Surprize la „Chefi la cuțite”. Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului, sărut neașteptat în fața colegilor. „Am crezut că vine spre urechea mea!”

.

Surprize și momente inedite în sezonul 13 „Chefi la cuțite”. În ediția cu numărul 15 al celebrului show culinar, Gabriela Lucuțar, supranumită Regina Întunericului, a lăsat inhibițiile de-o parte, dând naștere unui moment ce nu s-a mai petrecut până acum în show.

În episodul de luni seara, a avut loc primul battle al sezonului 13, dar și o întâmplare care a luat publicul prin surprindere.

Regina întunericului a reușit să atragă atenția tuturor după ce l-a sărutat pe Mario Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner. Chiar în momentul în care chef Ștefan Popescu a venit la bancul de lucru pentru a vedea cum se descurcă Gabriela Lucuțar alături de colegul său, Mario Duimitru, Regina Întunericului i-a furast colegului său un sărut. Uimiți de gest, atât Mario, dar și chef Popescu au rămas înmărmuriți uitându-se unul la celălalt, iar în tot acest timp, Lucuțar a izbucnit în râs.

„La un moment dat… deci pur și simplu m-am întors către Regină, ea s-a întors către mine, m-a sărutat! Eu inițial am crezut că vrea să îmi spună ceva la ureche, doar că atunci, în ultima secundă, exact ca trenul când schimbă macazul, așa au fost și buzele ei. Am crezut că vine spre urechea mea și a venit spre buzele mele. Da, e o femeie atrăgătoare, e o femeie sexy, e o femeie foarte smart. Da, e o femeie super!”, a declarat Mario Dumitru.

„Țin să vă spun că în momentul acela, Mario a gătit ca niciodată” – a precizat, la rândul ei, regina Întunericului.

Cine este Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Alexandre Sautner

Mario Dumitru are 31 de ani, este din Sinaia și lucrează în bucătărie de 15 ani. El a reușit să-l convingă pe chef Alexandru Sautner să-i dea cuțitul de aur, deși a spus inițial că își dorește să între în echipa lui Orlando Zaharia.

Mario a început să călătorească de la o vârstă fragedă și a studiat arta culinară în Italia.

„Am crescut în Italia de la vârsta de 4 ani datorită părinților. Am terminat școala de bucătari Alma din Colorno, Parma (…) Este o perioadă din viața mea în care, probabil, o să câștig și mai multă experiență. Poate o să reușesc să îmi întemeiez o familie, acesta este un scop personal. (…) Sunt aici (n.r. în competiția Chefi la cuțite) pentru a-mi vedea nivelul, pentru a vă cunoaște, sunt aici pentru a arăta cine sunt ca om și ca bucătar, în același timp”, a povestit el.

8 luni am dormit în cantina restaurantului pe o saltea.

De-a lungul timpului, prin clătăroriile sale în Europa, Mario a căpătat experiență trecând prin diverse restaurante, deși recunoaște că nu i-a fost ușor.

„Când am ajuns prima dată în Germania m-am dus cu un tir din Italia. Nimeni nu a știut nimic, nici măcar părinții. M-am dus la un șofer și l-am întrebat dacă merge în Germania. M-a luat cu el și m-a lăsat în Frankfurt, undeva la periferie pentru că nu putea să intre cu tirul în centru.

Am chemat un taxi. M-a dus în fața gării de la Frankfurt, iar acolo am rămas cu o valiză, diploma de bucătar și 35 de Euro. Știam engleză și italiană, mi-a venit în cap să găsesc un restaurant cu specific italian pentru că mă puteam înțelege cu omul ca să-i explic de ce am nevoie. La al cincilea restaurant în care am intrat am rămas acolo trei ani și jumătate. 8 luni am dormit în cantina restaurantului pe o saltea”, a povestit Mario Mădălin Dumitru.

Gabriela Lucuțar s-a dus la „Chefi la cuțite” cu colivă

Supranumită Regina Întunericului, Gabriela Lucuțar este cunoscută pentru că lucrează în domeniul pompelor funebre. Și pentru păstra tematica profesiei sale, Lucuțar a ales să le pregătească celor trei chefi colivă.

„Am venit să fac specialitatea mea: colivă. Chefilor, țineți-vă bine! A venit regina! Regina întotdeauna face lucruri spectaculoase. Vreau s-o ornez cu zahăr cu aur de 24 de karate. Îi dau pe spate, îți dai seama!”, a zis concurenta înainte de a intra în platou și a-i întâlni pe chefi.

Regina Înturnericului i-a uimit pe chefi când le-a povestit că are harul să comunice cu defuncții pe care îi pregătește pentru înmormântare.

„Am multe capacități, dar una dintre ele este că eu pot să comunic, într-un fel, cu persoanele care pleacă de pe lumea aceasta. Sunt sănătoasă, nu vă gândiți la alte lucruri. Am fost trimisă să fac ceea ce fac, pentru că eu simt energiile celor care pleacă”, a afirmat Gabriela Lucuțar la Chefi la cuțite.

Iar de parcă afirmațiile sale nu erau deja destul se șocante, Gabriela a continuat spunând că îi place să îmbălsămeze noaptea și le explică morților ce le face pentru a nu-i speria.

„Eu am o conexiune cu ei. Spiritul este acolo, trupul nu are legătură cu sufletul. Sufletul este acolo lângă mine. Trei zile stă lângă trup, până în ziua înmormântării. El știe ce fac eu și vede. Și eu, ca să nu îl sperii…Nu simte nimic, dar este lângă mine și să nu îl sperii, îi explic tot ceea ce îi fac. Îmi place să îi îmbălsămez noaptea, stau singură noaptea cu ei și vorbesc cu ei, îi simt.

După ce fac make-ul, îi iau o oglindă și îl întreb dacă îi place. Le spun să vină cu mine acasă, ca să nu rămână singuri la frigider. Mi s-a întâmplat să merg prin casă și să îl văd prin living, pe canapea”, a continuat ea.

Foto – capturi video

Ultima modificare aprilie 23, 2024 11:03 am

    
Vedete din Romania Vedete internationale