Ce vicii și frici are Catinca Roman: „Majoritatea problemelor de genul au un fond psihologic” / Exclusiv

.

Catinca Roman a vorbit deschis cu Unica.ro despre viciile și fricile sale. O vreme, creatoarea de modă a avut un viciu pentru zahăr, dependență de care ne-a spus cum a reușit, în cele din urmă, să scape. Totodată, designerul ne-a spus de ce îi este teamă, pentru ce este recunoscătoare, dar și ce planuri de vacanță are pentru restul verii.

Ce vicii și frici are Catinca Roman

Catinca Roman (56 de ani) a fost o prezență zâmbitoare la evenimentul Unica Urban Party de anul acesta, unde ne-a dezvăluit că se află în plin proces de reconversie profesională. Totodată, Catinca ne-a vorbit despre relația cu fiica ei, Calina Dumitrescu (24 de ani), dar și despre viciile și fricile sale.

„Mulți mă întreabă dacă nu mi-e teamă de vârstă, de îmbătrânire. Nu, n-am avut niciodată această teamă și nici nu am. Consider că înțelepciunea pe care o am acum și capacitatea de înțelegere n-aș da-o pe nimic. Pot să spun că mi-e un pic frică de pierderea cuiva drag, cred că asta e temerea mea cea mai mare. Și am un pic frică de boală, de fapt de suferință. Cred că atâta timp cât ești sănătos și în viață și nu ai pierdut oameni foarte apropiați în moduri violente sau din cauza unor boli, te poți considera norocos. În rest, orice are rezolvare”, a spus Catinca Roman, la Unica Urban Party 2024.

Citește și: Catinca Roman se reorientează profesional și dezvăluie ce relație are cu fiica ei, Calina Dumitrescu: „Asta mi se pare cel mai greu” / Exclusiv

Citește și: Ce fel de mamă este Andreea Bălan: „De undeva trebuie să tai”. De la ce vârstă le va da telefoane fiicelor ei / Exclusiv

„Toți oamenii au vicii. Unii sunt mai asumați, unii mai puțini asumați”

Catinca Roman este o femeie asumată, care nu și-a ascuns niciodată viciile. Designerul fumează, lucru pe care și-a propus să-l schimbe, iar nu demult s-a luptat cu dependența de zahăr.

„Toți oamenii au vicii. Unii sunt mai asumați, unii mai puțin asumați. Eu am scăpat de viciul pentru zahăr. L-am avut foarte mulți ani. Majoritatea problemelor de genul, alimentare, și mai ales cele legate de zahăr, au un fond psihologic în 90% din cazuri. Am fost la terapie. Aș vrea să mă las și de fumat, dar să vedem dacă reușesc”, a mai spus Catinca Roman, pentru Unica.ro.

Citește și: Unica Urban Party Nostalgia – „Battle of the Generations”. Un eveniment plin de magie şi momente speciale

Citește și: Daniela Gyorfi, o mamă „comunistă”. Cum își protejează fiica de vicii / Exclusiv

„Iubesc viața, nu am niciun motiv să fiu nemulțumită”

Catinca Roman ne-a mărturisit că este recunoscătoare că ea și toți cei dragi ei sunt sănătoși. „Îmi plac oamenii, iubesc viața, deci nu am niciun motiv să fiu nemulțumită”, a adăugat.

Catinca Roman nu are planuri mărețe de vacanță în această vară. Fiindcă se pregătește să intre din nou pe băncile facultății, creatoarea de modă și-a propus să petreacă mai mult timp acasă. Anul trecut, Catinca a vizitat două destinații fabuloase, Tenerife și Mykonos, unde ne-a mărturisit că s-a încărcat pentru anul acesta.

„O să plec în august un pic și poate în toamnă. Anul trecut am fost plecată foarte mult timp și mi-am făcut de cap, așa că anul acesta e anul provocărilor. Îmi doresc să fac multe, așa că o să stau mai mult pe acasă”, a încheiat Catinca Roman, la Unica Urban Party Nostalgia.

Foto: Facebook

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton