Ce soție frumoasă are Dr. Wargha Enayati, de la „Imperiul Leilor”. Cu ce se ocupă Mitra. „Este leoaica mea!”

.

Dr. Wargha Enayati, unul dintre investitorii din emisiunea “Imperiul Leilor”, de la Pro TV, are o soție minunată și o familie superbă.  

Dr. Wargha Enayati este medic cardiolog și inovator în domeniul afacerilor din sănătate, cunoscut publicului larg ca fondatorul fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City. Afaceristul este căsătorit cu Mitra Tai Enayati și împreună au trei copii.

“Ea este leoaica mea adevărată, Mitra”

Soția sa, Mitra și-a dedicat timpul educației copiilor cu probleme sociale, ce locuiesc într-una dintre cele mai bogate zone ale Bucureștiului, pe malul lacului Herstrău.

Dr. Wargha și Mitra sunt împreună de mai bine de 30 de ani și s-au cunoscut în Grenoble (Franța) în 1987. Ceva timp mai târziu, în 1992 ei s-au reîntâlnit pe meleagurile românești și în 1994 s-au căsătorit.

Vezi în GALERIA FOTO ce soție frumoasă are Dr. Wargha.

Afaceristul a fost invitat recent în emisiunea ”La Măruță” și nu a venit singur, ci însoțit de soția sa. Acolo, ei au vorbit despre cum a început povestea lor de dragoste și ce i-a adus împreună.

„Ne-am cunoscut prima dată în Franța la o școală de iarnă, eu nu știam unde e România, aș fi vrut eu să încerce să mă cucerească din prima, pentru mine a fost prima scânteie. (…) M-am născut în Iran, am crescut în Africa și am studiat matematică și fizică. El era deja în România, dar nu știa dacă o să rămână, s-a întâmplat Revoluția și m-am bucurat că rămânem să facem ceva pentru țara asta. ” – i-a mărturisit Mitra lui Cătălin Măruță.

„Suntem căsătoriți de 30 de ani”

Dr. Wargha are 57 de ani, s-a născut în Germania, are triplă cetățenie – germană, iraniană și română și este adeptul religiei Baháʼi. Acesta a relatat că fără ajutorul și suportul soției nu ar fi putut fi afaceristul de succes care este astăzi.

“Ea este leoaica mea adevărată, Mitra, suntem căsătoriți de 30 de ani (…) Nu ajungeam unde eram dacă nu era ea, din punctul de vedere al gândirii logice e mult mai mult decât mine, multe consilii de administrație nu m-au ajutat ca ea, o întrebam pe ea.

„Nu îmi închipuiam că o să rămân în România

Citeşte şi: Ce și-a cumpărat Daniel Mischie, investitor la „Imperiul Leilor”, cu primii bani câștigați ca responsabil toalete / Exclusiv

Citeşte şi: Cristina Bâtlan de la „Imperiul Leilor” lucrează cu fostul soț. Ce părere are despre afacerile cu partenerul de viață / Exclusiv

Citeşte şi: Cine este Răzvan Raț din sezonul 4 „Imperiul Leilor” și ce afaceri are. „E vorba de intuiție și de a vede oportunitatea” / Interviu exclusiv

Citeşte şi: Investitorii de la „Imperiul Leilor”, sezonul 4, au spus care sunt cele mai profitabile afaceri în 2023 și 2024 / Exclusiv

În 1983 am aterizat în România, am lăsat studiile din Germania și am venit în lumea lui Ceaușescu unde iarna era mereu mai proastă ca înainte, nu îmi închipuiam că o să rămân în România, ca student veneai si plecai. Eu am venit din curiozitatea de a afla mai multe despre Regina Maria, fiind din comunitatea Baháʼí , ea avea legătură cu această comunitate, nu mă gândeam să rămân.” – a explicat investitorul de la Imperiul Leilor.

Soția sa a precizat apoi că nu a acceptat din start cererea în căsătorie și este de părere că legătura lor amoroasă este atât de puternică încât va dăinui și “pe lumea cealaltă”.

“Nu am zis imediat da când m-a cerut, am zis vorbim mâine. (… )El zice că da, este romantic, dar vorbim în privat. În credința Baháʼí , legătura nu se oprește și merge și pe lumea cealaltă. Cred oricum că iubirea nu se oprește. (…) Gătesc mai mult mâncare persană.(…) Eu vorbesc persană, soțul meu vorbește în germană. Copiii vorbesc cinci limbi străine.” – a precizat Mitra.

Foto – Facebook, capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton