 de ani pe 24 ianuarie, este în prezent unul dintre cei mai de succes și îndrăgiți actori din industria filmului și a teatrului românesc, iar activitatea sa profesională este deja cunoscută publicului larg. Dar nu putem spune același lucru și despre viața personală.

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Alex Bogdan?

Cine este iubita actorului Alex Bogdan și cu ce se ocupă. Alex Bogdan are o parteneră de viață de câțiva ani, însă preferă să fie discret cu privire la relația lui și să o țină departe de atenția curioșilor. Între cei doi parteneri este o diferență de vârstă de 11 ani.

Alex Bogdan este împreună cu Cătălina Mihai de aproape patru ani. Partenera actorului, actriță de meserie, s-a născut pe 19 iunie 1997 în Hârșova, județul Constanța și a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică IL Caragiale (UNATC) în 2019.

Primul său rol notabil a fost în filmul “Heidi”, pentru acesta primind două nominalizări la Premiile Gopo 2020, pentru “Cea mai bună actriță” și pentru “Tânără speranță”, pe ultimul dintre acestea câștigându-l.

Cătălina Mihai este angajată a Teatrului de Stat Constanța din anul 2020 și colaborează cu diferite teatre de stat și independente din București.

Alex și Cătălina au apărut amândoi în serialul de comedie „Mangaliţa”, unde el a interpretat rolul poliţistului din comună, iar ea, personajul Svetlana, o tânără din Republica Moldova, care făcea furori prin comună.

Alex Bogdan: „Când am văzut-o prima oară, am rămas trăsnit!”

În această primăvară, pe 14 mai, cei doi fac 4 ani de relație. Ei s-au cunoscut într-o vreme în care ea era într-o altă relație.

„Iubita mea se uită la mine acum, pe calea asta o sărut şi o iubesc! Facem doi ani acum în mai, pe 14 mai… Noi am lucrat împreună mai de mult la un spectacol, era complicat, ea era într-o altă relaţie, dar spre final. Când am văzut-o prima oară, am rămas trăsnit. Când te plesneşte iubirea, eşti fără niciun instrument de apărare. O iubesc de mor”, a spus Alex Bogdan, într-o emisiune televizată.

Alex Bogdan și Cătălina Mihai se cunoșteau dinaite să apară în “Mangalița”, iar în timpul serialului erau deja împreună.

„Cu Cătălina mă știam dinainte de Mangalița, eram împreună când am jucat în serialul de la Antena 1, care nu se mai face, îmi pare rău pentru publicul care abia aștepta să revadă acțiunea. La Gopo, Cătălina a fost nominalizată la unul dintre premii și a câștigat” – povestea actorul, despre iubita lui, acum doi ani, potrivit click.ro.

Cum a ajuns Cătălina Mihai actriță

Iubita lui Alex Bogdan povestea în urmă cu ceva vreme că nu s-a gândit din prima să dea la actorie, ea inițial dorind să studieze limbile străine. Dar un volum al poetului grec Euripide, pe care tatăl ei I l-a cumpărat, i-a schimbat viața.

„Nu am ales din prima actoria, am dat la cinci facultăți în vara de dinaintea admiterii la facultatea de teatru. Tata a zis că nici nu vrea s-audă, deși după ce am decis să rămân la limbi străine, s-a dus și mi-a cumpărat un volum gros cât Biblia cu toate piesele lui Euripide.

Citeşte şi: Alex Bogdan, fascinat de Eva Măruță la filmările „Tati part-time”. „E de o maturitate de mă sperie” / Exclusiv

Citeşte şi: Cătălin Măruță a răbufnit după ce fiica sa, Eva, a fost criticată pentru rolul din „Tati part-time”. „Suntem datori să reacționăm!”

Citeşte şi: Adela Popescu, revoltată de comentariile negative despre fiica lui Cătălin Măruță: „Nu e posibil așa ceva”

Citeşte şi: Cum a aflat Andrei Duban de la soție că va deveni tată. Grațiela: „Mi s-au înmuiat genunchii” / Video

Mama, în schimb, în timp ce aduna actele necesare pentru înscrierea la facultăți, a păstrat un dosar și pentru UNATC. Cred că știam cu toții că asta se va întâmpla, chiar dacă nu deschideam subiectul niciunul dintre noi.

Într-o zi, m-am dus acasă și am zis: Dau la teatru, tata, și fac și limbi străine. Aș vrea să fi avut o poveste mai interesantă de spus despre începuturile mele într-ale actoriei, dar, ca să fiu sinceră, habar n-aveam cum e cu meseria asta. Ca să nu mai zic că abia am intrat” – a declarat ea acum trei ani, în cadrul unui interviu pentru Ziarul Metropolis.

Alex Bogdan, salvat de Cătălina Mihai de dependența sa cu jocurile de noroc

Până să-și întâlnească actuala iubită, Alex Bogdan a trecut printr-un episod delicat în viața lui. Timp de nouă ani, el a fost dependent de jocurile de noroc. Problema lui devenise atât de gravă, încât ajunsese să nu mai aibă bani pentru mâncare și începuse să se împrumute. Apoi a apărut Cătălina în viața lui.

“Nu știu dacă am mai vorbit vreodată public despre asta. Mi se pare important, pentru că sunt foarte mulți oameni care trec prin chestia asta și ceea ce trebuie să facă imediat este să spună și să ceară ajutorul. Norocul meu a fost că eram atât de jos emoțional și financiar încât a venit această femeie în viața mea și mi-a umplut toate camerele goale și eu nu am mai simțit nevoia.

Când te duci acolo încerci să îți faci un fel de rost în capul tău. Din momentul în care a apărut această femeie în viața mea, eu am început să mă trezesc. În continuarea relației eu am mai făcut prostii. Mă mințeam pe mine. Mi-a zis: Dacă o dată se mai întâmplă chestia asta, eu am plecat!” – a povestit el pentru Libertatea.

Iubitul Cătălinei Mihai a avut o relație cu soția actorului Andrei Duban

Înainte de a debuta în actorie, pe când se afla la facultate, Alex a avut o relație cu Grațiela Duban, actual soție a actorului Andrei Duban.

„Am zis să fac regie- film. Ai mei m-au aranjat, m-au dus pe la TVR, au găsit ei acolo pe cineva. M-au ajutat, m-au susținut fără nicio problemă. De acolo am intrat, m-am plictisit, m-am îndrăgostit, m-am mutat la actorie. Apoi a plecat fata. Apropo, am fost cu Grațiela, soția lui Andrei Duban, trei ani de zile. Am fost cu Grațiela toată facultatea” – a povestit actorul, în emisiunea “La Măruță”.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton