Ce simbolizează buchetul de mireasă ales de Gina Pistol pentru nunta cu Smiley

.

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, după șapte ani de relație. Pentru buchet, prezentatoarea show-ului culinar „Chefi la cuțite” a ales floarea miresei.

Buchetul miresei este unul dintre cele mai importante accesorii de la nuntă, așadar trebuie ales cu mare grjiă.

Buchetul Ginei Pistol s-a asortat de minune cu rochia sa elegantă, din dantelă, în stil boho.

Ce semnifică Gypsophila sau floarea miresei aleasă de Gina Pistol pentru nunta cu Smiley

CONȚINUT VIDEO UNICA

Gypsophila, cunoscută popular drept floarea miresei, este o plantă perenă, ornamentală, din familia Caryophyllaceae, originara din Europa de Est. Planta este cel mai adesea folosită ca fundal pentru alte flori din buchete.

Dar Gina Pistol a ales ca buchetul ei de mireasă să fie compus exclusiv din aceste plante minunate. Gypsophila are un aspect delicat, firav, feminin și gingaș. Floarea miresei este un simbol al grației, al purității. Ea denotă fericitre, dragoste eternă, lininște și curățenie sufletească. Florile Gypsophila mai semnifică și iubirea pură, speranța, noi începuturi și bucuria de a trăi.

Citeşte şi: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă!

Citeşte şi: Cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley: „Nu e cumpărat de la magazin” / Video

Citeşte şi: Smiley, emoții mari înainte de nunta cu Gina Pistol: „Mâine nu e promis pentru nimeni!” Mesajul neașteptat postat de artist

Citeşte şi: Gina Pistol și Smiley, de la o întâlnire cu gomboți, la copil și nuntă. Cum a început povestea lor de iubire / Foto

Smiley și Gina Pistol și-au spus „DA” în fața ofițerului Stării Civile, dar și a lui Dumnezeu, după șapte ani de când și-au confirmat public relația. Cei doi au o fetiță, Josephine, care a venit pe lume pe 9 martie 2021.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Înainte de ziua cea mare, Smiley a postat pe conturile sale sociale un mesaj emoționant în care a vorbit despre cât de frumos și extraordinar este tot ceea ce i se întâmplă lui în viață în perioad aceasta.

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să va zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viață asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe ține: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale.

De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă in fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”

Gian Pistol: „Eu știam că suntem o familie cu sau fără inel”

Gina Pistol și Smiley își doreau să se căsătorească și religios, dar abia acum au făcut pasul cel mare.

„Cred că e foarte importantă instituția căsătoriei și spiritual dar și social. Cred că e important să ne căsătorim în fața lui Dumnezeu. Și alături de prietenii, familia noastră, cred că e important să facem asta. Dacă noi decidem că suntem o familie, să o facem așa cum o cere tradiția creștină, pentru că noi suntem creștini”, a precizat cântărețul acum ceva timp.

„Eu știam că suntem o familie cu sau fără inel. Simțeam lucrul ăsta. Dar a fost binevenit ca în sfârșit să închid și eu gura lumii. Na, mă, că m-a luat!Noi ne comportam de ceva vreme ca o familie. A fost doar așa, ca o oficializare a ceea ce exista deja. Instituția căsătoriei e importantă atunci când e din dragoste și din respect reciproc și din considerentele creștine și morale corecte” – a spus, la rândul ei, Gina.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton