Ce s-a întâmplat cu o seară înainte de moartea lui Stephan Pelger. „Părea puțin abătut, supărat!”

.

Trecerea în neființă a designerul Stephan Pelger a lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut și admirat pentru munca sa. Pelger a murit pe 8 iunie 2023, la 44 de ani. El a fost găsit spânzurat în atelierul pe care-l deținea, din Sectorul 2 al Capitalei.

Cu o seară îniante de deces, designerul a evitat să meargă la un eveniment monden la care era așteptat. În schimb, s-a dus la un restaurant unde s-a delectat cu mai multe pahare cu vin. Cei din localul unde a fost spun că designerul a stat singur la masă și părea vizibil supărat. Se pare că îl afectase moartea unei rude din Germania.

„A rămas în restaurant, singur la masă”

”Stephan Pelger a fost la Restaurantul The Dream aseară. A băut vin, vreo 12 pahare, și a stat singur la masă. A rămas în restaurant până la ora 23:40, singur la masă. Era foarte supărat, a vorbit doar cu ospătarul și cu patronul restaurantului, cu nimeni altcineva. Patronul nici măcar nu i-a luat bani pentru vinul consumat, a văzut că era foarte, foarte supărat, motivul fiind acela că îi murise o rudă din Germania”, au declarat surse pentru Gândul.

„Din păcate, nu s-a mai întors!”

Patronul restaurantului a avut o conversație cu el și a declarat ulterior că nu a realizat că Pelger avea probleme atât de grave. Patronul crede că el a fost ultima persoană cu care designerul a vorbit.

”Chiar aseară am stat împreună la masă și am băut un pahar de vin. Era puțin abătut, supărat, dar la plecare a fost zâmbitor. Am discutat de niște lucruri normale.

Mi-a spus că se va întoarce astăzi cu două prietene, mi-a spus că are un eveniment privat. Din păcate, nu s-a mai întors. Poate că am fost ultimul om care l-a văzut în viață. Nu mă așteptam. Dacă știam, îl țineam aici mai mult.”, a declarat Cosmin, patronul restaurantului, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi: Prin ce dramă trece designerul Stephan Pelger. Tatăl lui, bolnav de Alzheimer, nu l-a mai recunoscut

Citeşte şi: Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață. De ce era designerul supărat și unde a fost văzut

Citeşte şi: Ultimul mesaj al lui Stephan Pelger în online. Ce a apărut pe pagina lui de Facebook cu două zile înainte să moară

Citeşte şi: Stephan Pelger ia pastile ca să poată dormi. „Sunt foarte toxice. Și pierzi controlul asupra lor!”

Designerul a fost găsit spânzurat de un vecin în atelierul în care obișnuia să lucreze.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton