Ce soție frumoasă are Robert Moscalu. Cu ce se ocupă Armanda, partenera fostului Războinic de la Survivor All Stars

.

Robert Moscalu a părăsit echipa Războinicilor de la Survivor All Stars 2024 înainte de semifinală. Tânărul, în vârstă de 33 de ani, a pierdut duelul cu Sorin Pușcașu și a revenit acasă, în brațele soției sale, Amanda.

Robert Moscalu a fost eliminat din Survivor All Stars

Robert Moscalu a fost eliminat din Survivor All Stars în ediția difuzată marți, 28 mai, după ce a rezistat 20 de săptămâni în competiție. Fostul Războinic a spus că s-a bucurat din plin de întreaga experiență petrecută în Dominicană și speră ca marele premiu să ajungă la cel mai bun, indiferent de tabăra în care se află.

„Mă bucur că am dus lupta alături de cei mai buni, sper ca cel mai bun să câștige, nu zic că un Războinic, am zis cel mai puternic și cel care merită garantat se va întâmpla asta. Îi iubesc pe toți și abia aștept să ne distrăm după ce ieșim…”, a spus Robert Moscalu, după duelul cu Sorin Pușcașu.

Ce soție frumoasă are Robert Moscalu. Cu ce se ocupă Armanda

Fostul Războinic din Survivor All Stars 2024 este căsătorit cu Armanda din toamna lui 2022 și cei doi locuiesc în Constanța. Armanda este de profesie hairstylist, iar pe pagina sa de Facebook postează diverse imagini de la salonul în care lucrează, cu transformările realizate. După ce soțul ei a plecat în Survivor All Stars, Armanda apostat în mediul online un mesaj emoționant.

„Încă nu realizez exact ce se întâmplă, stiu doar că sunt într-o mini vacanță cu fetele… dar când ajung acasă și îmi dau seama de fapt că sunt singură și nu e nici o glumă, Robert chiar a plecat … atunci realizez de fapt că tot haosul ce-l trăiesc cu el, este de fapt liniștea mea” – a transmis soția lui Robert Moscalu.

Nunta lui Robert cu Armanda a avut loc în septembrie 2022, în Constanța. Petrecerea lor a fost de-a dreptul spectaculoasă, iar invitații s-au distrat pe ritmuri orientale.

Citeşte și: Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars, și Ana Maria Pop, nuntă cu 400 de invitați: „Va fi lux. Dar lux în limba latină înseamnă lumină” / Exclusiv

Citeşte şi: Finala Survivor All Stars va fi LIVE! Unificarea triburilor „va avea un deznodământ neașteptat”, a anunțat Daniel Pavel. Filmările s-au încheiat

Citeşte şi: Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars! Concurenta s-a accidentat: „Îmi doream să fiu eliminată printr-un duel, nu așa” | EXCLUSIV

Citeşte şi: Alex Delea, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Spre spital îmi dădeam seama că drumul meu se va termina” / Exclusiv

„Nu sunt destul o mie de ani, o mie de vieți, nici măcar o eternitate să pot să-ți mulțumesc pentru tot, pentru fiecare zi, fiecare clipă, fiecare moment plin de fericire. Te iubesc cum nu se poate spune în cuvinte, cum nu se poate arăta într-o viață” – spunea Moscalu, despre soția sa, anul trecut.

Câți bani a câștigat Robert Moscalu în Survivor All Stars

Fostul Războinic a rezistat cinci luni în competiție și ar fi fost răsplătit cu 2.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în show, notează Gândul. La un calcul simplu, reiese că Moscalu a primit 40.000 de euro după participarea în competiție.

Semifinala Survivor All Stars are loc pe 29 mai 2024

Survivor All Stars se apropie de finala sezonului suprem, iar de la 21:30, patru concurenți își vor testa forțele într-o probă care le poate schimba viitorul. 

Zanni a fost primul care a ajuns, aseară, la 6 puncte, poziție care i-a garantat calificarea în următoarea etapă. ”Este un traseu în care ai nevoie de îndemânare și viteză”, spunea acesta, după victoria categorică. Andrei i-a urmat, rapid, iar concurentul a ținut să sublinieze cât este de emoționat: ”Este extraordinar, nu-mi vine să cred. Mi-am găsit puterea în mine, mă gândeam la băiețelul meu”. Ultimul care nu a ajuns la Duel a fost Iancu, care a transmis: ”îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine, că nu m-am accidentat”.

”Aveți întâlnire cu destinul. Dați totul pentru spectacol. Cine ajunge în finală? Luptați pentru a fi votați, pentru 100.000 de euro și cel mai râvnit titlu din istorie. Este semifinala, ultimii patru”, le va spune în această seară Daniel Pavel convcurenților rămași în semifinală.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton