Ce spune Marina Almășan despre noua iubită a fostului ei partener de viață: „Anticipam!”

.

Marina Almășan a reacționat după ce s-a aflat că fostul ei partener de viață, George Cornu, cu care a avut o relație timp de mai bine de un deceniu și-a refăcut viața amoroasă.

Marina Almășan și George Cornu s-au despărțit după 12 ani de relație

La începutul lunii iunie, Marina Almășan anunța că s-a despărțit de George Cornu, după 12 ani de relație. Vedeta de televiziune spunea la momentul respectiv că distanța dintre ei a fost principalul motiv al despărțirii, ea locuind în București, iar el în Timișoara. Acum, s-a aflat că George Cornu și-a refăcut deja viața personală.

„Nimic spectaculos. Traversez de mult o etapă a vieții pe care o întâlnim des, în jurul nostru. După despărțirea dureroasă de Victor, am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane. Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța. Ne-am fost loiali unul altuia.

Citeşte şi: Marina Almășan, experiență inedită pe vasul de croazieră cu care călătorește: „Nava s-a legănat constant toată noaptea”

Citeşte şi: Marina Almășan, după ce văduva lui Victor Socaciu a vândut casa de la Cornu: „Era greu să trăiești printre amintirile unei mari iubiri”/ Exclusiv

Citeşte şi: Marina Almășan, deranjată de decizia TVR de a investi în emisiunea Andreei Marin: „Mi-ar fi plăcut și mie să am 2 metri, să stea pe mine rochiile așa cum stăteau pe Andreea Marin”

Citeşte şi: Marina Almășan, acuze dure la adresa Narcisei Suciu. „Doamne! Cine după cine a copiat?” De la ce a pornit conflictul

Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind din păcate să suplinească acest gol”, a declarat Marina Almășan pentru Cancan, acum câteva săptămâni.

Reacția Marinei Almășan când a aflat că George Cornu și-a refăcut viața personală

La doar o lună după separare, George Cornu s-a afișat în mediul online alături de o doamnă pe nume Anuța, iar Marina Almășan a fost pusă în temă de colegii din presă cu privire la noua relație a fostului ei partener. Ca reacție, prezentatoarea și realizatoarea de televiziune a precizat că anticipa această „veste” și spune că s-a simțit „ușurată” când a aflat-o.

„Când colegii din presă m-au sunat să-mi dea această ‘veste’ (pe care, de altfel, o anticipam), m-am bucurat foarte tare, ba chiar am avut un sentiment de ușurare, că Georgică si-a găsit atât de repede, o nouă relație.  Despărțirea noastră, deși previzibilă de câtiva ani, știu că l-a destabilizat o perioadă, dovadă și reacțiile răutăcioase pe care le-a avut ulterior, în presă, la adresa mea. 

Dar, cum spuneam, am încercat să-l înțeleg, oferindu-i circumstanțe atenuante. Acum, sincer, mă bucur pentru el, mai ales că, văzând pozele ce mi-au fost arătate, persoana mi se pare că îi este mult mai potrivită decât i-am fost eu”, a declarat Marina Almășan, pentru Click!.

Marina Almășan despre despărțirea de Cornu: „S-au creat tensiuni diferite!”



Legat de despărțirea de Cornu, Marina Almășan mai spunea acum câteva săptămâni că a existat o perioadă în care între ei au existat tensiuni pentru că el nu a luat decizia de a se muta în Capitală. Vedeta de televiziune a precizat că motivele invocate pentru a nu se muta din Timișoara deveniseră „din ce în ce mai greu de acceptat”.

„Au ieșit la iveală nepotriviri ignorate la început. S-au creat tensiuni felurite, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne, pentru a se stabili la București. Diversele  motive invocate au devenit din ce în ce mai greu de acceptat…

Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult inertiali, lucru lesne de observat pentru cineva, atent la nuanțele relatărilor mele din spațiul public. Sper însă din tot sufletul ca presa să nu transforme aceasta răcire a unei relații, într-un subiect de scandal. Căci nu este. Și le mulțumesc de pe acum colegilor jurnaliști pentru tact”, a mai spus Marina Almășan luna trecută.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton