Ce soacră sexy are Adrian Mutu! „Am multă grijă de mine. Sunt fericită!” Cum arată mama Sandrei Bachici în costum de baie

.

Cum arată soacra lui Adrian Mutu. „Briliantul” Adrian Mutu se poate declara un bărbat împlinit, cu o carieră de succes și o familie superbă care i-a fost și îi este mereu aproape, indiferent de greutăți.

În vârstă de 45 de ani, Adrian Mutu are patru copii, din trei căsnicii. Mario este fiul cel mare al “Briliantului”, în vârstă de 21 de ani, din mariajul cu Alexandra Dinu, care s-a încheiat în 2003. Din căsnicia cu Consuelo Matos (2005 – 2013) au rezultat două fete – Adriana (17 ani) și Maya (15 ani). Iar cu actuala soție, Sandra Bachici, Adrian Mutu are un fiu, Tiago, în vârstă de șase ani.

Cum arată soacra lui Adrian Mutu, Mariana Bachici: „Am multă grijă de mine, fac masaje multe, mănânc sănătos!”

Adrian Mutu și Sandra (30 de ani) s-au căsătorit la începutul lui 2016. Soția fostului fotbalist a fost câştigătoarea concursului Miss România Fashion TV 2010 și se pare că a moștenit frumusețea de la mama ei, Mariana. La 53 de ani, soacra lui Adrian Mutu, Mariana Bachici, încă mai întoarce privirile bărbaților, fiind o bunicuță extrem de sexy.

Deși preferă să stea departe de lumea showbiz-ului, Mariana Bachici, este activă pe rețelele de socializare, unde postează adesea fel de fel de fotografii cu ea și cu nepoțelul, Tiago.  

Pentru a se menține într-o formă fizică excelentă, soacra lui Adrian Mutu are un stil de viață sănătos și este foarte atentă la alimentație.

„Am multă grijă de mine, fac masaje multe, mănânc sănătos. Sunt fericită și liniștită acum pentru că sunt lângă ce iubesc cel mai mult pe lumea asta: copiii, nepoțelul, ginerele, cuscrii, într-un cuvânt, familia!” – a mărturisit ea, pentru click.ro.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu soacra lui Adrian Mutu.

Despre relația cu soacra, Adi Mutu spunea în urmă cu ceva timp că este una foarte bună. Fostul sportiv apreciază foarte mult și cum gătește Mariana Bachici.

”Cu soacra actuală, da, am (n.r.- o relație foarte bună). Cel mai mult îmi place, atunci când gătește, sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari. Nu știu, cred că e rețeta ei”, a spus Adrian Mutu, în cadrul unui podcast.

Citeşte şi: De ce au divorțat Mutu și Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare”

Citeşte şi: Soția lui Mutu dă tonul în modă. Cât costă perechea de blugi cu care Sandra a făcut senzație

Citeşte şi: Pasiunea ascunsă care îl calmează pe Mutu după fiecare meci pierdut: „Mă apuca 5 dimineața”

Citeşte şi: De ce au divorțat Adrian Mutu și modelul Consuelo Matos Gómez

Cum s-au cunoscut Mutu și cea de-a treia soție: „Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani

Pe Sandra, Mutu a remarcat-o pe când ea era model, consucra la Miss România și avea 15-16 ani.

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani, și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: Ce fată frumoasă! Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani. Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți.

Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos”, a povestit Adrian Mutu, la podcastul lui Cătălin Măruţă.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton