Ce soție frumoasă are Leonard Doroftei! „Ne-am cunoscut la mătușa lui. Aveam 16 ani.” Ce diferență de vârstă este între cei doi

.

Leonard Doroftei are o familie superbă cu care se mândrește ori de câte ori se ivește ocazia. Fostul campion mondial la box, în vârstă de 53 de ani, este stabilit din 2019 în Canada cu soția, Monica, și cu cei trei copii – Adrian, Alexandru și Vanessa.

Fiul cel mare al fostului pugilist, Adrian, activează în domeniul imobiliar, Alexandru s-a alăturat familie în Canada după terminarea facultății de Fizică, de la Măgurele, iar Vanessa, unica fiică a lui Leonard Doroftei, studiază în Montreal.

Soția lui Leonard Doroftei: „A fost dragoste la prima vedere!”

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie” – povestea Leonard Doroftei, acum câțiva ani, pentru gsp.ro.

Ce vârstă are și cu ce se ocupă soția lui Leonard Doroftei

Soția fostului mare sportiv, Monica Doroftei, în vârstă de 49 de ani, este cea care se ocupă de familie, dar are și un job care o ține mereu activă.

“Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a spus Doroftei, pentru aceeași sursă.

Monica și Leonard s-au întâlnit în urmă cu 32 de ani și sunt nedespărțiți de atunci. La momentul respectiv, ea avea 16 ani, el 20, iar între ei a fost dragoste la prima vedere.

Citeşte şi: Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei este milionar. Cu ce se ocupă tânărul

Citeşte şi: Leonard Doroftei, în doliu. Mama sa a murit pe patul de spital

Citeşte şi: Dieta cu gheaţă te scapă rapid de kilograme. A fost folosită de Doroftei şi Bute, dar şi de vedetele de la Hollywood

Citeşte şi: Ce fată frumoasă au Leonard Doroftei și soția sa! Vanessa are mulți admiratori în Canada, dar mizează pe carieră

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992, la mătușa lui, respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și… mai ales curios! În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj , iubire necondiționată și lista poate să continue”, a spus Monica Doroftei într-un interviu, acum ceva timp.

Doroftei plănuiește să revină în România

Leonard Doroftei și-a deschis la sfârșitul anului trecut o sală de box, într-o hală industrială, dar plănuiește să revină în România, pentru a se ocupa de afaceri și aici.

„Am făcut sala asta aici să prind cât mai multă experiență și să mă întorc la București. Planul e ca în 2024 să fiu din nou acasă. Nu cred că mai pot. Sunt pregătit să o iau iar de la zero. Bani sunt. Am niște bani puși deoparte. Voi face o sală mică în România, mă bazez pe o anumită clientelă”, a declarat Leonard Doroftei.

Un alt motiv pentru a reveni în România este și că Vanessa, fiica fostului campion, vrea să studieze Medicina în țara natală.

„Fetița e în ultimul an la colegiu și vrea la medicină. Ea nu s-a regăsit aici, stă de 4 ani în casă. Stă numai în cameră. Singura ei vacanță e când merge în România. Vrea să dea la Medicină, acasă. E deșteaptă, face 20 de ani peste câteva zile.

Fiul meu, Alex, e cu IT-ul. Cât a fost în România s-a întreținut singur, a făcut facultatea, e inginer. Când a venit aici, și-a găsit de lucru încă din prima săptămână, a început să facă bani de acasă. Adrian e manager, e bine și el” – a mai spus Doroftei.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton