Cine este soția lui Tudor Ionescu de la Fly Project. Anamaria l-a iertat pe artist după ce a înșelat-o. „Dragostea învinge!”

.

Tudor Ionescu și soția sa, Anamaria, fac parte din cuplurile de vedete care vor trece prin provocările celui mai nou reality show, “Power Couple”, ce va fi difuzat la Antena 1, începând cu 5 februarie.

Solistul de la Fly Project, în vârstă de 44 de ani, și-a cunoscut soția în urmă cu aproape două decenii și împreună cu ea are o fetiță, Ilinca, ce anul acesta va împlini 7 ani.

Cine e Anamaria, soția cântărețului Tudor Ionescu?

Anmaria Ionescu, fostă Stancu, este mai tânără ca soțul ei cu cinci ani, a fost prezentatoare la Antena 1, iar în prezent activează în domeniul designului interior.

“Continui cu businessul meu în design de interior și design de eveniment, am niște proiecte pe care îmi doresc să le dezvolt și cu siguranță veți afla mai multe despre ele pe Instagramul meu, unde am content dedicat pentru cei pasionați de acest domeniu”, spunea Anamaria, acum doi ani, pentru ciao.ro.

În vârstă de 38 de ani, Anamaria l-a cunoscut pe Tudor acum 19 ani, pe când era dansatoare în trupa artistului. S-au căsătorit în 2015, după 11 ani de relație, iar în 2017, au devenit părinți de fetiță.

Până să se căsătorească, Anamaria și Tudor au trecut printr-un moment de cumpănă în relație și au fost despărțiți timp de șase luni, din cauza infidelităților artistului. Dar, în cele din urmă, ea l-a iertat pe el și a avut loc împăcarea.

Anamaria Ionescu: „Consider că oamenii merită a doua șansă”

„Veneam de la un concert și m-am oprit la o altă adresă” – a recunoscut Tudor Ionescu în trecut.

Separarea lor a fost dificilă, iar Tudor a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare.

“Am stat despărțiți 5, 6 luni. A fost un an destul de greu, anul 2010. Tudor a luat-o pe altă cărare. A uitat să vină acasă într-o seară și s-a oprit la o altă casă, dar am trecut peste acel episod. A fost un an greu pentru mine, pentru că încercam să-mi dau seama ce s-a întâmplat.

Citeşte şi: Tudor Ionescu de la Fly Project vrea să se îngrașe. Solistul are 60 de kilograme

Citeşte şi: Soția lui Tudor de la Fly Project, primele dezvăluiri despre infidelitatea soțului

Citeşte şi: Din ce motive se ceartă Tudor Ionescu și soția lui Anamaria

Citeşte şi: ”Eu n-am simțit atâta durere în viața mea”. Prin ce au trecut Tudor Ionescu și soția sa la Power Couple

Mi-am dat seama că și eu am făcut foarte multe greșeli și am fost suficient de maturi încât să ne dăm seama că dragostea învinge. Am încheiat capitolul fără discuții, reproșuri. În acele 5, 6 luni cât am fost despărțiți, orice loc îmi aducea aminte de el. El a făcut pasul spre împăcare, dar timid. Până la urmă l-am ajutat și eu. A fost o împăcare în 2 reprize”, a explicat Anamaria.

“Împăcarea nu a fost ușoară. Eu mă așteptam să fie lapte și miere”

După momentul critic din relația lor, Anamaria și Tudor au luat-o de la zero și au făcut eforturi mari pentru a se reconecta, pe plan sentimental, unul cu altul.

“Împăcarea nu a fost ușoară. Eu mă așteptam să fie lapte și miere. Mă gândeam că o să îmi ceară în fiecare zi scuze, dar nu. Am luat-o de la 0, după ce ne-am împăcat prima oară, am simțit că ceva nu e în ordine, scârțâie, ne-am mai despărțit o lună, nu ne-am vorbit deloc și acela a fost momentul în care ne-am dat seama că nu putem unul fără altul.

Consider că oamenii merită a doua șansă. Deja de la a doua e un caz pierdut, pentru că nu știi niciodată ce poate ieși. Înainte de această infidelitate, dacă m-ai fi întrebat dacă pot trece peste așa ceva, aș fi spus că nu, sub nicio formă” – a mărturisit ea, acum câțiva ani, pentru wowbiz.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton