Ce relație are Ramona Gabor cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară din acest motiv”

.

Ramona Gabor a vorbit recent despre relația pe care a avut-o în trecut cu fostul ei cumnat, Irinel Columbeanu. Sora Monicăi Gabor spune că a plecat din țară chiar din această cauză.

Cum se înțelegea Ramona Gabor cu Irinel Columbeanu

Ramona Gabor (35 de ani) a fost invitată în podcastul moderat de Teo Trandafir, „Gând la gând cu Teo” și a dezvăluit acolo, printre altele și care a fost relația ei cu fostul soț al surorii sale. Ramona spune că îl respectă pe Irinel Columbeanu pentru că este tatăl nepoatei sale, Irina, dar nu a avut niciodată o legătură apropiată cu el. Ea a ținut să precizeze că a luat decizia de a se muta din țară din cauză că lumea spunea că dacă nu ar fi fost Irinel Columbeanu, ea nu ar fi ajuns în atenția publicului.

„Acum l-am văzut pentru că este Irina aici. În schimb, eu nu am avut neapărat o legătură apropiată cu el. A fost cumnatul meu și toată lumea spune și se întâmplă de multe ori în comentarii să vezi: ‘dacă nu era el, tu nu existai sau, mă rog, nu știa nimeni de tine’.

Înțeleg acest punct de vedere, dar eu m-am mutat din țară exact din acest motiv. Să îmi demonstrez mie că pot să fiu cineva. Este un om pe care îl respect și îl voi respecta toată viața, pentru că este tatăl Irinei. Dar nu pot să zic că am avut niciodată o relație, n-am avut nici măcar o conversație. (…) Nici măcar de 15 minute, să vorbim. Nimic. Am ieșit la mese, dar nu am avut o relație apropiată”, a declarat Ramona Gabor.

Ce relație are Ramona Gabor cu Mr. Pink



Legat de actualul partener al surorii sale, Mr. Pink, Ramona spune că are o legătură mai strânsă cu el și că a inspirat-o foarte mult în afaceri.

„E adevărat, suntem foarte apropiaţi. Eu sunt apropiată de ambii cumnați, pentru că eu sunt mai pe energia masculină, îmi place business-ul, îmi place libertatea, să călătoresc și mă înțeleg cu ambii foarte bine. Soţul Monicăi a fost un mentor pentru mine în ceea ce priveşte business-ul.

Citeşte şi: Irina Columbeanu câștigă deja mii de euro la doar 15 ani. Din ce face tânăra bani

Citeşte şi: Irina Columbeanu, elevă model în Malibu. „O savantă care se mândrește cu excelența academică”

Citeşte şi: Irinel Columbeanu nu are bani nici să stea la azil. „Speră să-l ajute prietenii. Și domnul Becali!”

Citeşte şi: Ce este chalazionul, afecțiunea cu care a fost diagnosticată Irina Columbeanu. „Medicul nu a vrut să o opereze fără procură din partea tatălui”

Bineînțeles, el e pe genul «trebuie să pui câteva milioane de dolari, dacă vrei să faci nişte bani», iar eu sunt pe genul să construiesc pas cu pas, factorul de risc nu mă prea reprezintă pe mine”, i-a mai povestit ramona Gabor lui Teo.

Luna trecută, Ramona Gabor a fost în vacanță cu o prietenă și cu nepoata sa Irina în Bucovina. Ele au mers la cumpărături împreună, s-au plimbat cu barca și au vizitat Mănăstirea Putna. Irina Columbeanu locuiește în Satele Unite ale Americii cu mama sa, Monica Gabor, iubitul ei, Mr. Pink și fiul acestuia.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton