Ce soră frumoasă are Irina Fodor! Teodora a terminat Facultatea de Drept. Imagini rare cu cele două

.

Irina Fodor (35 de ani) a publicat în mediul online o fotografie cu sora ei mai mică. Îndrăgita prezentatoare a show-ului “America Express” nu este singură la părinți. Ea are o soră mai mică, pe nume Teodora, ce abia a terminat Facultatea de Drept.

Întoarsă de curând de la filmările sezonului 6 America Express, Irina Fodor a profitat de ocazie pentru a petrece mai mult timp cu familia și apropiații. Vedeta de televiziune s-a dus în tabăra la care participă fiica ei, Diana (12 ani). Și pentru că Răzvan Fodor nu a putut fi prezent acolo, deoarece este prins cu filmările, Irina și-a luat sora cu ea.

Cum arată sora Irinei Fodor, prezentatoarea emisiunii America Express

„Diana e în al doilea an de tabără cu ei, iar diseară este festivitatea care închide acest sezon. Pentru că am primit invitație din partea copilului să iau și eu parte la petrecere, n-am stat pe gânduri, căci ea crește și nu se știe când sau dacă mă mai invită pe undeva.

Așa că mi-am luat sora de o aripă, căci Fodorică a început deja filmările și ne-am pus la drum. Și pentru că am ajuns într-o zonă așa frumoasă din țara noastră, am și explorat puțin locurile din împrejurimi” – a transmis în mediul online soția lui Răzvan Fodor.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată sora Irinei Fodor.

Spre deosebire de sora ei celebră, Teodora stă departe de tot ceea ce înseamnă lume mondenă și atenția publicului, dar Irina nu s-a putu abține și a postat pe contul ei o fotografie cu ea, în secțiunea de Insta Stories. 

Prezentatoarea de la America Express are o relație foarte bună cu sora ei, despre care vorbește des cu multă mândrie. Irina spune că Teodora este o fire calmă și pragmatică, dar când cele două se întâlnesc, ies scântei.

Citeşte şi: Cum arătau Răzvan și Irina Fodor la începutul relației. Imagine de colecție: „Doi îndrăgostiți”

Citeşte şi: Irina Fodor a trecut prin clipe de coșmar la „America Express”. Ce i s-a întâmplat în prima săptămână de filmări

Citeşte şi: Câți bani a câștigat Irina Fodor pentru prezentarea sezonului 4 Asia Express

Citeşte şi: Ce o deranjează cel mai tare pe Irina Fodor în relația cu Răzvan

„Acum este mai înaltă decât mine, mai calmă, uneori mai pragmatică, mai puțin smucită, mai precaută… dar tot rămâne sora mai mică. Așa că toate cele de mai sus se duc pe apa sâmbetei când rămâne doar cu mine și riscă totul felul de chinuieli, ca atunci când eram doar niște copile” – a explicat Irina Fodor.

Răzvan Fodor: „Eram în căutarea unei iubite!”

Irina și Răzvan Fodor sunt căsătoriți de 13 ani. Ei s-au întâlnit pe platourile de filmare, dar Irina nu s-a lăsat cucerită de cântăreț cu una, cu două. Răzvan Fodor a avut nevoie de patru luni pentru a o convinge să iasă cu el la o întâlnire romantică.

„Eram în căutarea unei iubite. Ieșeam pur și simplu pe stradă. Am avut și blind date-uri, mă știa lumea de la televizor… Până într-o zi, când am dat de ea. Jucam în Buftea la un serial și ea făcea figurație specială. Era studentă la Jurnalism, dar mai făcea figurație ca să mai câștige un ban. Când am văzut-o mi-a căzut capul. Am terminat ziua de filmare și m-am dus la ea și i-am spus că dacă vrea o duc eu acasă. Și ea mi-a spus: NU” – a povestit Răzvan Fodor într-un podcast.

Patru luni mai târziu, Fodor a reușit să o convingă pe Irina că are intenții serioase, deși la vremea respectivă artistul avea reputația de cuceritor.

“Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la „pierdute” după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult” – a mai povestit artistul.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton