Cine a fost prima soție a lui Johnny Depp. L-a ajutat pe actor să devină celebru la Hollywood

.

Johnny Depp este renumit pentru relațiile sale cu femei celebre precum Vanessa Paradis, Amber Heard și Winona Ryder, dar de fapt, prima sa soție, Lori Anne Allison, a fost cea care l-a făcut vedetă.

Johnny Depp a avut o serie de relații foarte mediatizate de-a lungul anilor, însă știați că prima lui soție care a fost cea care l-o ajutat să-și înceapă cariera?

Johnny Depp și Lori Anne Allison au făcut un plan pentru a da lovitura

Actorul din „Pirații din Caraibe”, acum în vârstă de 60 de ani, a fost căsătorit pentru prima dată cu o femeie pe nume Lori Anne Allison. Johnny a cunoscut-o pe Lori Anne când el avea 20 de ani, iar ea avea 26 de ani, după ce a fost i-a fost prezentată de fratele ei, care a cântat în trupa lui actorului, „The Kids”. A fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au întâlnit pe 20 decembrie 1983, iar la foarte scurt timp s-au și căsătorit, înconjurați de familie și prieteni, într-o ceremonie tradițională, în Florida de Sud.

Johnny a angajat-o pe Lori să se ocupe machiajul membrilor trupei sale, The Kids, iar apoi au pus la cale un plan pentru a încerca să dea lovitura pe plan profesional în Los Angeles.

„Ne-am gândit că dacă suntem grozavi în Florida, vom fi și mai buni în California”, a spus actorul în biografia „Johnny Depp: A Biography” realizată de Michael Blitz și Louise Krasniewicz. Cu toate acestea, viața lor nu a fost chiar așa spectaculoasă pe cât speraseră.

Citeşte şi: Cum arată Penthouse-ul în care au locuit Johnny Depp și Amber Heard

Citeşte şi: Johnny Depp a ajuns în baston. Starul s-a accidentat, apoi a fost găsit inconștient într-o cameră de hotel

Citeşte şi: Lily-Rose Depp are o relație cu o femeie. Cu cine a fost surprinsă sărutându-se fata lui Johnny Depp

Citeşte şi: Amber Heard revine pe marele ecran, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp

Johnny a fost forțat să accepte un loc de muncă în telemarketing, vânzând pixuri personalizate cu diverse recalme, după ce trupei începuse să îi fie din ce în ce mai dificil să aibă specatole. Lucrurile s-au schimbat complet pentru cuplu când Lori i l-a prezentat lui Johnny actorul în devenire Nicolas Cage.

„Am primit slujba. Am fost uluit!”

După ce s-a împrietenit rapid, Nicolas l-a trimis pe Johnny la propriul său agent. Din această întâlnire, Johnny a putut să-și asigure o audiție pentru rolul său de film de debut, A Nightmare on Elm Street.

„Am primit slujba. Am fost uluit. Mi-au plătit toți banii pentru o săptămână. A fost noroc, o întîmplare Am făcut-o doar pentru a plăti chiria. În același timp, completam cererile de angajare pentru orice fel de muncă.” – a spus Johnny Depp, acum câțiva ani, pentru revista Playboy.

Din păcate, lucrurile nu au mers între Johnny și Lori. Ei au divorțat la doar doi ani după ce s-au căsătorit. Dar în ciuda despărțirii în urmă cu aproape 40 de ani, Johnny și Lori au rămas în relații bune.

În timpul ei liber, Lori se ocupă de un adăpost de câini abandonați. Ea a lansat o carte despre celebrități și câinii ei în 2016 numită Gimme Shelter, cu vedeta Sleepy Hollow scriind prefața. Încasările sunt destinate organizațiilor non-profit pentru a ajuta animalele aflate în nevoie.

Lori a continuat să lucreze cu o serie de vedete, printre care Adam Ant și Christina Applegate. Ea și-a lansat, de asemenea, propria ei gamă de luciu de buze numită Serendappity. Pe site-ul ei, ea a spus: „Îmi place ideea din spatele machiajului și să mă distrez cu el. Fii tu sau fii ‘personajul’ tău, alegerea este a ta”.

Foto – Capturi Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton