Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars. Își ține iubitul ascuns, după ce s-a zvonit că a format un cuplu cu Zanni

.

Cine este Ana Porgras: vârstă, studii, carieră, viață personală. Ana Porgras a acceptat provocarea Survivor All Stars și este determinată să obțină marele premiu al competiției.

Ana Porgras a părăsit Survivor 2021 pe poziția 24. Tânăra în vârstă de 30 de ani s-a reîntors în Republica Dominicană mai hotărâtă și mai pregătită. Înaintea filmărilor Survivor All Stars, Ana a declarat că, de această dată, va înfrunta provocările cu mai multă înțelepciune și curaj. „Promit să lupt mai intens pentru a deveni o adevărată supraviețuitoare!”, a mai spus.

Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars – vârstă, studii și carieră. De ce s-a retras din gimnastica de performanță

Ana Porgras s-a născut pe 18 decembrie 1993, la Galați, și este o fostă gimnastă medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010. În același an, la Campionatele Europene de la Birmingham, a luat medalia de bronz cu echipa. A mai câștigat un bronz la ediția din 2009, la paralele inegale.

Doi ani mai târziu, în 2012, la doar 18 ani, Ana Porgras s-a retras din gimnastica de performanță. „Simțeam că nu mai pot fizic. Îmi era greu după atâtea accidentări să o iau iarăși de la capăt. Nu mai puteam merge înainte!“, a explicat Ana la vremea aceea. Momentul care a contribuit decisiv la alegerea ei a fost ultima accidentare, suferită în decembrie 2011, fractură la cotul mâinii stângi.

Citește și: Jorge a avut nevoie de îngrijiri medicale la Survivor All Stars România. „Faimosul” ar putea fi eliminat / Update

Ulterior retragerii, Ana Porgras a declarat pentru GSP.ro că s-a simțit complet derutată. „Trăiam un sentiment de inutilitate. Mă tot întrebam ce să fac cu viața mea și așa am ajuns să mă îndrept spre cosmetică, fiindcă e un domeniu care m-a atras dintotdeauna”, a spus Ana Pogras, pentru GPS.ro.

După ce a renunțat la cariera sportivă, Ana Porgras s-a stabilit la Brașov, unde locuiește și sora ei. Acolo, Ana a devenit manichiuristă. „E o pasiune! Ideea e că nu o fac pentru bani în mod special. Este o activitate care mă calmează, mă liniștește”, mai spunea pentru GSP.ro, în octombrie 2022.

Citește și: Ce face Daniel Pavel în Republica Dominicană, în pauzele filmărilor pentru Survivor All Stars: „Să vă spun și un secret” / Exclusiv

Cine este iubitul Anei Porgras. S-a speculat că fosta gimnastă a format un cuplu cu Zanni

Ana Porgras ar forma un cuplu cu un tânăr din Brașov. Despre fosta gimnastă s-a speculat, după ce au participat împreună la Survivor 2021, că ea și Zanni au format un cuplu. Atât Ana, cât și Zanni au negat aceste speculații.

Ulterior, tot în 2021, într-o serie de Insta Stories, Ana Porgras l-a surprins și pe partenerul ei în imaginile video. În rest, în mediul online, fosta gimnastă a mai postat o fotografie cu partenerul ei de viață în care îi ascunde identitatea cu un sticker. Vezi imaginea în GALERIA FOTO de mai sus. Ana are o comunitate online de peste 57.000 de urmăritori pe Instagram și preferă să-și țină viața personală privată.

Citește și: Zanni spune că a rămas fără zeci de mii de euro: „Mi s-au furat!”. Ce a pățit câștigătorul “Survivor România 2021”

În 2021, Zanni a admis că s-a simțit atras de Ana. „Da, uneori. Dar foarte puțin. Nu reușeam s-o văd ca pe o iubită, dar da… mă atrăgea. Nu maxim, încât să vreau sau să-mi asum ceva cu ea. E o fată frumoasă”, a declarat Zanni atunci.

Sora Anei Porgras, Georgiana, crede că ea și Zanni vor colabora bine împreună la Survivor All Stars. „Cred că vor fi exact cum au fost și în sezonul trecut. Într-adevăr, ei au făcut o echipă foarte bună și cred că o vor face în continuare. Am răspuns de multe ori la întrebarea asta (n. red.: dacă poate exista mai mult decât o prietenie între Zanni și Ana). Ana are viața ei privată acasă. Nu a fost și nu va fi o relație între ei mai mult decât implică această competiție”, a spus Georgiana, pentru Fanatik.

Citește și: Câți bani a câștigat Elena Ionescu la Survivor All Stars. Artista a fost eliminată după două săptămâni

Ce înălțime și câte kilograme are Ana Porgras

Ana Pogras are 1,65 m înălțime. În perioada în care practica gimnastica, Ana a povestit că avea 41-42 de kg. După retragere, fosta sportivă de performanță a ajuns la 58 de kg. În octombrie 2022, pentru GSP.ro, Ana dezvăluia că avea 57 de kg. „Așezate însă altfel pe trup și mă simt foarte OK”, mai spunea atunci.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton