Cine este Claudia Florescu, iubita lui Bogdan Cîrlan de la “Insula Iubirii” 2023. „Am mari palpitații! Vrem să facem un copil!”

.

Cine este Claudia Florescu de la “Insula Iubirii” 2023, sezonul 7. A decis că participe în show-ul matrimonial pentru a-și testa relația cu iubitul ei, Bogdan Cîrlan, și a atras din prima atenția tuturor.

Claudia de la “Insula Iubirii” are 36 de ani, împliniți chiar în urmă cu câteva săptămâni, pe 9 iulie și este de profesie antrenor de fitness. A locuit de la 18 ani în Italia, dar după ce l-a cunoscut pe Bogdan pe Instagram, a decis să se reîntoarcă în România o vreme. Aici, ea își dorește să pună pe picioare propriul business împreună cu iubitul ei. Bogdan Cîrlan are 35 de ani și este hairstylist. Iar relația lor durează de un an.

Cine este Claudia Florescu de la “Insula Iubirii” 2023, sezonul 7

„Vreau să văd dacă este obișnuință sau este dragoste adevărată din partea amândurora! Am să descopăr și parte din el pe care eu nu o știam. Sunt foarte tensionată. Am mari palpitații. El pentru mine înseamnă totul. Este bărbatul cu care pot să întemeiez o familie. Vrem să facem un copil, să ne căsătorim. Sper să ieșim exact așa cum am venit: împreună, dar mult mai uniți!”  – a spus Claudia, despre partenerul ei, potrivit cancan.ro

Claudia de la “Insula Iubirii” a început să facă sport de performanță în urmă cu 10 ani și a ajuns să devină antrenoare de fitness, dorind să îi învețe și pe ceilalți cum să-și remodeleze corpul și cum să aibă un stil de viață mai sănătos, prin sport și alimentație corectă.

Claudia vine dintr-o familie modestă. Mama ei s-a pensionat recent din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Tatăl ei a lucrat ca macelar.

Tata a fost măcelar, iar mama a avut o mică activitate, dar de câțiva ani este pensionată pe caz de boală” – a dezvăluit ea pe rețelele de socializare acum ceva timp.

Citeşte şi: Cine e Ema Oprișan de la „Insula Iubirii” 2023, sezonul 7. Bruneta are un băiețel

Citeşte şi: Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7, la Antena 1. Urmează surprize colosale pentru concurenți

Citeşte şi: Pe cine a pus ochii Bogdan Stăruială în „Insula Iubirii”. Fostul iubit al Alexandrei Stan spune că s-a îndrăgostit

Citeşte şi: Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. Fermierul e divorțat, are o fiică și a stârnit controverse la Antena 1

„Sper să ieșim exact așa cum am venit: împreună, dar mult mai uniți!”

Iubita lui Bogdan a atras instant atenția publicului prin prisma aspectului fizic. Trupul ei atent și îndelung lucrat la sala de fitness, dar și tatuajele, o fac să fie un personaj interesant în show-ul matrimonial, unde dorește să descopere dacă a meritat să renunțe la viața din Italia pentru iubitul ei hairstylist. Claudia Florescu de la “Insula Iubirii” și-a făcut primul tatuaj când a împlinit 18 ani. Ea a ales atunci să își tatueze trei steluțe în spatele uneia dintre urechi. Au urmat apoi alte desene pe piele mult mai complexe, făcute în zone mai dureroase ale corpului – pe gât, pe spate, pe pulpă, pe brațe. Claudia este, de asemenea, și o mare fană a piercing-urilor, având un cercei în buric, în nas

Pe lângă marea ei iubire, fitnessul, Claudia mai este pasionată și de modă și călătorii.

„Îmi place să călătoresc. Sunt pasionată de modă, cinematograf, am mai multe pasiuni. Eu cred că planul de nutriție trebuie personalizat în funcție de fiecare persoană” – a mai spus ea în mediul online.

Tot în mediul online, pe contul ei de Instagram, Claudia a mai dezvăluit că în urmă cu 10 ani a participat la concursul de frumusețe “Miss Mondo Italia”.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton