Celia, intervenție estetică pentru combaterea îmbătrânirii tenului, la 39 de ani: „Cât mai fresh pentru ultimul an cu prefix 3”

.

Înaintea aniversării de 39 de ani, Celia a optat pentru a intervenție estetică minim-invazivă de rejuvenare facială. Solista s-a filmat în cabinetul medicului estetician, împărtășind comunității sale online întreg procesul.

Deși acum este adepta tratamentelor faciale minim-invazive, respectiv injectabilelor, Celia nu are nicio operație estetică. În plus, până la vârsta de 35 de ani, solista mărturisea că a fost „neglijentă” în îngrijirea pielii sale.

La ce intervenții estetice a apelat Celia pentru a împiedica semnele îmbătrânirii, la 39 de ani

Weekendul trecut, Celia a împlinit 39 de ani. Cântăreața s-a sărbătorit alături de familie și prieteni, publicând mai multe fotografii de la petrecere în mediul online. Înaintea aniversării de 39 de ani, Celia a optat pentru un tratament de rejuvenare facială cu acid hialuronic. „Mă pregătesc să fiu cât mai fresh pentru ultimul an cu prefix 3”, a scris Celia la Insta Story.

„Am încercat un tratament de Profhilo, acid hialuronic biotehnologic cu cel mai înalt grad de puritate, fără aditivi, creat și produs în Italia de IBSA, care neutralizează laxitatea pielii și remodelează țesutul”, a mai explicat Celia, pe Instagram.

Potrivit solistei, tratamentul hrănește celulele și redensifică pielea, combate îmbătrânirea generală a feței, gâtului și mâinilor, fără excesul de volum caracteristic fillerelor clasice. În plus, tot potrivit Celiei, tratamentul ar stimula pielea să producă singură acid hialuronic, rezultatul fiind o piele mai compactă și mai hidratată, luminozitate vizibilă, efect de lifting și un aspect relaxat, fără semne vizibile.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre acidul hialuronic. Ce este, cum și de ce îl folosim?

Citește și: Celia, probleme cu inima după a doua naștere. „Vă recomand să țineți sub supraveghere inima”

Citește și: Diana Bart spune NU operațiilor estetice. „Niciodată nu mi-aș tăia nasul, e șarmul meu” / Video exclusiv

Celia a slăbit 21 de kilograme după a doua naștere

Celia a devenit mamă pentru a doua oară pe 16 februarie 2022. Artista a născut o fetiță, Sara Maria, prin operație de cezariană. Cântăreața și soțul ei, Ardeli Ancuța, mai au un fiu, Angelo Ioan, în vârstă de 8 ani. În timpul sarcinii, Celia a luat 21 de kilograme. A slăbit 11 kilograme la naștere, iar pe restul treptat, printr-o alimentație echilibrată și un stil de viață activ.

Celia a avut o sarcină dificilă. În ianuarie 2022, artista dezvăluia că a avut nevoie de ajutorul medicilor. „Au fost niște probleme care mi-au dat niște dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu”, spunea atunci, la Antena Stars.

După nașterea fiicei sale, Celia a declarat la Antena Stars: „Suntem în formula perfectă, aș putea spune, acum. E exact ceea ce am visat noi. De mică am visat că o să am o familie cu doi copilași. Visam la o familie cu un băiețel și o fetiță, iar visul s-a îndeplinit. Bine că s-a întâmplat și acum, pentru că a fost o perioadă mai dificilă în care ne-am pierdut speranțele”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton