Cine este Cristian Tomescu de la MasterChef 2024. Tragedia care i-a schimbat viața în 2008

.

Sezonul 9 al show-ului culinar MasterChef România a avut premiera marți, 10 septembrie 2024, de la ora 20:30, pe Pro TV și online pe Voyo, iar cei trei jurați Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu s-au întors în emisiunea care i-a făcut celebri pentru a descoperi noi talente culinare în rândul concurenților. Află cine este Cristian Tomescu de la MasterChef 2024, unul dintre concurenții noului sezon!

Cine este Cristian Tomescu de la MasterChef 2024

Cristian Tomescu de la MasterChef 2024 are 50 ani, este din București și activează ca barman.

Cristian s-a născut și a crescut în Capitală. A făcut 14 ani de lupte libere, rugby. Este fost parașutist, a făcut armata, a fost și bodyguard. Este barman de 25 de ani. A lucrat în cluburi, discoteci, în unele dintre cele mai selecte localuri din București. În 2011 a mers pe barcă în Caraibe unde a urmat un curs de bărmănie moleculară.

Cine este Cristian Tomescu de la MasterChef 2024. Tragedia care i-a schimbat viața în 2008

În 2022 a făcut cursul de somelier. Cele mai ciudate feluri pe care le-a reinterpretat: tartă cu pălincă, risotto pina colada, bloody marry spaghete. Are tot felul de pudre, reducții, făcute de el din te miri ce. Face tot felul de experimente cu băuturile, limonadă cu liliac mov, limonadă cu borș etc. Îl interesează calitatea, nu cantitatea.

Cristian Tomescu de la MasterChef 2024 este căsătorit și are o fetiță

Mama lui Cristian Tomescu de la MasterChef 2024 este funcționară și tatăl lui e electrician.

Pe soția sa a cunoscut-o într-un club din Regie și sunt împreună de 28 de ani. Cei doi au împreună o fată. o fată. În urmă cu câțiva ani, Tomescu a trecut prin câteva tragedii în viața personală.

Anul 2008 a fost unul de cumpănă: i-a murit o fetiță în vârstă de numai 6 luni, iar 4 luni mai târziu și-a pierdut soacra. Patru lini mai trîziu a rămas fără loc de muncă. Dar e mulțumit că nu și-a pierdut mințile.

Citeşte şi: Cum arăta Gina Pistol în 2013 când a concurat la MasterChef România, emisiune pe care o prezintă acum la Pro TV / Galerie foto

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri de la filmările noului sezon MasterChef: „M-au scos mulți concurenți din sărite”

Citeşte şi: Cum a reuşit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme în doar 5 săptămâni. Ce mănâncă prezentatoarea de la MasterChef într-o zi

Citeşte şi: De ce a făcut-o Smiley să plângă pe Gina Pistol. Ce dietă urmează prezentatoarea de la Masterchef ca să slăbească: „Nu mă pot bucura”

Cristian Tomescu de la MasterChef 2024 este ordonat și îi plac provocările. După toate bătăile din viață, știe cum să gestioneze totul: „Acceptă și iartă”.

A venit la MasterChef pentru că vrea să vadă dacă e făcut să facă și bucătărie, să exploreze mai departe acest fusion. „Viața noastră e ca parcursul unui vin sau coniac. Când e tânăr e energic, acid și aspru, și pe măsură ce înaintezi, te decantezi, devii mai înțelept” – a declarat el.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cine este Cristian Tomescu de la MasterChef 2024. Tragedia care i-a schimbat viața în 2008

Cu ce surprize vine noul sezon MasterChef România

Chiar înainte de marea premieră, Chef Sorin Bontea a dezvăluit că noul sezon aduce câteva noutăți extrem de interesante, dar și un premiu pe măsură.

„În noul sezon MasterChef, vor avea parte de surprize plăcute. Avem o noutate – șorțul de aur, pe care îl poate primi unul dintre concurenți. Asta va fi cumva o responsabilitate pentru el. Și de ce nu, poate stârni invidia celorlalți. Depinde… se pot întâmpla multe. Concurenții noștri gătesc bine, sunt pasionați de bucătărie. Asta înseamnă că oricine din țara asta poate participa la MasterChef”, a declarat Sorin Bontea pentru Pro TV.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton